Translate

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Όλοι εναντίον όλων Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ


Όλοι εναντίον όλων Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ 


From HEIL GAP (or mind the GAP )


Οι γροθιές εναντίον της κυρίας Κανέλλη δεν ήταν τίποτα μπροστά στην έκρηξη μιας βίας που πρόκειται να ζήσουμε σύντομα .
Απλά όσοι είχαν την τύχη  να μην ζήσουν εμφύλιους πολέμους , δεν μπορούν να καταλάβουν το πόσο εύκολα μετατρέπεται η οργή σε πάθος και τυφλή εκδίκηση.
Όλοι εναντίον όλων .


Άνθρωποι .... σαν αυτούς που βλέπουν να χάνονται μέσα από την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που τους εξοντώνει καθημερινά  …. θεώρησαν 
ότι "με κατά κάποιο αόριστο τρόπο" πήραν την εκδίκησης τους .

Ίσως και γιατι η χθεσινή άδικη και κατακριτέα επίθεση , να μεταφράστηκε στον ψυχικό κόσμο πολλών ανθρώπων : ως μια γενική επίθεση κατά του συνόλου του πολίτικου κόσμου της ψευδο-δημοκρατίας μας , και για αυτό ακριβώς τον λόγο , αρκετοί είναι αυτοί που την ενέκριναν.


Και ισως πολλοί άνθρωποι…  που χρόνια έκαναν υπομονή …. και που τελικά δεν την γλύτωσαν …. τώρα να βλέπουν ότι έφτασε και η σειρά να παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια της βίας χωρίς όρια , μιας βίας χωρίς αναστολές και χωρίς φόβο , και τι άλλωστε έχουν να φοβηθούν πια ;
Ποιον και τι να φοβηθούν ; Την δικαιοσύνη ;  Να γελάσω ή να κλάψω ;


Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλέον ότι τα πολιτικά κόμματα δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα των Ελλήνων , αλλά εκπροσωπούν και αντιπροσωπεύουν μόνο επιχειρηματικά συμφέροντα , ενώ οι πολιτικοί εκπροσωπούν …. την τσέπη τους , και , ότι αυτό που έγινε πραγματικά τα τρία τελευταία χρόνια , δεν ήταν η διάσωση της χώρας , (αυτή την χρεοκόπησαν) ….. αυτό που έγινε ήταν η προδοσία.

Ούτε ο χειρότερος πιστωτής της χώρας δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που συμφώνησε και υπόγραψε η πολιτική ηγεσία του τόπου , ενώ σχεδόν όλοι συναίνεσαν στην προδοσία , και , ανεξαρτήτως πολίτικης αποχρώσεως  ο καθένας τους με τον τρόπο του , άλλοι με τις επαναστατικές γυμναστικές τους …  άλλοι με : « και τι να κάνουμε , αυτός είναι ο καπιταλισμός », άλλοι μένοντας καρφωμένοι στα έδρανα της βουλής μη αποχωρώντας μαζικά από το bordello , φοβούμενοι  μπας και χάσουν τους μισθούς τους και άλλοι , με τις ψήφους τους « δηλαδή και τα μεγαλύτερα κ@θικι@ »!


Ήταν θέμα χρόνου να δολοφονηθεί η Ελλάδα, ήταν θέμα χρόνου να διαλυθεί και να διαγουμιθει αυτή η χώρα , και αφού την διέλυσαν και την λεηλάτησαν …. αυτό που βλέπετε τώρα … είναι : ότι απέμεινε από το πλιάτσικο.


Όλοι εναντίον όλων .
Σύμφωνα λοιπόν με κάποιους περιέργους συνειρμούς μου , πιστεύω ότι εάν ο αρχηγός της Χ.Α. απέπεμπε από το κόμμα του , τον βουλευτή του κασιδιάρη , αυτομάτως τότε , θα έχανε και τους μισούς ψηφοφόρους του .
Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι ο κόσμος ψήφισε την Χ.Α. για αυτό ακριβώς τον λόγο:
Για να χειροδικεί κατά των πολιτικών ….. ιδίως μέσα στο κοινοβούλιο .


Και όποιος πιστεύει ότι το φθινόπωρο , δεν θα χυθεί Ελληνικό αίμα μόλις θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια , και , ότι οι νέοι φοιτητές δεν πρόκειται να αντιδράσουν βίαια , όταν θα μπουν στα αμφιθέατρα των σχολών τους , και , βρουν κομμένο μέχρι και το ηλεκτρικό ρεύμα , ως αποτέλεσμα της ληστείας των χρημάτων των πανεπιστημίων για να κατατεθούν στον βωμό του PSI , ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ , από τον «τριώδιο» Βενιζέλου @ntoni@ Comaneci carajafyrer ….

Ε τότε είναι τόσο χαζός , όσο και εκείνη η ξανθιά της Ν.Δ. που χθες το βράδυ προσπαθούσε να πείσει τον (χ) και ομολογουμένως τον συμπαθή και παρά πολύ καλό κύριο οικονομολόγο ότι :
« η καταγγελία του μνημονίου αποτελεί πιστωτικό γεγονός ».
Τέτοια άτομα στέλνουμε στο κοινοβούλιο για να καθορίσουν τις τύχες της χώρας μας και μετά έχουμε και παράπονο .
                                               
                                               CREDIT ENENT


Ο πόλεμος όμως , ούτε άρχισε με το εγέρθητι , ούτε και θα τελειώσει σε μια εβδομάδα με τις εκλογές !


Όποιος λοιπόν ήταν ή δημόσιος υπάλληλος ή  γενικά κάποιος βολεμένος που δεν μπορούσε να κάνει βήμα παραέξω από τον κοινωνικό του κύκλο , φυσικό ήταν να αγνοεί την ανεργία , που μάστιζε τον γηγενή Ελληνικό πληθυσμό ,ιδίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , και σε κάποιες περιπτώσεις η απανθρωπιά κάποιων #$$%%^& έφτανε στο σημείο να δέχεται ως φυσικό το να μην μπορεί να βρει εργασία κάποιος άνω των 45 ετών , ανεξαρτήτως των ικανοτήτων και πληθώρας πτυχίων του .

Ο πόλεμος έχει αρχίσει εδώ και δυο δεκαετίες , αλλα να , όποιος καθόταν  κλειδαμπαρωμένος μέσα στο σπίτι του …  φυσικό είναι να αγνοεί και τα κουμπούρια της ρωσικής , ουκρανικής ή και αλβανικής μαφίας …. έτσι για …. τον τσαμπουκά !
Όλοι εναντίον όλων ...... και εάν ζούμε μέχρι τότε , ε .... θα δούμε και που θα καταλήξει όλο αυτό !
Πάντως ο άνεργος πατέρας που διαβάζει ότι η πουτ@ν@ η @ντωνι@ comaneci , έχει συμφωνήσει για περαιτέρω αύξηση της ανεργίας κατά το έτος 2013 , δεν νομίζω να αφήσει ΠΟΤΕ να πεθάνει από την πεινά το μονάκριβο κοριτσάκι του .
Όλοι εναντίον όλων !
 
Κρατήσετε τα παρακάτω είναι πολύ σημαντικά , θα χρειαστούν όταν θα αρχίσουν οι εκτελέσεις των πολίτικων , δικαστικών και  κρατικών υπάλληλων μαζί με όλα τα υπόλοιπα τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων !

Μετά το θεραπευτήριο της Λέρου που αφήνει νηστικούς τους ψυχικά πάσχοντες λόγω έλλειψης κονδυλίων, και το νοσοκομείο της Χίου (Σκυλίτσειο) δε διαθέτει τα απαραίτητα φάρμακα για καρκινοπαθείς και νεφροπαθείς με αποτέλεσμα θεραπείες να καθυστερούν και ασθενείς να κινδυνεύουν.
Iatropedia

Νηστικοί και χωρίς φάρμακα οι ασθενείς στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη .
Η κατάσταση είναι τόσο δραματική, ώστε από την Παρασκευή οι ασθενείς δεν τρώνε κρέας, καθώς ο προμηθευτής ζητά να πληρωθεί με το μήνα το σύνολο του ποσού που του οφείλουν, όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα.
Hellenicrevenge


Οι απλήρωτοι λογαριασμοί ( λόγω του χαρατσιού όπως είχαμε γράψει και στο «Ρήτρες Δραχμής για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ,  ο Eric Sprott και όπως πάντα …. οι Banksters ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ »  τώρα απειλούν και την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. 

Ο Κρατικός φορέας εκμετάλλευσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας (LAGIE), ένα γραφείο συμψηφισμού για τις συναλλαγές , δεν έχει πληρώσει τους ανεξάρτητους παραγωγούς ενέργειας , για την ηλεκτρική ενέργεια που αγόρασε από αυτούς. 
Αυτοί, με τη σειρά τους, δεν έχουν καταβάλει τα χρέη προς τον προμηθευτή τους φυσικού αερίου , την Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ), η οποία πλέον δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει με την σειρά της τον προμηθευτή της. 
Η εξόφληση γίνεται στις 22 Ιουνίου.  Αλίμονο, όμως … ο προμηθευτής της είναι η Gazprom στη Ρωσία, που επιμένει να πληρωθεί. 
Αν όχι, θα κλείσει τη βαλβίδα, και ΔΕΠΑ δεν θα λάβει το αέριο ώστε να το παράσχει στους ανεξάρτητους παραγωγούς, οι οποίοι θα αφαιρέσουν περίπου το ένα τρίτο της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας. 
businessinsider.


Ο Νίκος Λέκκας, ένας ανώτατος αξιωματούχος των οικονομικών εγκλημάτων, είπε οι ελληνικές τράπεζες έφεραν εμπόδια στις προσπάθειές του να συλλέξει τους φόρους , παρεμποδίζοντας σχεδόν 5.000 αιτήσεις για τα στοιχεία του λογαριασμού από το 2010.
"Οι τράπεζες καθυστερούν την αποστολή των πληροφοριών για 8 έως 12 μήνες», είπε. "Και όταν το κάνουν, στέλνουν τεράστιες στοίβες των εγγράφων , ώστε να συμβεί η πλήρης σύγχυση. Μέχρι λοιπόν τη στιγμή που θα τα ψάξουμε , ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα. "

Το Ταμείο της κυβέρνησης θα μπορούσε να αδειάσει το συντομότερο ... τον Ιουλio , λίγο μετά τις εκλογές αυτού του μήνα. Στη χειρότερη περίπτωση, η Αθήνα μπορεί να χρειαστεί να σταματήσει να πληρώνει προσωρινά για μισθούς και συντάξεις, μαζί με τις εισαγωγές καυσίμων, τροφίμων και φαρμάκων.

Διευρύνεται το χάσμα του προϋπολογισμού της λεγόμενης τρόικας των δανειστών  (του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ) που παρακρατεί 1 δισ. ευρώ , σε χρήματα bailout ( διάσωσης) , που προορίζονται για τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης, ενώ περιμένει να δει αν οι νέοι ηγέτες που θα εκλέγουν στις 17 Ιουνίου θα τιμήσουν τις δεσμεύσεις της Ελλάδας.

«Αλλά ακόμη και αν η τρόικα προσφέρει τα χρήματα αυτά, η Ελλάδα θα δυσκολευτεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της. »


Τόνισε επίσης την σκληρή πραγματικότητα που παίζει και σε άλλες προβληματικές οικονομίες της ζώνης του ευρώ.
Η παρατεταμένη λιτότητα κάνει ακόμη πιο δύσκολο , για κυβερνήσεις, όπως της Ελλάδας να γίνουν αυτάρκεις και πάλι.
Με λιγότερα μετρητά, οι καταναλωτές έχουν συγκρατήσει τις δαπάνες, με αποτέλεσμα χιλιάδες πρώην φορολογούμενες επιχειρήσεις να έχουν πτωχεύσει.

Τα έσοδα που αναμένονταν από ένα μεγαλύτερο, το 23 % του ΦΠΑ  που απαιτούνται από τη συμφωνία διάσωσης έχουν πέσει απότομα περίπου 800 εκατ. ευρώ τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2012. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις που κάποτε ήταν οι νομοταγείς έχουν αρχίσει να φοροδιαφεύγουν …. για να επιβιώσουν .
The International Herald Tribune


Τώρα βέβαια υπάρχει και το θέμα της δραχμής , ενώ όπως πληροφορήθηκα από γνωστούς μου , παρά πολλές είναι οι επιχειρήσεις , ιδίως οι μεγάλες ,  έχουν ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ να πληρώνουν , αναμένοντας να εξοφλήσουν τα χρέη τους σε υποτιμημένες ΝΕΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ , είτε αυτά τα χρέη αφορούν το δημόσιο , είτε άλλους ιδιώτες .

Βέβαια το κακό έχει παραγίνει με τις εξαγωγές μας …..  καθώς πάρα πολλοί Έλληνες εξαγωγείς παραμένουν απλήρωτοι από τους πελάτες τους …. οι όποιοι αναμένουν πρώτα την καθιέρωση της υποτιμημένης νέας δραχμής .  ώστε να κερδίσουν , είτε αναμένουν  ένα χαμηλότερο rate δολαρίου ευρώ , προσδοκώντας να πληρώσουνε σε ένα υποτιμημένο ευρώ , την ιδία στιγμή βέβαια που και το δολάριο υποτιμάται συνεχώς διεθνώς ….


Αλλά η Γερμανία δεν ανησυχεί καν ….. γιατί η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή-πια είναι ένα τετελεσμένο γεγονός. 
Ανησυχούν για την Ισπανία και την Ιταλία. 
Η Ελλάδα ήταν απλά το μοντέλο. 
Οι δαπάνες μιας εξόδου της χώρας μας από το ευρώ φαίνεται να είναι μεγάλες , αλλά οι περισσότερες από τις πραγματικές δαπάνες έχουν ήδη ισοφαρίσει από τα τόσα πλεονεκτήματα  . 
Το κρυμμένο στο χρέος της Ελλάδας , στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, όπως η ΕΚΤ, και φυσικά, το ξακουστό Target2 , σήμερα σε μεγάλο βαθμό έχει καλυφτεί από τα τρελά κέρδη των γερμανικογαλλικων εταιριών …. από τις (sic) παροχές, υποβρύχια φρεγάτες, και εγκαταλελειμμένες σήμερα  Ολυμπιακές εγκαταστάσεις , τα κέρδη από τις εξαγορές κερδοφόρων επιχειρήσεων όπως ο ΟΤΕ .  Αυτό που μένει , δεν είναι άλλο από παραγωγικά στοιχεία του ενεργητικού για την εξυπηρέτηση αυτού του χρέους, και που ήδη έχει μπει στον Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας Δημοσίου του κυρίου Γιάννη Κουκιάδη , όπως ΜΕΓΑΛΟ μέρος της ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , Δ.ΕΠ.Α , ΟΠΑΠ, ΤΑΧ,ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ και πάει λέγοντας , ενώ κάποια μελή του ΛΑΟΣ συνεχίζουν ανενόχλητα να αποφασίζουν για το ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας αφού καμία @δελφ@ρ@ δεν διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν να παραμένουν στο ταμείο  http://www.hradf.com/gr  ενώ το κόμμα τους δεν εξελέγη καν στις τελευταίες εκλογές .


Αλήθεια ομως πως μπορεί να δει η χώρα μας καλύτερες ημέρες όταν μέχρι και σήμερα ξεπουλούν την κρατική περιουσία μας , την στιγμή που το χρηματιστήριο κοντεύει να φτάσει στις 450 μονάδες ( δηλαδή τζάμπα , πάρε κόσμε ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ αντί πινακίου φακής , πάρε κόσμε για μερικές χιλιαδουλες ευρώ , ολόκληρες κρατικές επιχειρήσεις εισηγμένες στο χρηματιστήριο Αθηνών) . 
Κάτι σαν την Catastroika που είχαμε δει στο netnewsgr.gr


Οι Διεθνείς εταιρείες είχαν ετοιμαστεί από καιρό για την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή , ήσυχα και στα κρυφά, αλλά περιστασιακά όλο και κάποια λέξη διέρρεε προς τα έξω.  (Heineken NV , έχει προχωρήσει στα υπερβάλλοντα αποθέματα μετρητών ..... το νέο αναγνωριστικό για τη δραχμή (XGD) για τα τερματικά του Bloomberg κλπ όπως και σε παλαιότερα δημοσιεύματα μου σε triklopodia , 1greek , netnewsgr.gr , heilgapormindthegap.blog καθώς και σε καποια άλλα φιλαράκια του HEIL GAP )
Φυσικά το χειρότερο σενάριο σε τέτοιες καταστάσεις είναι η αναμονή , αυτό που το περιγράψαμε και παραπάνω , αλλά να που κάποιοι επιθυμούν να διαλυθεί ο τόπος μας , απλά για να κερδίσουν τις εκλογές στην χώρα τους :


 «Ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα», ( του οποίου την επανεκλογή εξαρτάται από την αμερικανική οικονομία, η οποία βεβαίως είναι ασταθής, και που η γενική εικόνα των θέσεων εργασίας της παραμένει ζοφερή ), «κατηγόρησε τους Ευρωπαίους ηγέτες, ειδικά την γερμανική πολιτική ηγεσία, για την άρνηση τους να διασώσουν την Ελλάδα και την υπόλοιπη ετοιμόρροπη Ευρωζώνη εις βάρος των φορολογούμενων », διότι μόνο έτσι θα μπορούσε να επανεκλέγει για άλλα τέσσερα χρόνια.
businessinsider.


Αλλά καθώς βαθαίνει η παγκόσμια οικονομική κατήφεια, υπάρχει ο κίνδυνος ότι μια τέτοια συζήτηση θα μπορούσε να είναι πολύ "λίγη", και πολύ αργά πλέον για τους επενδυτές, ιδιαίτερα με την Ισπανία να προσπαθεί να κρατηθεί εμπρος στο χείλος της κατάρρευσης τραπεζών της .

"Η ζώνη του ευρώ βρίσκεται σε αποσύνθεση και αυτό έχει αρχίσει ήδη να τροφοδοτει φυγές θεσμικών κεφαλαίων από τη ζώνη του ευρώ," δήλωσε ο Jens Nordvig, ένας ανώτερος ειδικός ομολόγων και νομισμάτων της Nomura στη Νέα Υόρκη. "Η κρίση έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Η περαιτέρω ενοποίηση ή διάλυση. "



Τώρα για τον εκβιασμό της ΕΕ περί της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και συνεπώς της παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας στις Βρυξέλλες ( δηλαδή τελικά στην Γερμάνια) έχουμε γράψει πολλές φόρες , οπότε εάν θα επαναλαμβανόμασταν θα γινόμασταν κουραστικοί και έτσι δεν θα μας ξαναδιαβάζατε ….. έτσι λοιπόν ας πάμε … « στην πλάνη των ευρωομόλογων » και από Δευτέρα -στο δεύτερο μέρος , όπου θα αναφερθούμε στα εκβιαστικά διλλήματα των εκλογών , μεταξύ μιας ξεφτιλισμένης Ν.Δ. που σώνει και καλά θέλει να ξεπουλήσει την χώρα μας στους διεθνείς τοκογλύφους και στους ξεφτιλισμένους @λητ@κους  του νέου πασόκ που το λένε σύριζα που η @νοησι@ τους πάει σύννεφο ….. όπως χθες το βράδυ που ένας @ρλουμπας τους ήθελε να μας πείσει ότι θα πρέπει πρώτα να ελληνοποιησει τα δυο εκατομμύρια λαθρομεταναστες ….. ώστε αυτοί να μπορέσουν να φύγουν από την χώρα …. σαν Έλληνες !

Έτσι …. σαν τα δυο εκατομμύρια που ελληνοποιησαν την τελευταία δεκαετία; ….. και που … πολύ που έφυγαν ;


Ευρωομόλογα λοιπόν , ώστε να εξαπλωθεί ευθύνη για το δημόσιο χρέος μιας χώρας σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης, πως θα μπορούσε να συμβεί ; μόνο  "μετά από μια μακρά διαδικασία που μεταξύ άλλων πρέπει να περιλαμβάνει την αλλαγή του συντάγματος των διαφόρων χωρών, τροποποιώντας τις συνθήκες , και περισσότερο με μια δημοσιονομική ένωση ".

Η Κοινοκτημοσύνη των εθνικών χρεών σε όλη την Ευρωζώνη θα απαιτούσε «φεντεραλισμό» δήλωσε ο πρόεδρος της German Bundesbank ο κ. Jens Weidmann .
Αλλά η ομοσπονδοποίηση είναι μια τοξική λέξη για την Ευρώπη, όπου κάθε χώρα επιμένει με υπερηφάνεια στην εθνική της κυριαρχία , προς τι άλλωστε οι τόσοι νεκροί και οι ευρωπαϊκοί πόλεμοι …. "οι  άνθρωποι ήδη έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται για τις συνεχείς εισβολές της ΕΕ στην καθημερινή τους ζωή , ενώ ακόμη και σε χώρες όπου οι κυβερνήσεις κραυγάζουν υπέρ των ευρωομόλογων, όπως η Γαλλία, δεν βλέπω ούτε δημόσια συζήτηση, ούτε λαϊκή υποστήριξη για τη μεταβίβαση της εθνικής κυριαρχίας της Γαλλίας που θα πρέπει να τα συνοδεύει."


Αλλά να που και ο κερδοσκόπος Σόρος προτείνει, ότι θα πρέπει να εισαχθούν ευρωομόλογα , μια κίνηση που δεν θα αύξανε μόνο το επιτόκιο δανεισμού της Γερμανίας κατά κάποιες μονάδες , αλλά θα είχε οδηγήσει σε συνολική αύξηση του χρέους για την  ευρωζώνη . ( εκτός και κάποιος είναι τόσο βλάκας ή συριζ@ιος , και το ροζ μυαλουδακι του δεν μπορεί να αντιληφτεί ότι το να παράσχει η ΕΕ  ευρωομόλογα στο κάθε λαμογιο Έλληνα πρωθυπουργό , δεν διαφέρει από το να αφήσουμε για μια εβδομάδα τον κωδικό της πιστωτικής μας κάρτας στον μικρό μας αδελφό , που είναι κολλημένος με τις αγορές μέσω διαδικτύου …. ε ; )



Οι οικονομίες της ευρωζώνης βαθιά βυθισμένες σε μια κρίση χρέους, που δημιουργήθηκε από την υποχρέωση ώστε να καταβάλλονται  αστρονομικές ποσότητες τόκων !
Για να χρηματοδοτήσουν τις πληρωμές τόκων για το γιγαντιαίο χρέος , οι κυβερνήσεις έχουν εφεύρει την θέσπιση των φορολογικών μέτρων ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, και, κατ 'ουσία, «ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ» των φόρων και των περιουσιακών στοιχείων των χωρών που προδοθήκαν από τις ίδιες τις κυβερνήσεις τους.... για λογαριασμό των τραπεζών, των ομολογιούχων , hedgefunds και των διαφόρων ιδιωτών επενδυτών τους.

 
Η εισαγωγή των ευρωομολόγων και bailouts ( απαλλαγή από υποχρεώσεις με εκχώρηση νομής ) θα χρησίμευε μόνο για να αυξηθεί η ικανότητα των οικονομικών ελίτ να απορροφούν χρήματα για τις παρείσακτες οφειλές από κάθε χώρα, αλλά πλέον και από την Γερμανία, και έτσι να ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ η οικονομική κρίση .
Δουλειές και προτάσεις του ΓΑΠα και του κυρίου Σορος δηλαδή !

Επειδή όμως ο κάθε βλ@κ@ς πολιτικός δεν μπορεί να σκεφτεί σαν κανονικός άνθρωπος , αλλά ίσως και  γιατί πιστεύει ότι αυτός είναι  ο πανούργος , ο ένας , ο σωτήρας , βλέπει τα ευρω-ομολόγα σαν την μοναδική λύση και μας τα παρουσιάζει ως ένα από τα ατού της προεκλογικής εκστρατείας του !
Καλά , τώρα … αυτοί οι φελλοί του τσίριζ@ και της ΝουΔουλ@ς θα μας σώσουν ;  χα, χα, χα .


Κάποτε, όμως οι πολίτες αυτής της χώρας θα νικήσουν την κρατική τρομοκρατία και θα επαναστατήσουν …. τότε που η πείνα η φτώχεια και η ανέχεια θα νικήσουν την προπαγάνδα των βολεμένων και τον φόβο των μπάτσων , τότε που η απόγνωση θα συντρίψει την κακομοιριά και τον θάνατο που περιμένει στην γωνιά .

Αλλιώς δεν μπορεί να σωθεί αυτή η πατρίδα , πως αλήθεια θα δει η Ελλάδα  καλλίτερες ημέρες όταν όλα αυτά τα όρνεα των κομμάτων της μεταπολίτευσης , όλα αυτά τα διεφθαρμένα πολιτικά λαμόγια θα συνεχίσουν να λυμαίνονται τα χρήματα του ελληνικού λαού .

         

Ακόμη και ο Γερμανός φιλόσοφος Χέγκελ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν την οικονομική βάση της ζωής τους από μια άπληστη ελίτ με την έναρξη της επανάστασης, εάν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο.
HEIL GAP (or mind the GAP )
   


1 σχόλιο: