Translate

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ενώ … συνεχίζονται τα ψέματα του ΝΑΤΟ για την Συρία .


Ενώ … συνεχίζονται τα ψέματα του ΝΑΤΟ για την Συρία .
From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Εικόνα: Μια οπτική αναπαράσταση για την εταιρική-χρηματοδότηση και των δεσμών που υπάρχουν μεταξύ των Διοικητικών  Συμβούλιων και των  "υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
15 του Ιούλη, 2012 - Μια ακόμη αβάσιμη (ως συνήθως ) έκθεση "ακτιβιστών" ,  μη επικαλούμενη κανένα αποδεικτικό στοιχείο … 
Η Wall Street Journal … επικαλούμενη ανώνυμους αξιωματούχους των ΗΠΑ , ισχυρίστηκε ότι η συριακή κυβέρνηση βγάζει από τις αποθήκες τα χημικά της όπλα  , προσθέτοντας πως φοβάται ότι η Δαμασκός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα του αερίου νεύρων σαρίν και του αερίου μουστάρδας κατά των αντί-καθεστωτικών ανταρτών ή και κατά των αμάχων ενδεχομένως σε μια εκστρατεία εθνοκάθαρσης.
Παρά τους ισχυρισμούς της ότι διαθέτει αυτές τις πληροφορίες, η Wall Street Journal αναφέρει οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να της αποκαλύψουν τις τοποθεσίες ,  από όπου και προς τα πού , είχαν μετακινηθεί τα όπλα αυτά .... και την πραγματική ονοματολογία των όπλων , δηλώνοντας μόνο " ότι  περισσότερο ανησυχούν για τα αποθέματα της Συρίας σε αέριο σαρίν". 
Εικόνα: Τα σύμβολα για τα πυρηνικά , βιολογικά και χημικά όπλα . 
Η Δύση είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στην χρήση του καθενός από αυτά τα όπλα μαζικής καταστροφής εναντίον των εχθρών της  - από τις πυρηνικές βόμβες στην Ιαπωνία , το Agent Orange στο Βιετνάμ ....  έως το απεμπλουτισμένο ουράνιο και το λευκό φωσφόρο στην Γιουγκοσλαβία και στο Ιράκ, -

Ο καθενας μας θα μπορούσε  να καταλάβει ότι το να κατηγορούν την κυβέρνηση της Συρίας ότι "ενδέχεται" να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα , παρέχει στη συνέχεια την απαραίτητη ώθηση ώστε να υπερπηδήσουν τα εμπόδια που τίθενται από τη Ρωσία και την Κίνα στα σχέδια της Δύσης και του ΟΗΕ για τον διαμελισμό και βαλκανιοποίηση  της Συρίας . 



Εικόνα: Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να κατασκευάσει θηριωδίες , ώστε να εφαρμοστούν τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και να εξασφαλίσει την ίδια καταστροφική στρατιωτική εκστρατεία εναντίον της Συρίας , που είχε εξαπολύσει και κατά της Λιβύης. 

Το τελευταίο ξέσπασμα της ήταν τόσο απροκάλυπτα δόλιο , οταν με τα προφανέστατα  ψευδή της προσπάθησε να κατασκευάσει και να διεξάγει εναν ακόμη επιθετικό πόλεμο , μια ακομη παρανομη και εγκληματικη εισβολή .... σε χώρα της μέσης ανατολής .
Τι επιχείρησε να κάνει η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον , καταρχάς είχε προτείνει ένα ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας που επιτρέπει στρατιωτική επέμβαση (και κατά συνέπεια, την αλλαγή καθεστώτος) ενώ στη συνέχεια θα χρησιμοποιούσε τις κατασκευασμένες εκθέσεις για γενοκτονίες , βία κατά του λαού και παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , ώστε να επιτύχει την συναίνεση του Συμβουλίου Ασφαλείας , και να ενεργήσει σύμφωνα με τις διατάξεις του Κεφαλαίου  7 - πράγμα που σημαίνει ότι θα έπρεπε να εφαρμοστούν οι κυρώσεις και η στρατιωτική επέμβαση ..... όπως στη Λιβύη.                                          
                                                   Tremseh ήταν μια μάχη , όχι Σφαγή 

Ο αριθμός "200" που αναφέρει η Κλίντον, ήταν στην πραγματικότητα ο αριθμός των μαχητών που είχαν συγκεντρωθεί σε Tremseh για να σχεδιάσουν το επόμενο σκέλος των δραστηριοτήτων τους. Οι ντόπιοι είχαν δωσει τις πληροφορίες αυτές στον Συριακό στρατό, που πέρασε από την περιοχή και εξουδετέρωσε τους μαχητές κατά τη διάρκεια μιας μάχης όπου η FSA τελικά έχασε.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ΟΗΕ επιβεβαιώνει ότι οι συριακές επιχειρήσεις ασφαλείας είχαν στόχο "συγκεκριμένες" θέσεις ανταρτών .... καθιστώντας τοιουτοτρόπως ένα τολμηρό ψέμα την κατηγορία της Κλίντον " ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις δολοφόνησαν εσκεμμένα αθώους αμάχους " .

Με άλλα λόγια, η Χίλαρι Κλίντον , με την παραποιημένη δήλωσή της προς το σύνολο της "διεθνούς κοινότητας", ισχυρίστηκε ότι σφαγιάστηκαν εσκεμμένα «200 άνδρες, γυναίκες και παιδιά» , ενώ στην πραγματικότητα ήταν μια μάχη μεταξύ του Συριακού στρατού και των ενόπλων τρομοκρατών.  
Μετά την εξασφάλιση της περιοχής Tremseh , ο στρατός έθεσε στη διάθεση του μια τεράστια κρύπτη όπλων που βρέθηκαν στην περιοχή, και συνέλαβε αγωνιστές της FSA , συμπεριλαμβανομένων δύο Τούρκων καθώς και Λιβύων μαχητών  
( εννοείται ότι όσοι δεν σκοτώθηκαν στις μάχες , δεν "εκτελεστήκαν", όπως ψευδώς αναφέρεται σε προηγούμενες εκθέσεις ).

 

Τώρα βέβαια ..... (όπως πάντα) ...  οι χρήσιμοι ηλίθιοι φρόντισαν να μεταδώσουν , την αλήθεια που ήθελε η Χίλαρι Κλίντον ..... και πάω στοίχημα ότι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ θα είναι αυτοί που πρόκειται να μεταδώσουν την διάψευση ( και κατά τύχη .... θα είναι τα φιλαράκια μου ).

Μα τι λες τώρα HEIL GAP ( or mind the GAP ) ..... δεν θυμάσαι το πόσο δημοκρατικά σε αντιμετώπισε το διαδίκτυο τότε που διέψευσες το παραμύθι περί ελεύσεως της eurogendfor στην Ελλάδα ;
Περί eurogendfor και κολοκύθια με την ρίγανη .

Αυτή είναι η χαζο-δημοκρατία τους : εκατομμύρια λανθασμένες απαντήσεις ... μια σωστή .
και ...   « ΝΙΚΗΤΡΙΑ  …  Η  ΧΑΖΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ »


Αυτα λοιπον απο την Χίλαρι Κλίντον , μαζί με την πρόσφατη  "αποστασια" ,  καθώς επιδιώκουν να πανικοβάλουν τη συριακή κυβέρνηση .
"Δεν είναι Υπέροχο ; " « Αυτομόλησε ο Πρέσβης της Συρίας » και «παραδέχεται τον ρόλο του στη δολοφονία αμερικανικών στρατευμάτων» !
Σε συνέντευξή του σε Telegraph, παραδέχεται ότι οργάνωσε «μονάδες Τζιχάντ» για να πολεμήσουν κατά των αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ.

Εικόνα: Nawaf Fares , ένας "ήρωας" για τη Δύση , μετά την λιποταξία του από την Συριακή κυβέρνηση και την ένταξη του στο ύποπτο " Εθνικό Συμβούλιο της Συρίας,"   ο οποίος έχει πλέον παραδεχτεί ότι ήταν πίσω από την οργάνωση «μονάδων Τζιχάντ " που πολέμησαν και σκότωσαν στρατεύματα των ΗΠΑ στο Ιράκ .  ( Αναμφίβολα, αυτές οι μονάδες που ισχυρίζεται οτι δημιούργησε , σκότωσαν επίσης βρετανικά στρατεύματα, καθώς και μαχητές αλλά και «αμάχους του Ιράκ» ).

Δυστυχώς ομως για τον Nawaf ο οποίος .... «μόλις παραδέχτηκε πως είναι ένας διεθνής τρομοκράτης», όχι μόνο έχει αποτύχει να δώσει κάποια αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι όντως η συριακή κυβέρνηση είχε οργανώσει τρομοκρατικές δραστηριότητες , κατά τη διάρκεια της αμερικανικής κατοχής του Ιράκ (όπως σημειώνει η  Telegraph) , και , ότι η "Αλ Κάιντα" ήταν συνδεδεμένη με τις δυνάμεις ασφαλείας της Συρίας ,  αλλά αντιθέτως υπάρχουν τελείως διαφορετικές αλήθειες μέσα από  μια μυριάδα  επιβεβαιωμένων ήδη στοιχείων και εκθέσεων , ενω οι παρακάτω τυχαίοι τίτλοι ειδήσεων  θα μας βοηθήσουν να επεξηγήσουμε τον παραλογισμό της καταγγελίας του Nawaf»:

1) Ανώτερος Αξιωματούχος των ΗΠΑ: Η Αλ Κάιντα στο Ιράκ ενώνει τις δυνάμεις της εναντιον του Άσαντ της Συρίας »(McClatchy),"
2) «το αρχηγείο της Αλ Κάιντα κεφάλι ζητά την πτώση του Άσαντ "(AP),"
3) Ο Ζαουάχρι της Αλ Κάιντα καλεί σε πόλεμο για να εκδιώξουν τον Άσαντ της Συρίας »(AP), …… για να αναφέρουμε μόνο μερικές.


Επιπλέον όπως έχει γίνει πλέον ευρέως γνωστό , οχι μόνο ότι η Αλ Κάιντα πολεμουσε κατά της συριακής κυβέρνησης (ήδη από το 2007), αλλά και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ, και τα κράτη του Κόλπου στην πραγματικότητα .... ειχαν αναλάβει την οργάνωση, τη χρηματοδότηση, και τον εξοπλισμό της.

Το 2007: S. Hersh στο New Yorker, αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία καθώς και το συριακό σκέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, στρατολογούν εξοπλίζουν, εκπαιδεύουν, και σε μεγάλο βαθμό χρηματοδοτούν , αιρετικούς εξτρεμιστές, πολλοί από τους οποίους είχαν άμεσους δεσμούς με την Αλ Κάιντα, ώστε να εξαπολύουν επιθέσεις τόσο κατά του Λίβανου όσο και κατά της Συρία.

Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν και να εκμεταλλευτούν μια σεχταριστική διαίρεση μεταξύ Σουνιτών και Σιιτων μουσουλμάνων.

Ενώ ακούγοντας κανείς τα λεγόμενα του Nawaf … αντιλαμβάνεται αμέσως ότι έχει να κάνει με ένα καιροσκόπο που είναι υπερβολικά πρόθυμος να παίξει τον ρόλο που τον διέταξαν , βλέπουμε πως η Telegraph του Λονδίνο φαίνεται να μην έχει πρόβλημα να κάθεται και να συζητά με έναν άνθρωπο ο οποίος παραδέχεται ότι οργάνωσε τάγματα θανάτου και που σκότωσε αμερικανικά και βρετανικά στρατεύματα!

«Ίσως λόγω του ότι η Telegraph είναι συνένοχη στην προπαγάνδα» .
Το βράδυ όμως τα ζώα θα πιστέψουν και αυτό το νέο παραμύθι των ειδήσεων !
Που να κάθονται τώρα τα πρόβατα να ψάχνουν ….  καλέ  μην τα κουράζετε , αφήστε τα να βλέπουν τα τουρκοσηριαλ και να ψηφίζουν « στον γάμο του καραγκιόζη » ....( τελικα για τίποτε άλλο δεν κάνουν ) . 
Ότι και να γράψει κάνεις …. ελάχιστοι θα είναι εκείνοι οι άνθρωποι που θα αναγνωρίσουν , θα μποϊκοτάρουν και θα αντικαταστήσουν με κατι αλλο , τα εταιρικά συμφέροντα-χρηματοδότες , που είναι υπεύθυνα για το καταστροφικό αποτέλεσμα σημερα  .

 Αυτή είναι η πραγματική κυβέρνηση !

Οι εταιρίες που οι διοικήσεις τους διαπερνούν κάθε πολιτικό κόμμα, και είναι οι ψευτο-προοδευτικοί που μεταφέρουν την «δάδα» των δυο τελευταίων πολέμων της νέο αποικιοποιησης , βασιζόμενοι στα ίδια ψέματα που μας πούλησαν λιανικώς από τα μέσα ενημέρωσης τους (όπως τα ιρακινά όπλα μαζικής καταστροφής), ενω ο κόσμος δεν έχει άλλη επιλογή, πέρα από την βαθιά γνωστική ασυμφωνία με κάθε έννοια του κατεστημένου, καθώς συνειδητοποιούμε ότι … ολα είναι λάθος …. ακόμη περισσότερο λάθος και από οτι μπορούσαμε να φανταστούμε:     

(  ....  Chatham House και Διεθνής Αμνηστία ! .... χα, χα, χα )

Chatham House Αξιοσημείωτα Εταιρικά Μέλη:  www.chathamhouse.org.uk

Η Διεθνής Αμνηστία
Η BASF
Η Boeing (Ηνωμένο Βασίλειο)
CBS News
Daily Mail και General Trust plc
Η De Beers Group Services Ltd, του Ηνωμένου Βασιλείου
Google
Hess Ltd
LLOYD'S του Λονδίνου
McGraw-Hill Companies
Prudential plc
Telegraph Media Group
Εφημερίδες Times Ltd
Ομάδα της Παγκόσμιας Τράπεζας
HEIL GAP ( or mind the GAP )  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου