Translate

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ;


                                               ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ;


From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Η Καλλιθέα … σήμερα ... γέμισε από τις αφίσες των λεγομένων αντιρατσιστικών ΜΚΟ , που καλούν τα πρόβατα στο δημαρχείο , ( μια ευγενική χορηγία   στη μάσα … συγγνώμη στον αγώνα τους …. από τον γνωστό και μη εξαιρετέο πασοκο-δήμαρχο κ. Ασκούνη) , ώστε να συζητήσουν όλοι μαζί ….το γνωστό τους πρόβλημα :
« Γιατί να υπάρχουν ακόμη σε αυτό το μικρό ελληνικό χωριό , μερικοί τρελοί που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση (;) »
Βέβαια …. όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη …  έτσι επίσημος προσκεκλημένος τους θα είναι «Η αυτού εξοχότης » … ο εκπρόσωπος της πακιστανικής λαθρο-κοινότητας … ( αν και εδώ που τα λέμε , μπορεί ο άνθρωπος να είχε πρόσφατα « κάποιες δουλειές »…. στο " μη ρατσιστικό  Πακιστάν " ...... που καίει τον κόσμο ζωντανό ,  μόνο και μόνο με την υποψία, ότι …. βλασφήμησε το κοράνι !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

Έτσι λοιπόν ολόκληρο το Αφάν Γκατέ, του αντι-ρατσισμού και της φ@υλοκρατίας … θα συγκεντρωθεί στο δημαρχείο , προφανώς για να τιμήσει και τον οίκο των Σαούντ της Σαουδικής Αραβίας , το μεγάλο χρηματοδότη των ανά την υφήλιο αντιρατσιστικών ΜΚΟ …  
Για αυτό και ο HEIL GAP ( or mind the GAP)« τους τιμά … τόσο αυτούς , όσο και τους εργοδότες τους » με ένα Βίντεο που είδε πρόσφατα στο youtube : στο οποίο … απεικονίζεται ψυχρά … η "Αντιρατσιστική " σκλαβιά στις χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Περσικού Κόλπου , όπου ένας « αντι-ρατσιστης Ισλάμο-μη-φασίστας (;) » …  κτυπάει και ξεφτιλίζει ένα οδηγό ταξί από το Μπαγκλαντές.
Το γεγονός …. ότι ο Σαουδάραβας ανέβασε αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο , ωστε να καυχηθεί για το πώς κακοποίησε αυτό το φτωχό άτομο , αποκαλύπτει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ουδεμία κατανόηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων ,  και ότι στην πραγματικότητα έχουν μια τελείως διεστραμμένη αίσθηση της απόλαυσης , ώστε να επιδεικνύουν το σαδισμό τους και τη βαρβαρότητα τους , ανεβάζοντας τα "ακόμη και  σε βίντεο" .

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ

"Η Σαουδική Αραβία είναι ο ιδιοκτήτης σου σκυλί ! "
Σαουδάραβας χαστουκίζει και εξαναγκάζει ταξιτζή από το Μπαγκλαντές
να του φιλήσει το πόδι & το χέρι του .
"Saudi Arabia Is Your Owner You Dog!"Saudi Forces Bangladeshi Cabbie To Kiss His Foot & Hand


Φυσικά όλες αυτές τις βάρβαρες συμπεριφορές ... τις έχουν για ψωμοτύρι στην Σαουδική Αραβία …
Αλλά ποιος άραγε θα σε πιστέψει εάν του αφηγηθείς τον καθημερινό εξευτελισμό των Φιλιππινέζων Χριστιανών, που δουλεύουν στο λιμάνι της Τζέντα , από τους Σαουδάραβες (;)
Κάνεις δεν πρόκειται να σε πιστέψει !
Άλλος ένας παραμυθάς , θα πουν όλοι !
HEIL GAP ( or mind the GAP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου