Translate

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Διοικητής των Πακιστανών Ταλιμπάν διαβάζοντας τους στίχους του Κορανίου σε Παστούν... τα κομμένα κεφάλια.... και ο άνδρας με το τσεκούρι .



Ο Διοικητής των Πακιστανών Ταλιμπάν διαβάζοντας τους στίχους του Κορανίου σε Παστούν... τα κομμένα κεφάλια.... και ο άνδρας με το τσεκούρι .



From HEIL GAP (or mind the GAP)
Αυτή η αρρωστημένη εικόνα δείχνει ενόπλους Ταλιμπάν να στέκονται πάνω από τα κεφάλια δώδεκα αποκεφαλισμένων ανδρών που ισχυρίζονται ότι ανήκουν σε στρατιώτες που σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις στα σύνορα Πακιστάν.

Οι Πακιστανοί Ταλιμπάν Tehreek-e-Taliban Pakistan (TTP) δια μέσου του εκπροσώπου τους Sirajud Din στις επαρχίες Σουάτ και Μπατζαούρ , έστειλαν σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ένα βίντεο που τους δείχνει ενώ καμαρώνουν επάνω από τα κομμένα κεφάλια μιας ντουζίνας στρατιωτών .


Αυγ 31, 2012 (AFP)
Το βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει τον διοικητή των Πακιστανών Ταλιμπάν (Tehreek-e-Taliban Pakistan) να ποζάρει με 12 κεφάλια  τοποθετημένα στο έδαφος , τα οποία ισχυρίζεται ότι ανήκουν στους στρατιώτες που είχαν σκοτωθεί. «Δόξα στο Θεό που οι μουτζαχεντίν κατάφεραν να σκοτώσουν τους  άπιστους στρατιώτες», λέει .
«Πολλοί από αυτούς σκοτώθηκαν από σφαίρες, 12 από αυτούς, όπως βλέπετε έχουν αποκεφαλιστεί , μπορείτε να δείτε εδώ 12 κεφάλια, αν και τα περισσότερα κεφάλια είναι στο δρόμο».

                                                        ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:



Το βίντεο δείχνει επίσης αντικείμενα των νεκρών ανδρών , όπως ταυτότητες, κράνη , καμουφλάζ, νομίσματα του Πακιστάν, κινητά τηλέφωνα και τις τραπεζικές τους κάρτες.

Οι συγκρούσεις διεξήχθησαν την Τρίτη , όταν οι Ταλιμπάν μαχητές που είχαν περάσει πάνω από την επαρχία Κουνάρ του Αφγανιστάν , την περασμένη Παρασκευή , κατέλαβαν το χωριό του Batwar στην περιοχή Μπατζαούρ.

Ο διοικητής, το πρόσωπό του οποίου αποκαλύπτεται φορώντας παραδοσιακή ενδυμασία , πλαισιώνεται από μια ντουζίνα ένοπλων ανδρών εκ των οποίων ο ένας κρατεί ένα τεράστιο τσεκούρι.


Αυτή η φωτογραφία του άνδρα με το τσεκούρι , ως φαίνεται …. δεν ήθελε και πολύ να μου φέρει στο νου μια φωτογραφία κάποιων άλλων συμπατριωτών του ή απλά ….  ομοθρήσκων του , που κρατούσαν ένα τεράστιο σκίτσο ..... ενός άλλου ανδρός … με το ίδιο τσεκούρι … και που κατελάμβαναν πριν δυο χρόνια το πανεπιστήμιο Αθηνών … ( κατελάμβαναν τρόπος του λέγεινδηλαδή πατούσαν τον κατεξοχή χώρο της παιδείας και του πολιτισμού μας … με την άδεια και με την βούλα ενός λούστρου της παγκοσμιοποίησης … του πρώην λαθρο-δημάρχου …  νικητα-γιολαχ- κακλαμα-νι  !

 
 «Οι πιο ευφάνταστοι ίσως ... που από προχθές άρχισαν να ανησυχούν για το ΤΣΕΚΟΥΡΙ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , και πάλι δικαιώνονται» …. έγραφα τότε στο :
EURABIA η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ; ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010
http://heilgapormindthegap.blogspot.com/2012/05/eurabia.html


Ο Μουλά Dadullah, φαίνεται δεξιά, ένας περιφερειακός διοικητής των Ταλιμπάν του Πακιστάν της ομάδας Tehrik-e-Taliban Pakistan σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ αργά την Παρασκευή. Ήταν υπεύθυνος για την κίνηση των αγωνιστών και για τα όπλα πέρα από τα σύνορα, καθώς και για τις επιθέσεις κατά του Αφγανιστάν και του συνασπισμού δυνάμεων στο Αφγανιστάν
HEIL GAP (or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου