Translate

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Αιφνίδιο σύνδρομο Jihad …. ξεσπά στον μουσουλμανικό κόσμο !


Αιφνίδιο σύνδρομο Jihad …. ξεσπά στον μουσουλμανικό κόσμο !


From HEIL GAP ( or mind the GAP)

«Η Αθωότητα των μουσουλμάνων», «προσβάλλει» τους μουσουλμάνους. «Λοιπόν … και τι έγινε ρε γ@μημένοι; ».

Οι αντί-αμερικανικές διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν την Παρασκευή πέρα από τη βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, και τη Νότια Ασία.  Αντιπαραθέσεις μεταξύ των διαμαρτυρομένων και της αστυνομίας έχουν αναφερθεί στην Υεμένη, το Σουδάν, και την Τυνησία.
Άλλες διαμαρτυρίες αναφέρθηκαν στο Αφγανιστάν, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, την Ινδία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Λίβανο, το Κουβέιτ, το Ιράν, και τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα.


Η αστυνομία στην Τυνησία χτύπησε το πλήθος με δακρυγόνα.
Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η αμερικανική πρεσβεία στην Τύνιδα πυρπολήθηκε.
Οι διαμαρτυρόμενοι στην Τυνησία κατέβασαν τη σημαία από την πρεσβεία των ΗΠΑ και την αντικατέστησαν με μια μαύρη σημαία.


Στην Υεμένη το CNN αναφέρει ότι αποστέλλεται μια ομάδα ασφάλειας αμερικανών κομάντος για να προστατεύσουν την πρεσβεία ...
Οι ανταποκριτές του Al Jazeera αναφέρουν ότι η ασφάλεια του Σουδαν αναγκάστηκε να ρίξει δακρυγόνα για να διασκορπίσει τις εκατοντάδες των διαμαρτυρομένων έξω από  την αμερικανική   πρεσβεία στο Χαρτούμ


Εν τω μεταξύ, η γερμανική πρεσβεία και η πρεσβεία του ηνωμένου βασιλείου στο Χαρτούμ , έχουν παραδοθεί στις φλόγες σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες , και το βίντεο παρουσιάζει ένα μέρος της πρεσβείας τυλιγμένο στις φλόγες καθώς περιτριγυρίζεται από τους διαμαρτυρόμενους μουσουλμάνους  

Foreign embassies attacked in Khartoum - YouTube 


Τελικά αντιλαμβάνομαι .... οτι εάν είχε φτιαχτεί το τζαμί στο Βοτανικό …  μάλλον θα είχαμε και εδώ " τα σχετικα " νταβαντουρια από « αιφνίδιο σύνδρομο Jihad  » !



Φυσικά ο καινούργιος μας Στυλιανός Παττακόςξέρετε τώρα … αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που θέλει να επιβάλλεται απο τον στρατό η εσωτερική ασφάλεια … που προχθές στενοχωρήθηκε πολύ ... «μα πάρα πολύ» ... επειδή τον Δεκέμβριο του 2008 δεν κατέβηκαν τα τανκς στην Αθήνα ;

Και εδώ θα σας βοηθήσω  … από το κόμμα του χοντρού… του νεου μπουχεσ@ !!!!!

Αυτού που εβαλε «την μαύρη γαζέλα» … ως εκπρόσωπο της ανύπαρκτης νεολαίας του ; 

( μάλλον κατάμαυρη γαζέλα )– (μόνο που το λ@μόγιο το έκανε αφού το είχαν πρώτα ψηφίσει τα πρόβατα! )

Από τους αν-ελεύθερους έλληνες ; 

Ναι βρε παιδιά …. επιτέλους ….  αυτός είναι !

Ένας, ένας φανερώνονται !



Εκατοντάδες πολίτες της Υεμένης , έσπασαν τα παράθυρα των γραφείων της ασφάλειας έξω από την βαριά οχυρωμένη πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαναά και έκαψαν αυτοκίνητα , κραυγάζοντας «Εμείς οι ίδιοι θα γίνουμε θυσία για σένα, αγγελιοφόρε του Θεού.» 

12 US Embassies Under Attack And Massive Protests Erupting - YouTube



Α , ναι !!!!!!!!!   Όλοι οι λογαριασμοί Youtube από με βίντεο σχετικά με το Ισλάμ, θα αρχίσουν να «εκκαθαρίζονται» από τα γιουσουφακια του Youtube.
Ο HEIL GAP ( or mind the GAP) σας προτρέπει να κατεβάσετε ότι μπορείτε ώστε να το σώσετε !

Embassies under attack over anti-Islam videos - YouTube


Anti-US protests continue - YouTube



Αραβικές πηγές αποκαλύπτουν συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με τις επιθέσεις στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αίγυπτο

Η έφοδος στην πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κάιρο κατά την ενδέκατη επέτειο των επιθέσεων της 9/11 δεν είναι τυχαία , παρά τους ισχυρισμούς εκείνων που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά - καθώς και από των φιλελεύθερων δυτικών μέσων ενημέρωσης …  ότι το ισλαμικό αμόκ  …. το ξαφνικό σύνδρομο jihad όπως θα το ονομάζουμε από σήμερα στην ψυχοπαθολογία …  ήταν η απάντηση των «τζιχαντιστων» , σε μια αντί-μουσουλμανική ταινία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο . 




Δεν ήταν κάτι το αυθόρμητο .

Η ιδέα προήλθε από τον Ahmed Khalil και τον Nadder Bakkar του κόμματος των Nour Σαλαφιστών.
Ήδη από τις 10 Σεπτεμβρίου, υπήρχαν πολλές διαφημιστικές αναγγελίες που ενθάρρυναν τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις κατά της ταινίας.

Εδώ είναι μια πρόχειρη μετάφραση:
«Το κόμμα Nour ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του facebook του κόμματος , την υποστήριξη του για τη συμμετοχή στην αγρυπνία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το βράδυ (το πέμπτο βράδυ) μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ , ώστε να καταδικάσει την ταινία για προσβολή του προφήτη (ειρήνη σε αυτόν).»

Αυτό εστάλη μία ημέρα πριν από την επέτειο της 9/11.
Έτσι, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η αναταραχή ξεκίνησε ημέρες πριν, καθώς διαφημιζόταν από την 10η Σεπτεμβρίου ειδικά για την 11η Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν είχαν τίποτα να κάνουν με την όντως  σαρκαστική ταινία για τον Μωάμεθ.
Δεν υπήρχε λόγος να επιλεχτεί ως ημερομηνία η 9/11 για να επιτεθούν εναντίον των  δύο αμερικανικών πρεσβειών (Αιγύπτου και Λιβύης).
Αυτό το απόσπασμα … δεν είναι μια ταινία Box Office.
Βασικά δεν είναι καν μια ταινία …  αλλά trailer σκηνών από ταινία !
Δεν έχω εξετάσει την πηγή της ταινίας , αλλά είδα κάποια τμήματά της ( την οποία μάλιστα θεωρώ ως μια κακότεχνη σαχλαμάρα ).

Οι αραβικές πηγές δείχνουν ότι αυτό το συμβάν ήταν προσχεδιασμένο για να γιορτάσουν την ημέρα της Αλ Κάιντα, δηλαδή την 9/11 (εάν δεν την γνωρίζετε)!

            Protesters flying al-Qaeda battle flags in Tunisia, Egypt, Kuwait, Libya


Η απόσπαση των σημαιών των ΗΠΑ και η αντικαταστάσεις τους με τις μαύρες σημαίες της Αλ Κάιντα και μερικά από τα συνθήματα , έγιναν για να υπενθυμίζουν στους Αμερικανούς ότι υπάρχουν πολλές Al-Qaedas ! (δηλαδή το Κόμμα Nour και πολλά άλλα).

Οι Αμερικανοί λοιπόν θα πρέπει τώρα να θέσουν στον εαυτό τους ένα δύσκολο ερώτημα:
Αν ο εχθρός τους είναι αποκλειστικά η Αλ-Κάιντα, τότε γιατί ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα - το οποίο αποτελεί πάνω από το 20% του νέου Κοινοβουλίου της Αιγύπτου – ευθυγραμμίζεται με την Αλ Κάιντα; (...)

Ωμότητες ισλαμιστών - Δύο μέτρα και δύο σταθμά -

Ο Πρέσβης Stevens και μέλη του προσωπικού της πρεσβεία έχασαν τη ζωή τους στην πόλη της Βεγγάζης στην ανατολική Λιβύης την ενδέκατη επέτειο της 9/11, ακολούθως το σώμα του πρέσβη Stevens σύρθηκε στους δρόμους της Βεγγάζης από εξαγριωμένους Μουσουλμάνους .


Το πρόβλημα είναι ότι τόσο ο Ομπάμα όσο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και η Κλίντον , προφανώς περίμεναν την επιβεβαίωση της απώλειας της ζωής Αμερικανών διπλωμάτων , πριν από την κατά μέτωπο αντιμετώπιση της βίας , και ότι εξακολουθούν να αρνούνται να συνδέσουν  τον Ισλαμισμό με τη βία.

Η Κλίντον οπως εχει γραψει ο HEIL GAP συναντήθηκε με αξιωματούχους Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) στην Κωνσταντινούπολη τον Ιούλιο του 2011, σε ένα συνέδριο που συνδιοργάνωσε για να ξεκινήσει αυτό που έχει γίνει γνωστό ως «Διαδικασία τηςΚωνσταντινούπολης.»


Ο φαινομενικός σκοπός της διαδικασίας της Κωνσταντινούπολης ( την  ακολουθησε μια τριήμερη συνάντηση κεκλισμένων των θυρών που φιλοξενήθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ουάσιγκτον, DC )  είναι να συνεργαστεί με τις Μουσουλμανικές χώρες καθώς και άλλες  ενδιαφερόμενες χώρες , στην εξερεύνηση των συγκεκριμένων βημάτων για την καταπολέμηση της μισαλλοδοξίας , τα αρνητικά στερεότυπα, τις διακρίσεις και τη βία με βάση τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις , 

Με άλλα λόγια, πίσω από τις κλειστές πόρτες, η κυβέρνηση Ομπάμα μαζί με τον (OIC) απασχολήθηκαν ώστε να βρουν αποδεκτούς τρόπους για να καταπνίξουν κάθε προσβλητική αναφορά για τους Μουσουλμάνους , χωρίς να φτάσουν ως την οριστική λογοκρισία του λόγου των Αμερικανών και των Ευρωπαίων πολιτών   -   (τουλάχιστον όχι ακόμη) .

Aυτό αποδεδείχθηκε καθαρά με τις τελευταίες απίθανες ανακοινώσεις της απίθανης κυβέρνησης των ΗΠΑ  :
«Ο σεβασμός των θρησκευτικών πεποιθήσεων αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αμερικανικής δημοκρατίας»,  «Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τις ενέργειες από εκείνους που καταχρώνται το οικουμενικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου ώστε να βλάψουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων.»
HEIL GAP ( or mind the GAP)
Υ.Γ.
Δεν υπάρχει υστερόγραφο , νομίζω ότι τα είπαμε όλα !

                       Αιφνίδιο σύνδρομο Jihad



ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ



ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ




ΠΑΚΙΣΤΑΝ

ΣΟΥΔΑΝ - γερμανική πρεσβεία



Κουβέιτ


ΤΟΥΡΚΙΑ


ΤΥΝΗΣΙΑ


ΜΑΛΑΙΣΙΑ



ΛΙΒΑΝΟΣ




 Βρετανία 1



ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου