Translate

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

H Δραματική διάσωση μιας χριστιανής κοπέλας από στρατιωτικό ελικόπτερο καθώς ο βάρβαρος όχλος των μουσουλμάνων του Πακιστάν ήθελε να την κρεμάσει!




H Δραματική διάσωση μιας χριστιανής κοπέλας από στρατιωτικό ελικόπτερο καθώς ο βάρβαρος όχλος των μουσουλμάνων του Πακιστάν ήθελε να την κρεμάσει!






From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Με το πρόσωπό της τυλιγμένο σε μια πράσινο κουβέρτα , η Rimsha Masih, η 14-χρονη χριστιανή κοπέλα με νοητική καθυστέρηση , που κατηγορήθηκε άδικα από ένα τοπικό μουλά για βλασφημία , ενώ περιμένει το ελικόπτερο που θα την μεταφέρει σε μια μυστική τοποθεσία , επειδή οι μουσουλμάνοι γείτονές της απείλησαν να την κρεμάσουν αν δεν κριθεί ένοχη για την καύση σελίδων του Κορανίου.

RT
Ένας δικαστής χορήγησε , την Παρασκευή , προσωρινή αποφυλάκιση με εγγύηση στην R. Masih  καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο τοπικός ιμάμης ο οποίος την είχε κατηγορήσει για την καύση των σελίδων του κορανίου , είχε ήδη συλληφθεί με την κατηγορία της ενοχοποίησης με ψευδή στοιχεία και άλλων χριστιανών !


Η Rimsha Masih , κρατείτο από τις 16 Αυγούστου , όταν ένας  εξαγριωμένος ισλαμο-φασιστικός όχλος περικύκλωσε το σπίτι της για να την τιμωρήσει , εν μέσω των κατηγοριών ότι είχε κάψει σελίδες από το Κοράνι , ένα έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο ή ισόβια κάθειρξη .





Ένας βίαιος ισλαμικός όχλος έχει διακόψει για πολλές ώρες την κυκλοφορία σε ένα κεντρικό αυτοκινητόδρομο στο Ισλαμαμπάντ, ζητώντας τη θανατική ποινή για την 14-χρονη χριστιανή με διανοητική αναπηρία ( χμ … μάλλον σαν και αυτούς ... που η γνωστή ροζ κιλότ@ …. αγωνιά , για το πότε θα κτιστεί επιτέλους το τέμενος τους στην Αθήνα …. )



Αλλά σε μια δραματική τροπή των γεγονότων … η αστυνομία συνέλαβε Hafiz Mohammed Khalid Chishti , τον ιμάμη από την γειτονιά-παραγκούπολη στο Ισλαμαμπάντ , όπου κατοικεί και η Masih , και που τώρα … αντιμετωπίζει ο ίδιος τις κατηγορίες για βλασφημία , όταν ένας  ενορίτης κατηγόρησε τον μουσουλμάνο κληρικό ότι είχε τοποθετήσει τις απανθρακωμένα σελίδες από το θρησκευτικό κείμενο στα πράγματα του κοριτσιού , προσκομίζοντας επίσης αποδείξεις για παρόμοιες πράξεις του ιμάμη εναντίον και άλλων χριστιανικών οικογενειών !


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ :

Dramatic helicopter release for Pakistani Christian girl


Μέσα σε αυτό το κλίμα του φόβου, ο εισαγγελέας προειδοποίησε την 14-χρονη Masih ότι θα μπορούσε να ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου , καθώς οι αθωωτικές αποφάσεις σε περιπτώσεις βλασφημίας … συχνά πυροδοτούν ταραχές και αντίποινα.

Παρά τη διεθνή καταδίκη, ο νόμος περί βλασφημίας εξακολουθεί να απολαμβάνει ευρείας υποστήριξης μεταξύ των Πακιστανών .
Δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης , που είχαν προτείνει την μεταρρύθμιση του νόμου , πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν, ένας από τον σωματοφύλακα του. (είχαμε γράψει τον Ιανουάριο του 2011 … τότε με την κατηγορία περί βλασφημίας της κυρίας Bibi ).
HEIL GAP ( or mind the GAP)
 


 

1 σχόλιο:

  1. Αν αφήσουμε το αυγό του φιδιού να εκκολαφθεί και στην Ελλάδα τότε πολλοί θα ζητάν να βρουν την χρονομηχανή για να αλλάξουν την στάση τους σήμερα.
    ΒΤΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή