Translate

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο νόμος της ζούγκλας : Βίντεο με το λιντσάρισμα τεσσάρων φοιτητών στην Νιγηρία .


Ο νόμος της ζούγκλας : Βίντεο με το λιντσάρισμα τεσσάρων φοιτητών στην Νιγηρία .



2 Votes

From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Τέσσερις φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Port Harcourt, στη νότια Νιγηρία, κάηκαν ζωντανοί την Παρασκευή από τους ντόπιους , οι οποίοι τους κατηγόρησαν ότι είναι κλέφτες.


Το τριών-και-μισού λεπτών βίντεο, το οποίο η αστυνομία χρησιμοποιεί ως μέρος της έρευνάς της, δείχνει τέσσερις νεαρούς άνδρες που βρίσκονται στο έδαφος, εντελώς γυμνοί, με ελαστικά γύρω από το λαιμό τους.
Ένας οργισμένος όχλος τους χτυπάει με ραβδιά πριν από τους παραδώσουν στις φλόγες …..
Όταν το πλήθος ανάβει τα καταβρεγμένα με βενζίνη κορμιά τους …. τότε στην θέα της πυρκαγιάς …. επικρατεί μια παράξενη ευθυμία της έκπληξης και της ικανοποίησης.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Νιγηρίας, οι τέσσερις δευτεροετείς φοιτητές που σκοτώθηκαν από τους κατοίκους στη γειτονιά Aluu του Port Harcourt κατηγορούνται για την κλοπή ενός φορητού υπολογιστή και ενός τηλέφωνου τύπου Blackberry.
Ένας φίλος των θυμάτων, εν τω μεταξύ, δήλωσε στο BBC ότι είχαν πάει στο Aluu προσπαθώντας να συλλέξουν τα χρήματα που τους οφείλονταν, και για αυτό τους κατηγόρησαν για τους κλέφτες.

Η "δουλειά" σαφώς έγινε από τους μουσουλμάνους, καθώς διακρίνουμε το φρεσκοκομμένο δεξί χέρι του δευτέρου θύματος στην έναρξη του φιλμ .

Το τρομακτικό βίντεο των αποτρόπαιων σκηνών εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση, εξόργισε τους συμμαθητές τους, μερικοί από τους οποίους φέρεται να αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση βάζοντας φωτιά στο τμήμα της πόλης, όπου οι νέοι άνδρες «μαρτύρησαν» .

Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός , τα στίφη που μάζεψε εδώ η νέα δημοκρατία – και ας κάνουν τώρα τους εθνοσωτήρεςκάποιοι από τους πρώην υπουργούς της …. ή αλλιώς τις μωρές παρθένες …. θεωρώντας ότι εξαγνίστηκαν ιδρύοντας ένα νέο κόμμα !

Ευχαριστούμε που επιλέξατε την χώρα μας για να μεταλαμπαδεύσετε τον πολιτισμό σας έλεγε ο πακης !

Και οι έλληνες ( με το ε μικρό ) το έχαψαν και παρέδωσαν την χώρα τους στους @γριους !

AVE PACIUS PAVLOPOULOUS
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΠΟΙΟΝ (!)

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ , ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ….. ΤΟ ΚΚΕ Ή ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟ-ΝΟΥ-ΔΟΥΛΕΣ (!)

HEIL GAP ( or mind the GAP )

O HEIL GAP δεν έχει πλέον blog για να το ανεβάσει για αυτό … αλλά και λόγω της πολύ ενοχλητικής φύση των εικόνων …. θα πρέπει να πάτε να το δείτε ΕΔΩ πατώντας το CONTINUE πιστοποιώντας έτσι ότι είσθε άνω των 18 ετών :
By clicking on CONTINUE you confirm that you are 18 years and over.

http://www.liveleak.com/view?i=a60_1349631090


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου