Translate

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΒΕΛΓΙΟ: Βρυξέλλες όλοι οι υποψήφιοι για τις τοπικές εκλογές είναι μουσουλμάνοι (!)

 
 
 
 
 
 
2 Votes

From HEIL GAP ( or mind the GAP ) Ναι, στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης …. η οποία σύντομα θα γίνει και η πρωτεύουσα του ισλαμικού χαλιφάτου της Ευρώπης , καθώς ο εξισλαμισμός του Βελγίου απειλεί να κατακυριεύσει ολόκληρη τη χώρα … και σύντομα … όλη την ήπειρο.
Panarmenian: σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PanArmenian , μία από τις κεντρικές συνοικίες των Βρυξελλών , η Sint-Jans-Molenbeek είχε «μόνο μουσουλμάνους υποψήφιους».
Οι φωτογραφίες από τις αφίσες της προεκλογικής εκστρατείας δείχνουν την πραγματική κατάσταση.
“Είτε ο Jalal, είτε ο Χουσεϊν, ή τελικά ο Μωάμεθ είναι αυτοί που τελικά θα κερδίσουν τις εκλογές.
«Αυτή είναι και η πραγματική εικόνα του μέλλοντος της Ευρώπης », τόνισε ο Αρμένικης καταγωγής Βέλγος πολίτης κ. Samvel Avanesyan, επισημαίνοντας ότι ο επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης Philippe Moreau , ήταν «ο μόνος Βέλγος υποψήφιος», ο οποίος όμως … εδώ και πολύ καιρό έχει προσηλυτιστεί στο Ισλάμ μετά το γάμο του με μια μουσουλμάνα.

Trailer Immigratie-invasie: de nieuwe kolonisatie – Filip Dewinter


Ο αριθμός των μουσουλμάνων στις Βρυξέλλες έχει φτάσει σε 300.000, το ένα τέταρτο του πληθυσμού της πόλης, καθιστώντας τις Βρυξέλλες την πλέον ισλαμική πόλη στην Ευρώπη.

Η απόδειξη μάλιστα, ότι το Ισλάμ στις Βρυξέλλες αντιπροσωπεύει περισσότερους ανθρώπους από ό, τι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, τα πολιτικά κόμματα ή ακόμα και τα συνδικάτα και γίνεται ολοένα και πιο ορατή στην πόλη.
Υπάρχουν όλο και περισσότερα τζαμιά με τους μιναρέδες να σου επισείουν την προσοχή ότι: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ , περισσότερες καλυμμένες γυναίκες και περισσότερες μουσουλμανικές οργανώσεις, σύμφωνα με ‘The Iris and the Crescent’ , ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε για το κοινό στις 18 Νοεμβρίου.

Συγγραφέας του βιβλίου, ο κοινωνιολόγος Felice Dassetto, που προβλέπει ότι οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού των Βρυξελλών το 2030.
Το βιβλίο προειδοποιεί, επίσης, ότι από τις πολλές πτυχές του Ισλάμ στις Βρυξέλλες , εκπροσωπούνται από τους Salafism οι οποίοι είναι και οι πιο δημοφιλείς ….

Οι Salafism , (σαλαφιστές) , δηλαδή : το άκρως συντηρητικό παν-ισλαμικό κίνημα που επιδιώκει, μεταξύ των άλλων στόχων, να ενώσει τον μουσουλμανικό κόσμο υπό την ηγεσία ενός ενιαίου Χαλίφη, ενός κυβερνήτη ο οποίος θα κυβερνά με βάση τον ισλαμικό νόμο της Σαρία !

Η μουσουλμανική εισβολή μέσω της επιβληθείσης από την ΕΕ μετανάστευσης , ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , βρίσκεται σε άνοδο στην Ευρώπη, ακόμη και τώρα που η πολυπολιτισμικότητα έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αξιοθρήνητη αποτυχία.
Η μαζική μετανάστευση, αντί της αφομοίωσης, έχει οδηγήσει στον αντίστροφο αποικισμό της Ευρώπης !
( εδώ πιστεύω ότι δεν χρειάζονται εξηγήσεις) Ο Φίλιπ Ντεβίντερ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο σε λίγα χρόνια , οι μουσουλμάνοι μετανάστες , θα γίνουν η πλειονότητα του πληθυσμού σε πολλές πόλεις , πράγμα που σημαίνει : περισσότερη εγκληματικότητα, περισσότερη φτώχεια και περισσότερη ανεργία.

Το παλιρροϊκό κύμα της μετανάστευσης των μουσουλμάνων κοστίζει ήδη στους πολίτες του Βελγίου πολλά χρήματα: 1.500 euro ανά οικογένεια το έτος .
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Απολαύατε παρακάτω έναν @γριο, καθώς μας εξηγεί ότι το Ισλάμ και ο νόμος της σαρία δεν μπορούν συμβαδίσουν με την δημοκρατία ….
Εγώ πάντως το έκλεισα στην μέση το «βούρλο» …. γιατί βαρέθηκα να τρώω στην μάπα @γριους
Εσείς … πάντως …. ξέρετε καλλίτερα το τι θα κάνετε ! Belgistan? Sharia Showdown Looms in Brussels – CBN.com


by Τρικλοποδιά


About these ads

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου