Translate

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ένα Σχόλιο για το αρθρο : “Πώς στρώθηκε ο δρόμος για τον φασισμό”

 
 
 
 
 
 
1 Vote

 

Απο τον  HEIL GAP  

Πώς στρώθηκε ο δρόμος για τον φασισμό

Φίλε πιτσιρίκο όταν κάνεις πλάκα …. σου βγάζουμε όλοι το καπέλο

Σίγουρα όμως …. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ενισχύσουμε και την δίψα σου να βρίσκεσαι πάντα στην επικαιρότητα … ακόμη και εάν δεν έχεις πράγματι κάτι να μας πεις!

Διότι φίλε μου …. « ο δρόμος στον φασισμό δεν στρώθηκε» από αυτές τις γενικότητες που αναφέρεις στο παραπάνω κείμενο σου ….

Σίγουρα όχι από αυτά .

Αυτά , μπορεί να καλλιέργησαν τον αμοραλισμό του «νεοταξιτη πλέον» Έλληνα πολίτη + συν τα μύρια άλλα κουσούρια τουτα οποία εσύ τα περιγραφείςπολύ καλύτερα από εμένα στα τόσα επιτυχημένα άρθρα σου

Αντιθέτως φίλε … ο δρόμος για τον ρατσισμό …. στρώθηκε από κάτι άλλο …. στρώθηκε απο τον ρατσισμό ενάντια στους Έλληνεςκαι όσο κάποιος θα αγνοεί αυτήν την αλήθειατόσο θα εργάζεται ώστε ο δρόμος για τον φασισμό σιγά-σιγά να γίνεται …. μια αχανής λεωφόρος ….. highway ….. εάν δεν το έχεις καταλάβει ….

Σταματήστε λοιπόν να καλύπτετε αυτή την αλήθεια που έφερε την νέα πραγματικότητα στην χώρα μαςμια πραγματικότητα που τάχα «τόσο σας ξενίζει» …. και θυμηθείτε μόνο ένα μικρό απόσπασμα από την τηλεοπτική αναμέτρηση … του Καμίνη-Κακλαμάνη- Σοφιανού …. (για τις εκλογές του δήμαρχου Αθηναίων – 2010)

Σε μια στιγμή που ο Σοφιανός λέει ότι επιθυμεί ακόμη περισσότερους βρεφικούς σταθμούς , ώστε να χωρούν μέσα σε αυτούς «και τα ελληνόπουλα που μένουν απ έξω» , ο Κακλαμάνης που προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τι θέλει να πει … του επιτίθεται λέγοντας του « δηλαδή κύριε Σοφιανέ, σεις αμφισβητείται ότι τα παιδιά των αλλοδαπών θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα κατά την εγγραφή τους στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς/παιδικούς σταθμούς (;) »
« Όχι , όχι φυσικά και δεν εννοώ κάτι τέτοιο , μα πως σας πέρασε μια τέτοια ιδέα (;) » του απαντά ο Σοφιανος .

Τρία χαμόγελα …. Μάλλον ένα χαμόγελο …. ένα το ίδιο και απαράλλακτο χαμόγελο αγαλλίασης …. έλαμψε και στα τρία πρόσωπα των υποψήφιων δημάρχων Αθηναίων (!)

(σχόλιο του HEIL GAP : Αθηναίων (;) χα, χα, χαάκου εκεί Αθηναίων … )

Επιτέλους λοιπόν !
Σταματήστε να προσποιείστε ότι αγνοείται το άσχημο παιχνίδι που παίζεται επί τόσα χρόνια εις βάρος όλων εκείνων των Ελλήνων που ανήκουν στις πτωχότερες τάξεις … αυτούς τους Έλληνες που «οι ημιμαθείς» …. συνηθίζουν να τους αποκαλούν αγράμματους , αυτούς τους Έλληνες που οι δημόσιοι αλλά και οι καλοπληρωμένοι ιδιωτικοί υπάλληλοι μας …. συνήθιζαν να τους θεωρούν ακριβούς … συγκρινόμενους με τους ξένους / άρα και δικαιολογήσιμα ανέργους (!)

Σταματήστε να προσποιείστε ότι αγνοείται το άσχημο παιχνίδι που παίχτηκε επίσης κατά της ομοιογένειας του Ελληνικού πληθυσμού , κατά της κουλτούρας του , κατά της θρησκείας του , κατά του πολιτισμού του …..τελικά ναι ακόμη … και εις βάρος των ασφαλιστικών του ταμείων …

Ένα ύπουλο σχέδιο , μόνο και μόνο για να μπορέσει να διαλυθεί πιο εύκολα σήμερα το εθνικό μας κράτος … έτσι για να διευκολυνθεί η Μερκελ … παρεουλα με τους απογόνους των Ούννων και του Χίτλερ «ώστε να μας υποδουλώσει ειρηνικά» …. ενώ κάποιοι άλλοι να θεωρούν « ότι αυτονόητα χα, χα » θα νομιμοποιούνται και να σηκώνουν το χέρι να χαιρετούν ναζιστικά …. κάποιοι που στα τέλος – και θα το δείτε αυτό – θα τα καταφέρουν να καταλύσουν «δημοκρατικά» την δημοκρατία ! ( αυτό ακριβώς που έγραψα , δεν μπέρδεψα τις λέξεις μου ) ….
(Τόσο άνετα όσο δεν μπορείς να φανταστείς ) : Όπως κάποιοι άλλοι κωλοτουμπες … κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν αυτό το ύπουλο σχέδιο …. τάχα καταγελώντας το , ώστε τελικά να προδώσουν την χώρα στο ΔΝΤ … και μιλώ για το Λα(γ)ος , την προξενήτρα του ΔΝΤ

Όμως γιατί άραγε δεν μπορείτε να δείτε αυτό ακριβώς που όλοι … μάλλον οι περισσότεροι γνωστοί μου απο έξω  ….. αντιλήφθησαν εδώ και μήνες … « το ποιοι είναι οι καλύτεροι στρατολόγοι της χρυσής αυγής ….» (;)

«Ο κόσμος το έχει τύμπανο και εσείς κρυφό καμάρι, ρε παιδιά (!) »

Δεν συνεχίζω γιατί δεν θα ήθελα ποτέ μια προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου …

HEIL GAP( or mind the GAP ) , με όλη την απαιτουμένη «ειλικρίνεια »…. που πρέπει να δείξει κάποιος στο πρόβλημα !
Υ.Γ.
Ειλικρίνεια …ναι αυτή τελικά ήταν η λέξη που λείπει (!)

4 thoughts on “Ένα Σχόλιο για το αρθρο : “Πώς στρώθηκε ο δρόμος για τον φασισμό”

  1. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩς ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ?ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ.γιατι να χαλατε τις καρδιες σας οταν καταληγετε στο ιδιο συμπερασμα απο διαφορετικους δρομους?για να φυτεφτει ο σπορος του φασισμου επρεπε να βρει γονιμο εδαφος,αυτο αναλυει ο πιτσιρικος.
    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ …. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ:

      ΠΡΩΤΟ – ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ , ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΙΜΙΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ …. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ” ΘΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ” ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ … ΩΣ … «ΤΙΜΙΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ»

      ΔΕΥΤΕΡΟ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΦΥΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ …. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ …. ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ.
      ( Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ….  )

      ΤΡΙΤΟ – ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ …. ΚΑΙ ΕΓΩ 
      ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΥΞΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ Χ.Α.
      Ο ΔΡΟΜΟΣ … Κ.Λ.Π.
      ΝΑΙ ...
      ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ .
  2. …..ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑΣ ΣΑΣ….ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΟΣΔΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!……ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗ ΛΕΞΗ….

Υποβολή απάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου