Translate

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Διέρρευσαν τα σχέδια των Βρυξελλών για την μετατροπή της ΕΚΤ σε μια τράπεζα υπέρ-ρυθμιστή!



Διέρρευσαν τα σχέδια των Βρυξελλών για την μετατροπή της ΕΚΤ σε  μια τράπεζα υπέρ-ρυθμιστή!


From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Οι Πεφωτισμένοι Τέκτονες banksters έχουν πατήσει για καλά το πόδι τους επάνω στην Ευρώπη.
Ο στόχος τους δεν είναι να σώσουν την Ευρώπη .... παρά τα όσα λένε.
Η ευρωζώνη θα καταρρεύσει !
Αυτή είναι η πρόθεση τους !
«Θα διεξάγουν οικονομικό βιασμό στα πρόβατα , θα θέσουν σε  εφαρμογή τα σχέδια τους για απόλυτη φτώχεια, κοινωνική αναταραχή , χάος , βία ... και θα εδραιώσουν την εξουσία τους.» 
Όλα αυτά για να μας προετοιμάσουν ώστε να μπούμε στην εωσφορική Νέα Τάξη Πραγμάτων τους !

- Albert Pike : Ήθη και Δόγμα της Αρχαίας και Αποδεκτής Ιεροτελεστίας του Τεκτονισμού της Σκωτίας το 1871 (βλασφημία)
"Για να σας, Κυρίαρχοι Μεγάλοι Γενικοί Επιθεωρητές (του 33ου βαθμού), το λέμε αυτό και  μπορείτε να το επαναλάβετε για τους αδελφούς των βαθμών 32ου, 31ου και 30ου - 
Η μασονική θρησκεία θα πρέπει να τιμάται από όλους μας , ξεκινά από αυτούς που μυήθηκαν προσφάτως στους υψηλούς βαθμούς  (μασονίας) και διατηρεί την καθαρότητα της στην αγνότητα του δόγματος του Εωσφόρου.
Ναι ..., ο Εωσφόρος είναι ο Θεός ... "

Διέρρευσαν τα σχέδια των Βρυξελλών για να κάνουν ΕΚΤ μια τράπεζα υπερ-ρυθμιστή!
Με την Louise Armitstead , http://www.telegraph.co.uk/


Οι Ρυθμιστικοί παράγοντες των Τραπεζών στις χώρες της ευρωζώνης θα κληθούν να συμφωνήσουν ώστε να παραχωρήσουν τις εξουσίες τους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) σε τρεις μήνες, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν από τις Βρυξέλλες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC) θέλει να δώσει η ΕΚΤ την εποπτική εξουσία πάνω από 6.000 τραπεζών της Ευρωζώνης ως μια πρώτη κίνηση σε μια ταχεία προώθηση προς την τραπεζική και στη συνέχεια δημοσιονομική ένωση.

Τα έγγραφα, τα οποία επρόκειτο να παρουσιαστεί την Τετάρτη, αποκαλύπτουν τα πολυαναμενόμενα σχέδια για την « τραπεζική ένωσης » της Ευρώπης.
Η ΕΚΤ θα έχει την εξουσία για την εκκαθάριση των πιστωτικών ιδρυμάτων , την αφαίρεση αδειών των τραπεζών και να τις εξαναγκάσει σε  προγράμματα ανακεφαλαιοποίησης , όταν νομίζει ότι αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τα έγγραφα.
   
Η ΕΚΤ θα πρέπει επίσης να έχει την εξουσία να "προβαίνει σε διοικητικές ρυθμίσεις" με τις ρυθμιστικές αρχές εκτός ευρωζώνης - ή να ενεργεί και να διαπραγματεύεται εξ ονόματος όλων των μελών στις συνομιλίες για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική ρύθμιση.
Ο José Manuel Barroso  … η γνωστή μας ποδίτσα και σημερινός πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , ο οποίος επρόκειτο να αποκαλύψει τα σχέδια την επόμενη εβδομάδα, έχει ορίσει αυστηρή προθεσμία από την 1η Ιανουαρίου για τη συμφωνία που θα συμφωνηθεί από τις χώρες της ευρωζώνης. Η "Σταδιακή εφαρμογή" θα ξεκινήσει από τα μέσα του 2013, με τους κανόνες που θα τεθούν σε εφαρμογή από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2014.

Η ΕΚ μπορεί να αντιμετωπίσει αντίσταση από τη Γερμανία, η οποία είχε υποστηρίξει κοινή εποπτεία μόνο για τις 25 μεγαλύτερες τράπεζες της ευρωζώνης.
Μη-μέλη της ευρωζώνης να συμμετάσχουν , αλλά η Βρετανία, η οποία εναντιώνεται σθεναρά εναντίον μιας ενδεχομένης τραπεζικής ένωσης , δεν αναμένεται να ενταχθεί.
HEIL GAP ( or mind the GAP)
Υ.Γ.1.
Το επόμενο στάδιο ίσως θα ήταν η συγχώνευση της ΕΚΤ της FED και της τράπεζας της Ιαπωνίας σε μια παγκόσμια τράπεζα !
Υ.Γ.2.
Ποιος όμως πρόκειται να δώσει προσοχή στο κείμενο αυτό ;

ΤΕΛΟΣ

Ρε “ουστ” από εδώ και εσείς … που θα μου μπείτε τώρα και μέσα στα άρθρα να κάνετε τις κωλο-τούμπες σας .









 

1 σχόλιο:

  1. Αφού κατάφεραν και μπήκαν στα άρθρα σου.....Το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτη!!! :)
    netnewsgr

    ΑπάντησηΔιαγραφή