Translate

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Γιατί οι μουσουλμάνοι κάνουν μετάνοιες στους δρόμους, όταν υπάρχουν τόσα πολλά τζαμιά στην Γαλλία;

Γιατί οι μουσουλμάνοι κάνουν μετάνοιες στους δρόμους, όταν υπάρχουν τόσα πολλά τζαμιά στην Γαλλία;
9 Αυγ 2011 Posted by Κωνσταντίνος 
 

  • From HEIL GAP
Οι Μουσουλμάνοι λένε, "η Γαλλία είναι δική μας!" Αυτό το νέο βίντεο επτά λεπτών είναι ο αντίλογος. Είναι ένα πανόραμα των τεμενών που εξαπλώνονται σαν την πανούκλα γύρω από το γαλλικό τοπίο...

Les mosquées envahissent la France!

Τελικά ποτέ ακριβώς θα βγουν και οι αλβανοί στις ελληνικές πλατειές κραυγάζοντας η Ελλάδα είναι δική μας παρέα με τους ανά την επικράτεια « αντιρατσιστές » και τα 50 εκατομμύρια τούρκων που θα εγκατασταθούν στην Ευρώπη μετά την είσοδο της Τουρκιάς στην ΕΕ;

Φυσικά αυτό δεν ήταν αλλά και δεν είναι καν πρόβλημα για τις ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες ως φαίνεται από το μη θέτοντας κανένα βέτο ως προς την είσοδο της Τουρκιάς στην ευρωπαϊκή ένωση, μάλλον επεδίωκαν και πάντα ποθούσαν την φυλετική μας αποσύνθεση, καθώς και την τελειωτική και πλήρη καταστροφή του ελληνισμού.

Κατά τα άλλα, ακούμε συνέχεια για ηρωικούς πρώην πρωθυπουργούς, οι οποίοι κόντρα στον αμερικανικό παράγοντα, κατόρθωσαν και έβαλαν βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αλλά ξέχασαν ως φαίνεται και άφησαν ορθάνοικτες τις πόρτες στην είσοδο των εκατομμυρίων μουσουλμάνων της Τουρκιάς και την ειρηνική πλέον εκ μέρους των κατάληψη της Ευρώπης, μη θέτοντας ούτε μια και μοναδική ένσταση της χώρας μας, σε αυτό.

Τώρα θα βγουν τα παπαγαλάκια να δικαιολογηθούν, πληροφορώντας μας ότι σε εκείνη την κρίσιμη φάση είχε μπλοκάρει το play-station, όποτε τι άλλο θα μπορούσε πια να κάνει ο άνθρωπος.

(Εδώ γελάμε…) Τώρα δε που θα εκλεγεί η νέα φαυλο…κρατία και περιμένω να κάνουν τον Πάκη τον Φαυλόπουλο υπουργό πολιτισμού, ώστε να μπορέσει και αυτός να πραγματώσει επιτέλους το όνειρο του και να βάλει μπούρκγα στις Καρυάτιδες, ως το θεμέλιο του νέου Έλληνο-πακιστανικού πολιτισμού, το όραμα που έχει σχηματίσει μέσα εις τον πολύτιμο εγκέφαλο του.

Προτείνω, δε, το έργο αυτό να ονομαστεί AVE PAKIum!!!

Ναι, τι λέγαμε; Α ναι, για τους «αντιρατσιστές»… Γενικά για αυτούς τους τύπους δηλαδή που πρεσβεύουν ότι η θρησκεία είναι το όπιο των λαών, εξαιρούμενου φυσικά του Ισλάμ, (το οποίο μάλλον θα είναι κάτι σαν την νομιμοποιούμενη φούντα του Τζέφρυ, όποτε δεν θα εμπίπτει και στις οπιούχες θρησκευτικές διατάξεις) για αυτό άλλωστε και όλα τα συντρόφια κόπτοντας δια την τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων του ΠΑκιστανοαλβανικού ΜΕτώπου, ζητώντας επιπροσθέτως με πορείες των στις συνοικίες της Καλλιθέας την ανέγερση τζαμιών.

Αλήθεια όμως, τι να σας κάνει μόνο ένα τζαμί, φτιάξτε εκατό, φτιάξτε δέκα χιλιάδες…

Εξάλλου, όσο πιο πολλά, τόσο μεγαλύτερη και η κονόμα. Σωστά;

Και όταν γίνει, δεν θέλουμε ούτε τσιγκουνιές μήτε και οικονομίες. Το καλύτερο και φυσικά το ακριβότερο… Τι δηλαδή; Θα μας ξεπεράσουν οι κουτόφραγκοι;

Greek mosque, THE BEST OF ALL (έτσι κάτι σαν τους ολυμπιακούς αγώνες, ξέρετε τώρα εσείς, λαμόγια)…

Έτσι και με τα ΔΕΝΔΡΙΛΙΑ του γύρω – γύρω, φουντωτά-φουντωτά και καμαρωτά, να έρχονται οι αφέντες και οι αγάδες μας και να ξεχαρμανιάζουν, εφόσον πρέπει να τους ευχαριστήσουμε (κατά Πάκη Φαυλόπουλο) που επέλεξαν την χώρα μας.

Άλλωστε λεφτά υπάρχουν, όπως υπόσχονταν προεκλογικά και ο Τζεφρυ, μόνο που τώρα μπορεί και να μας πληροφορήσει ότι τα λεφτά υπήρχαν, αλλά μόνο για τα τζαμιά και για τις τράπεζες.

Ηθικόν δίδαγμα ή κάτι το παρεμφερές τέλος πάντων…
«Ποτέ μην εμπιστεύεστε ένα άτομο που ονομάζεται Τζέφρυ». Τελεία και παύλα…

Φωτογραφία τεμένους της Αθήνας του πολύ κοντινού μέλλοντος
(από διαδίκτυο)

Κωνσταντίνος Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας...

3 σχόλια for "Γιατί οι μουσουλμάνοι κάνουν μετάνοιες στους δρόμους, όταν υπάρχουν τόσα πολλά τζαμιά στην Γαλλία;"

  1. Ανώνυμος
    Τελικα λεφτα υπαρχουν ,αλλα μονο για τους Νενεκους και Εφιαλτες της πατριδας μας!!
    Δεν υπαρχουν λεφτα για σχολεια αλλα υπαρχουν για τα τζαμια των λαθροελληνων!!
    Καταντια!!

    ΓΜ
  2. Ανώνυμος
    Ο Πάπας της Ρώμης. Δούλος του Θεού ή υπάλληλος τραπεζιτών;
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/07/pope-of-rome-slave-of-bankers.html
    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Νομίζω αυτό το εκτενές άρθρο απαντά σε πολλά.
  3. ΑΧΕΡΩΝ
    Καποιος αληστου μνημης Σαμιουελ Χαντινγτον,συγραφεας του βιβλιου ''Η συγκρουση των πολιτισμων''(που δεν εχω διαβασει),κατετασσε την ορθοδοξια στο ιδιο πλαισιο με το ισλαμ.
    Εχω την αισθηση οτι οι επτα στρατιες του Ιουδα(κατα Οδυσσεα Ελυτη),τοσο στην χωρα μας οσο και αλλου,εργαζονται συστηματικα προς αυτην την κατευθυνση,''ινα πληρωθει το ρηθεν υπο των προφητων''.

Αφήστε το σχόλιό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου