Translate

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Γνωρίστε το νέο αφεντικό: ο νέος Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande είναι άλλο ένα ανδρείκελο των Πεφωτισμένων σαν τον Σαρκοζί


Γνωρίστε το νέο αφεντικό: ο νέος Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande είναι άλλο ένα ανδρείκελο των Πεφωτισμένων σαν τον Σαρκοζί


From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Η μέθοδος των Illuminati (Πεφωτισμένων)  είναι να κατέχουν ή να ελέγχουν πάντα όλες τις πλευρές σε μια σύγκρουση.
Παρατηρούν τις τάσεις και στη συνέχεια να κάνουν χρήση των γενικών τάσεων ώστε να επιτύχουν το σκοπό τους.
Είναι πάντα δύσκολο να κολυμπήσουν ενάντια σε ορμητικό ρεύμα, γιατί λοιπόν να μην οδηγήσουν αυτοί το ρεύμα ;
Ο Francois Hollande είναι απλά μια μαριονέτα των Illuminist σαν τον Σαρκοζί .
Το ερώτημα είναι: ποια είναι η αποστολή που ανατέθηκε στον Hollande ;
Μήπως ότι θα επιβλέπει τη Γαλλία στη σχεδιαζόμενη διάλυση της Ευρωζώνης ;
Ή  να εξυπηρετήσει απλώς τους Γάλλους καπιταλιστές … παζαρεύοντας τις δυο μονάδες στη διάφορα επιτοκίων των κρατικών ομόλογων Γερμανίας-Γαλλίας ;

Η αποστολή του θα είναι να διαλύσει τη γαλλο-γερμανική συμμαχία και να θέσει σε κίνηση με την επικείμενη κατάρρευση του ευρώ ;
Ή ότι οι Illumist βλέποντας ότι τα μέτρα λιτότητας θα κατέληγαν σε μια πανευρωπαϊκή αιματηρή επανάσταση …. αποφάσισαν να ηρεμήσουν για λίγο τα πνεύματα;

Εδώ ο HEIL GAP δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις εξελίξεις .

Εν τω μεταξύ εσείς φιλαράκια μου θα μπορέσετε να γνωρίσετε από τον Paul Joseph Watson, του Infowars.com ….  το νέο αφεντικό , τον νέο Γάλλο πρόεδρο , δηλαδή …. άλλο ένα ανδρείκελο της λέσχης Bilderberg !   

Ο Francois Hollande είναι ένας αφοσιωμένος της παγκοσμιοποίησης
Τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης μας δημοσιοποιούν την διαστρεβλωμένη εικόνα ότι η εκλογή του Σοσιαλιστή Γάλλου Πρόεδρου Francois Hollande αντιπροσωπεύει μια μεγάλη αλλαγή και ότι είναι άμεση πρόκληση για την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Και όμως το παρελθόν του Hollande και οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν μας επιβεβαιώνει το γεγονός ….  ότι απλώς είναι μια άλλη καρικατούρα της παγκοσμιοποίησης και ένας ενθουσιώδης υποστηρικτής της αφαίρεσης της εθνικής κυριαρχίας από την δικτατορική  ΕΕ.


«Σε ολόκληρη την Ευρώπη ήρθε η ώρα για αλλαγή», είπε ο Hollande επευφημούμενος από τα  πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί για να ακούσουν την ομιλία του στο Παρίσι νωρίς τη Δευτέρα, " αναφέρουν οι Times του Λος Άντζελες . "Οι παρατηρητές συμφωνούν ότι η εκλογή του κ. Hollande αντιπροσωπεύει μια ριζική αλλαγή στη διακυβέρνηση της ευρωζώνης και στη διαχείριση της κρίσης του ενιαίου νομίσματος ", αναφέρει το Sky News .

Ωστόσο, οποιαδήποτε επισήμανση δεν έγινε ότι η ήττα του Νικολά Σαρκοζί από τον Hollande αντιπροσωπεύει κάποια μεγάλη πρόκληση για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις προσπάθειές της, σε στενό συντονισμό με το ΔΝΤ και την Goldman Sachs , ώστε να εκμεταλλευτεί την κρίση του χρέους για τους δικούς της πολιτικούς σκοπούς .
 
Ο Hollande είναι απλώς ένα άλλο πλάσμα της παγκοσμιοποίησης και ένας ενθουσιώδης υπέρμαχος του  Ευρωπαϊκού υπερκράτους.
Το 1992 υποστήριξε την Συνθήκη του Μάαστριχτ, το έγγραφο που περιγράφει την εισαγωγή του ευρώ, του ενιαίου νομίσματος και η οποία βασίστηκε σε σχέδιο της Bilderberg του 1955 . 


Ο Hollande υποστήριξε επίσης το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα με δημοψήφισμα 2005, παρά την καταψήφιση του από τους περισσότερους από τους συμμάχους του στο σοσιαλιστικό κόμμα..

Ο Hollande είναι ο πρώην εκπρόσωπος του πρώην Γάλλου προέδρου Λιονέλ Ζοσπέν, μια άλλη μαριονέτα της παγκοσμιοποίησης μαζί με τον οποίο παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της Ομάδας Bilderberg το 1996.

Είναι επίσης ένας πρώην βοηθός του τελευταίου Σοσιαλιστική Πρόεδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν , ένας Τέκτων 33ου βαθμού , ο οποίος ανέθεσε και την κατασκευή της πυραμίδας του Λούβρου, η οποία αποτελείται από 666 υαλοπίνακες - αλλά κατά τα αλλά - « κάτω στη γη ….  χα, χα, χα » ….   
ε, εκεί είναι …. "O άνθρωπος του λαού" .


Ο Μιτεράν είναι ο πατέρας της Συνθήκης του Μάαστριχτ , παράλληλα με τον Γερμανό Καγκελάριο και συμμετέχοντα στη Bohemian Grove Χέλμουτ Κολ.  

Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ Μπίλντερμπεργκ Daniel Estulin , η Bilderberg ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την προεδρική νίκη του Μιτεράν στο το 1981.

Ο "Ειδικός σύμβουλος " του  Hollande δεν είναι άλλος από τον Manuel Valls , πρώην Τέκτονα και συμμετέχοντα στην συγκέντρωση της Μπίλντερμπεργκ του 2008 ο οποίος υποστηρίζει ανοιχτά την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού ομοσπονδιακού υπερκράτους σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας .
Ο Valls προέτρεψε δημοσίως την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον έλεγχο των εθνικών προϋπολογισμών των κρατών-μελών της ΕΕ.

Παρ 'όλη την μανία των μέσων ενημέρωσης « για μια ριζική αλλαγή  στη Γαλλία » και το παραμύθι ότι ο Hollande αντιπροσωπεύει μια απειλή για την ατζέντα της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης , αναμένουμε από αυτόν ότι θα είναι ένας ακόμη υπάκουος νεροκουβαλητής για την ελίτ καθώς φορολογεί τη μεσαία τάξη , ενώ συνεχίζει να θυσιάσει την γαλλική εθνική κυριαρχία στο βωμό του υπερκράτους της ΕΕ.

Ο Hollande λοιπόν …. μπλα , μπλα , μπλα , αλλά να …. επειδή ο HEIL GAP πραγματικά δεν κατανοεί τους συμπατριώτες του , οι όποιοι γοητεύονται μεν τα από δεκαπέντε άτομα στο Παρίσι που με την ψυχή τους , ( γιατί όχι , οι καλές προθέσεις ποτέ δεν αμφισβητούνται ) , φωνάζουν « Είμαστε όλοι Έλληνες » , αλλά παράλληλα ηθελημένα αγνοούν …. ότι τα οικονομικοκοινωνικά μετρά εναντίον της πατρίδος μας , εξαγγελθήκαν από το δίδυμο Mercozy δηλαδή όχι μόνο από την Γερμάνια , αλλά και από την Γάλλια !  

Οπότε κλείνοντας και περνώντας μια ανάσα φρέσκου αέρα ας περιμένουμε … και αναμφισβήτητα … σύντομα θα αποδειχθεί ότι και απο το λιμάνι που για τους Έλληνες ακούει στο όνομα Francois Hollande …. θα αναδυθεί η ίδια δυσωδία του αντιδημοκρατικού αυταρχισμού που διαποτίζει ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. HEIL GAP ( or mind the GAP )



2 σχόλια:

  1. Γειά σου φίλε HEIL GAP καλό σου ταξείδι !!! Ελπίζουμε σύντομα να έχομε νέα σου !!!
    Να είσαι και συ πάντα καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου φίλε μας HELL GAP θα μας λείψεις! Στο καλό, και καλό ταξίδι. Όπου πας να είσαι πάντα καλά, και να μας θυμάσαι φίλε.
    Εμείς θα σε θυμόμαστε με αγάπη.
    Ο Θεός μαζί σου.

    www.oxafies.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή