Translate

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ




ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Η ευρωπαϊκή ιδεολογία προετοιμάζει την Ευρώπη ώστε να κατακτηθεί από το Ισλάμ . (ο πολυπολιτισμικός εφιάλτης)



From HEIL GAP   ( or mind the GAP )
Ζούμε σε μια παθητική κοινωνία.
Ενώ η πολυπολιτισμικότητα ελέγχει σχεδόν τα πάντα …. αρχίζοντας από τα μέσα ενημέρωσης , ακολουθούν τα πολιτικά κόμματα , μετά την ακαδημία , τους κρατικούς οργανισμούς  και τελειώνει με όλους αυτούς που βίαια προσπαθούν να μας επιβάλλουν τον καινούργιο τρόπο σκέψης και ζωής , να μας αφαιρέσουν την πατρίδα μας , να καταστρέψουν την ιστορία μας την φυλή μας …. γιατί έτσι πρέπει "
" Υπάρχει μια διαδεδομένη παραίτηση ".
Μπορεί να υπάρχει μια διαδεδομένη οργή , με λίγα λόγια , αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό … « μία ανίσχυρη οργή ».
Οι Ευρωπαίοι σήμερα έχουν εκτραφεί να είναι παθητικοί, να αφήνουν την κατάσταση στα χέρια των ηγετών τους , των οποίων η σοφία όπως έχουμε αντιληφτεί δεν είναι και δεδομένη !

Είναι μια ιστορική υπόθεση και όχι ένας λογοτεχνικός ισχυρισμός , είναι η Ευρώπη η οποία με την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου , μετά τα δεινά και τις αγριότητες που σημάδεψαν όλους τους λαούς της , « αποφάσισε να εκχωρεί πλέον τα πάντα , αρκεί  να εξασφαλίζει την ειρήνη », ο φόβος ξέρεται και η φρίκη ενός νέου πολέμου , ίσως και το ότι « δεν άντεχαν άλλον ένα πόλεμο ».

Αποτέλεσμα  η «φιλειρηνική» (;) κατοχή μας από τους ξένους εισβολείς , που δεν θα σταματήσουν να εισέρχονται απρόσκλητοι  στις πατρίδες μας , ενώ εμείς …..  θα μιλάμε για την συμφιλίωση των λαών και των θρησκειών , παρόλο που γνωρίζουμε  πολύ καλά , ότι έτσι κοροϊδεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό . 

Μέχρι εκεί . Γιατί ;
Επειδή είμαστε ένα μέρος αυτού του παρανοϊκού σχεδίου  .
Με όλους εκείνους τους πολιτικούς μας  που προβάλουν αυτό το είδος του πατριωτισμού, που αναφέρεται μοναχά  στην «ετικέτα», όταν η ψυχή της Ελλάδος με όλους τους  ήρωες της , εκείνους που  είχαν τις υψηλότερες φιλοδοξίες , αλλά ... δεν είναι εδώ πλέον , καθώς χάνονται μαζί με τα βιβλία της ιστορίας σε μια εποχή όπου το διακύβευμα είναι πλέον το υψηλότερο κέρδος της νέας τάξης πραγμάτων , και η εμπορευματοποίηση και η εταιρική αξία των πάντων …. καθότι ουδεμία μάχη δεν έχει δοθεί για τίποτα από όλα που μας ανήκουν  .
Ουδεμία
«Διάγουμε  φιλειρηνικό αφανισμό ».
Είμαστε αυτοί που είχαν την υψηλότερη φιλοδοξίες, και είναι εδώ όπου το διακύβευμα χάθηκε .
Τίποτα  δεν έμεινε .
Τώρα όπου όλα ξεθωριάζουν .
Η πατρίδα μας η φυλή μας η ελευθερία μας η ράτσα μας , η ζωή μας .



Η 10 Ιούνη 1099 ήταν η ημέρα , που οι Σταυροφόροι παραβίασαν τα τείχη της Ιερουσαλήμ κατά την Πρώτη Σταυροφορία και άρχισε η σφαγή του μουσουλμανικού πληθυσμού.
Αυτό ήταν που ξεκίνησε τον πόλεμο !
Και αυτός ο πόλεμος εξακολουθεί να συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ποιος είναι ο ρόλος της ΕΕ σε όλα αυτά;

Η ΕΕ είναι γκέι-μπαρ και που  στον πρώτο του όροφο στεγάζει και ένα πρατήριο υπόπτων  γεωργικών επιδοτήσεων .
Η ΕΕ είναι συντονισμένη στην λογική της αντί-σταυροφορίας ή και κάτι παραπάνω , όπως θα διαπιστώσουμε παρακάτω .
Η ΕΕ είναι η Ευρώπη που υπάρχει στην συλλογιστική ενός συνταξιούχου.







«Αυτό που στην πραγματικότητα έχει ήδη λάβει χώρα , είναι μεταβίβαση της εξουσίας (...) στις Βρυξέλλες σε μια κλίμακα που ισοδυναμεί με το μεγαλύτερη συνταγματικό πραξικόπημα στην ιστορία μας ».
Αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτού έχει παραμείνει θαμμένο από την δημοσιότητα , διότι θέλουν να διατηρήσουμε την ψευδαίσθηση , ότι εξακολουθούν και αποφασίζουν οι πολιτικοί μας.

"Το αποτέλεσμα είναι ότι οι εξαιρετικά λίγοι άνθρωποι κατανοούν πλέον πώς λειτουργεί όντως το πολιτικό μας σύστημα . "
Όταν μέχρι τα τρία τέταρτα των εθνικών νομοθεσιών μας, προέρχονται από τις Βρυξέλλες , προς τι η περαιτέρω συνέχιση της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών;



Ακριβώς όπως στη Ρώμη του Οκταβιανού, η πραγματική εξουσία είχε μεταφερθεί αλλού, αλλά η παλιά τάξη ήταν ακόμη ντυμένη δημοκρατικά , φορώντας την δημοκρατία σαν ένα κάποιο φύλλο συκής ώστε να μην διαταραχθεί η Ρωμαϊκή κοινωνία .

Η ΕΕ λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό στα κρυφά .
Τα διατάγματα της υλοποιούνται μέσω των παραδοσιακών κοινοβουλίων, τα οποία γίνονται ολοένα και χάνουν την εξουσία τους , ελεγχόμενα από τις διαφορές τρόικες και τις διορισμένες επιτροπές των Βρυξελλών , καταντώντας τελικά διακοσμητικά εξαρτήματα.

“Η αστεία πλευρά αυτού είναι ότι αυτοί που είμαστε εναντίον της ΕΕ, επισημαινόμαστε ως ξενόφοβοι , εθνικιστές ή απλά αντιδημοκρατικές δυνάμεις”

Για τη δημιουργία αυτής της νέας οντότητας, τα παλιά εθνικά κράτη πρέπει σκόπιμα να συνθλιβούν. 

Οι τεράστιοι  αριθμοί των μη ευρωπαίων μεταναστών,  « που εισήγαγαν » και η προκύπτουσα κατάσταση η οποία και χαρακτηρίζεται με τον όρο " Πολυπολιτισμική κοινωνία ", είναι η κατεδάφιση της κοινωνίας μας .

Αυτή η αφύσικη κατεδάφιση θα εξακολουθεί μέχρι να αλλάξει αναλόγως ολόκληρη η κοινωνία μας.

Δεδομένου ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να αισθάνονται λιγότερο «ευρωπαίοι», χωρίς καμιά ιστορική συνεχεία και  εθνικούς δεσμούς καταγωγής.
Χωρίς μια κοινή ταυτότητα, χωρίς ένα κοινό ευρωπαϊκό χαρακτηριστικό πως μπορεί η ΕΕ να είναι οτιδήποτε άλλο παρά αυταρχική;

Ίσως στην ελίτ της ΕΕ πιστεύουν ότι μια μεγάλη μάζα των ανθρώπων που στερούνται διακριτή πολιτιστική ταυτότητα θα είναι ευκολότερο να ελεγχθεί;



Την τελευταία δεκαετία, έχει μεταναστεύσει μεγάλος αριθμός εξ αυτών των εργαζομένων , σε σημείο που σε ορισμένες πόλεις να υπάρχει πλέον  μουσουλμανική πλειοψηφία (Malmo, Σουηδία, Ρότερνταμ, Κάτω Χώρες).

Το κράτος πρόνοιας θα καταρρεύσει αρκετά γρήγορα, και σίγουρα στα επόμενα 15 χρόνια.
Ο γηγενής ευρωπαϊκός πληθυσμός συρρικνώνεται , ενώ η ελίτ , σε αντίθεση με την Ιαπωνία, εισάγει μουσουλμάνους για φτηνότερα εργατικά χεριά .
Αυτό σημαίνει ότι η φορολογική βάση για τη χρηματοδότηση αυτών των επιπλέον συντάξεις δεν θα προέλθει από αυτούς που επιθυμούν τους μουσουλμάνους , αλλά από τους γηγενείς εργαζομενους.  

Η φορολογική βάση θα συρρικνώνεται καθώς οι γηγενείς θα πεθαίνουν και το κόστος θα αυξάνεται διότι το κράτος θα πληρώνει τον όλο και περισσότερο αυξανόμενο μουσουλμανικό πληθυσμό .
Θα έρθει σε ένα σημείο που θα  επιστρέφει το καθεστώς της dimishing , μέσα από την κατάχρηση του ευρωπαίου  φορολογούμενου για να πληρώνει τα επιδόματα των αλλοδαπών .

Η Δανία έχει ένα μουσουλμανικό πληθυσμό του 4% και καταναλώνουν το 40% όλων των πόρων της Πρόνοιας της Δανίας , η οποία είναι ένα από τις πλουσιότερες και πιο γενναιόδωρες χώρες, φανταστείτε το κόστος που αντιστοιχεί στον Έλληνα ή  Γάλλο εργαζόμενο φορολογούμενος που αυτήν ακριβώς τη στιγμή έχουμε ένα μουσουλμανικό πληθυσμό 10% .



Έχει γίνει έξυπνη χρήση των μέσων μαζικής αποβλάκωσης για να δικαιολογήσει τη στρατηγική της παράδοσης της ηπείρου μας στους μουσουλμάνους .

Υπάρχει μεγάλη πίεση να μην καταγγείλει κάποιος στον τύπο ή στην τηλεόραση την καινούργια οντότητα που πρόεκυψε στην γηραιά ήπειρο « την Ευραραβία » , τόσο από το πολιτικώς ορθό προοδευτικό στρατόπεδο, καθώς και από τους ισλαμιστές, ορισμένοι από τους οποίους δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν βία για να μας σιωπήσουν.

Δεν διαφωνώ με το γεγονός ότι οι θεωρίες συνομωσίας υπάρχουν, ούτε ότι κάποτε μπορούν να γίνουν και επικίνδυνες κάποτε .


Αντίθετα όμως ,  ο ορος Ευραραβία - ο οποίος υποστηρίζει ότι η Ισλαμοποιηση της Ευρώπης δεν .... συνέβη ... κατά τύχη , αλλά με την ενεργό συμμετοχή των Ευρωπαίων πολιτικών ηγετών - σπανίως αναφέρεται , παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο εύκολο να τεκμηριωθεί.

Όλως περιέργως, ακόμα και αυτοί …. οι δημοσιογράφοι οι οποίοι κατά τα άλλα είναι εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης , λόγω της ελεύθερης αγοράς της , δεν γράφουν στοιχεία για την Ευραραβία.

"Είμαστε τώρα έτοιμοι να προχωρήσουμε προς μια συνολική αλλαγή στην Ευρώπη, η οποία θα είναι όλο και περισσότερο Ισλαμική και θα μετατραπεί σε πολιτικό δορυφόρο του αραβικού και μουσουλμανικού κόσμου. "Jean Monnet , ο οποίος έθεσε σε κίνηση τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, η οποία αντικατοπτρίζεται στο πώς η ευρωπαϊκή δημόσια διοίκηση θα αποτελέσει «εργαστήριο» στο οποίο θα γεννηθεί ένα νέο είδος «Ευρωπαίων Ανθρώπων ».

Η έννοια « για μαζικά κοινωνικά πειράματα » ώστε να δημιουργηθεί ένα μεταλλαγμένο νέο άτομο. 

Αυτή η κίνηση πλειοψηφίας στην Ευρώπη σήμερα είναι το όπλο του OIC (Οργάνωση της Ισλαμικής Διάσκεψης)
Από τις 28 του Ιούνη 2011, Οργάνωση της Ισλαμικής Συνεργασίας, η οποία αντιπροσωπεύει τα 57 μουσουλμανικά κράτη, και είναι το μεγαλύτερο μπλοκ ψήφου στα Ηνωμένα Έθνη , έθεσε σε ισχύ την νέα στρατηγική της  :
Αποκόψτε τους από τη βάση τους , έτσι ο Χριστιανισμός μπορεί επομένως να «αντικατασταθεί» από το Ισλάμ.
Αυτό φαίνεται να είναι και η αποστολή τους .

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;
Μην εκπλαγείτε για οτιδήποτε που θα είναι ικανοί να μας θέσουν οι μουσουλμάνοι ως θρησκευτικό τους δικαίωμά !

«Και όταν τους δώσουμε μια ίντσα αυτοί κατόπιν  θα πάρουν ένα μίλι.»

’’ Με τον ίδιο τρόπο που μια τίγρη διψά για αίμα και δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς να καταβροχθίσει τη λεία της , έτσι και το Ισλάμ δεν μπορεί να διατηρηθεί χωρίς καταβροχθίζει τα άλλα έθνη και τις ιδεολογίες τους . ’’

«Αυτό είναι ένα γεγονός - δεν είναι μια γνώμη .
Εξ άλλου τα 1400 χρόνια της ισλαμικής ιστορίας , μας το αποδεικνύουν ένα εκατομμύριο φορές ».




Τα πολιτικά αποβράσματα όμως που έχουν ανέλθει στην κορυφή της γραφειοκρατίας μιας ΕΕ που είναι τόσο πολύ βυθισμένη στις πολιτικώς ορθές πολυπολιτισμικές αξίες ,  απλά δεν συνειδητοποιούν πραγματικά , πόσο ηλίθια και πόσο αυτοκαταστροφικά είναι τα πάντα σχεδόν που λένε και που κάνουν .

Ο στόχος τους είναι να μας αλλάξουν, ανά-μιγνύοντας μας φυλετικά έτσι ώστε να μην υπάρχουν πλέον εθνικότητες , να μην υπάρχουν  Έλληνες  ούτε και Σουηδοί , Γάλλοι Ιταλοί Αυστριακοί ή οτιδήποτε άλλο , καμία σχέση μεταξύ μας , κανένας δεσμός ανάμεσα μας !

Ώστε  να καταντήσουμε φοβισμένες και μοναχικές μονάδες που θα υποπτευόμαστε τον καθένα και θα φοβόμαστε ακόμα και τον ίσκιο μας  .

« Και αλήθεια , μόνο για  γιαούρτωμα είναι οι τύποι που υπεραμύνονται την κάθε  μειονοτική εθνική υπερηφάνεια χαρακτηρίζοντας την ως αρετή …. αλλά αντιθέτως θεωρούν ως σοβαρή  ασθένεια τον εθνικισμό ολοκλήρου της ευρωπαϊκής ηπείρου !»

Είναι οι τύποι ( politically correct ) της αυτοαποκαλούμενης  πολιτικής  ορθότητας που φοβούνται τα τέτοιου τύπου ερωτήματα όπως και κάποια ασυνήθιστα άμεσα ερωτήματα:



Γιατί άραγε να συμβεί η μαζική μετανάστευση όταν τόσο λίγοι άνθρωποι την ήθελαν πραγματικά;
Οι μετανάστες θέλουν μια καλύτερη ζωή, αλλά πόσοι από αυτούς θέλουν μια ευρωπαϊκή ζωή;
Και μήπως οι φορολογούμενοι έλληνες και μαζί τους οι υπόλοιποι ευρωπαίοι πολίτες πράγματι ήθελαν μια χειρότερη ζωή και την ανεργία , την στιγμή που οι θέσεις εργασίας μειώνονται κατά χιλιάδες , αλλά αυξάνονται κατά εκατομμύρια τα προσφερόμενα φτηνά εισαγόμενα εργατικά χέρια ;

Κάτι που έξαλλου είχε αναφέρει και ο Καρλ Μαρξ .
Γιατί άραγε κάποιοι προσποιούνται ότι το αγνοούν ;
«Γιατί ; … Είναι πολλά τα λεφτά Άρη …..»


Ενώ η κοινωνία των πολιτών στη Δυτική Ευρώπη διαλύεται λόγω της ανεργίας , οι αρχές της ΕΕ μαζί με τις επιδοτούμενες ΜΚΟ του George Soros εργάζονται για την αύξηση της εισόδου στην ήπειρο νέων μουσουλμάνων μεταναστών!


Οι λίγοι στην κορυφή ….. που καθοδηγούν τη διαδικασία αυτή και οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει ακριβώς ότι εκτελούν μια σκόπιμη πολιτική καταστροφής όλων των Ευρωπαϊκών αξιών , εξακολουθούν, « κατά παράδοξο  λόγο », να είναι τόσο προσφιλείς!  

Και όμως δεν είναι τίποτα περισσότερο από προδότες!
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις που κατέχουν !

Πολλοί Ευρωπαίοι αναγνωρίζουν πλέον ότι η πολυπολιτισμικότητα οδηγεί τις κοινωνίες μας στην καταστροφή .

Οι ιδρυτές της ΕΕ "ήταν προσεκτικοί " εις το να δείξουν στους πολίτες τους « μόνον τα καλοήθη χαρακτηριστικά του σχεδίου τους » .
Το οποίο « είχε σχεδιαστεί δια να το εφαρμοστούν σταδιακά », ως μια συνεχή διαδικασία, έτσι ώστε το έργο να μην αναπτυχτεί σε μια ενιαία φάση , πράγμα που θα προξενούσε αμέτρητες αντιδράσεις , ώστε να σταματήσει ή να εκτροχιαστεί τελικά .



Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης Χανς Γκερτ Πέτερινγκ δήλωνε ότι τα σχολικά βιβλία θα πρέπει να αναθεωρηθούν για την δυσανεξία σε απεικονίσεις του Ισλάμ από εμπειρογνώμονες , υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΚΑΙ των Ηγετών του ΙΣΛΑΜ .

Υποστήριξε επίσης ότι η ΕΕ θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Οργάνωση της Ισλαμικής Διάσκεψης να συσταθεί μια επιτροπή επανεξέτασης των βιβλίων.

Η ECRI  (Ευρωπαϊκή Επιτροπής κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας (ECRI)  καλεί τα κράτη μέλη της ΕΕ να υιοθετήσουν μέτρα που θα θέσουν ουσιαστικά εκτός νόμου , κάθε σοβαρή αμφισβήτηση του Ισλάμ και την δημόσια συζήτηση σε ότι αφορά την προ-μουσουλμανική "καλή κατάσταση της Ευρώπης ".


ΕΔΩ

 Οι  Ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να:
*    Τροποποιήσουν τα προγράμματα σπουδών τους για την πρόληψη της «αλλοίωση ερμηνείας της θρησκευτικής και πολιτιστικής ιστορίας» και «της εικόνας του Ισλάμ σχετικά με τις αντιλήψεις της εχθροπάθειας και ότι το Ισλάμ αποτέλεσε/αποτελεί μια απειλή ».

*    Να ενθαρρύνει τη συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης , σχετικά με την εικόνα που μεταφέρουν για το Ισλάμ και για την ευθύνη τους προς αποφυγή της διαιώνισης των προκαταλήψεων .

 
Μόνο που σε αντίθεση με τα UFO και το τέρας του ’’Λοχ Νες’’ , οι  «τζιχαντιστές» έχουν διαπράξει αξιοσημείωτες και « εξαιρετικά ορατές πράξεις βίας », που αντανακλούν την ριζική αντίθεση τους με τις αξίες της κοινωνίας των σύγχρονων Ευρωπαίων πολιτών.

« Αν, από την άλλη πλευρά όμως , εάν έχουμε αποφασίσει να αποδεχτούμε τις διατριβές τους , γιατί αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε , τότε , καταλήγουμε ηθικά προσβεβλημένοι από την θρησκευτική τους βία , την θεολογικά μισαλλοδοξία τους , και την πατριαρχική τους κυριαρχία επί των γυναικών , « το κατ εξοχήν  χαρακτηριστικό του αραβικού πολιτισμού» με τον οποίο καλούμενα να συμβιώσουμε ».
Χα, χα, χα ….
Αλήθεια η ξανθιά του τσίριζα τι κάνει ; Καλά είναι ;

" Το Ισλάμ είναι μια ολοκληρωτική μορφή σκλαβιάς, είναι το αντίθετο της ελευθερίας. "








Το  Χαλιφάτο προς το οποίο η Ευρώπη παρέχει ένα σκαλοπάτι στον ΟΗΕ, βρίσκεται μπροστά μας , « συγκεντρώνοντας πολιτική και θρησκευτική δύναμη ».

Έχει ξεπροβάλει αμέσως μετά την άρνηση και την παραποίηση της ιστορίας μας .
Έχει πατήσει  επάνω στα κόκκινα χαλιά των διαδρόμων του διαλόγου , των δικτύων , των συμμαχιών και των εταιρικών σχέσεων , μέσα από τη διαφθορά των ηγετών μας , των διανοούμενων μας και μέσω των ΜΚΟ , ιδίως στα Ηνωμένα Έθνη.

Το χαλιφάτο είναι ήδη εδώ στην Ευρώπη , ζωντανό και αυξάνεται, με την εξαφάνιση των βασικών ελευθεριών, τον έλεγχο της σκέψης, της ελεύθερης άποψης και του πολιτισμού , ανατρέποντας όλους τους δημοκρατικούς νόμους …. χάριν της Σαρία , καθώς , η αυτολογοκρισία και ο φόβος , έγιναν αχώριστοι σύντροφοι των dhimmitude.



Το χαλιφάτο έχει γίνει ως ο προστάτης των μουσουλμάνων μεταναστών στις μάζες του ισλαμικού κόσμου που εισέβαλαν στην Ευρώπη και τους επιβάλλει να παραμείνουν σταθεροί στα επίπεδα της ισλαμικής παράδοση του Κορανίου και της Sunnah του Μωάμεθ   
ΕΔΩ  
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Sunna&ei=vXJZTqCOHcnkiAKS5bS6CQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCQQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DSunna%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Ds%26biw%3D800%26bih%3D550%26prmd%3Divnsb
, ακολουθώντας τους νόμους της Σαρία, ενώ οι Ευρωπαίοι : « καλούνται να εγκαταλείψουν τις ιστορικές στιγμές τους » ,  « ακόμη και την ταυτότητά τους καταδικάζοντας την ισλαμοφοβία ».


Η Μουσουλμανική Αδελφότητα , « η οποία εθεωρείτο και ως το σημαντικότερο ισλαμικό κίνημα του περασμένου αιώνα », ιδρύθηκε από τον Hassan Al-Banna το 1928, που εκτός από τα ισλαμικά κείμενα εμπνεύστηκε και από τους σύγχρονους  ευρωπαίους φασίστες.
Ο Γερμανός ιστορικός Egon Flaig μας εισαγάγει στις «φιλοδοξιες» του Banna:
"Θέλουμε τη σημαία του Ισλάμ να κυματίζει και πάλι επάνω από εκείνα τα εδάφη τα οποία είχαν την ατυχία να αποκλειστούν για κάποιο χρονικό διάστημα από το Ισλάμ , ώστε να ακούσουν ξανά το κάλεσμα του μουεζίνη καθώς θα δοξάζει τον Αλλάχ ".
" Τότε το φως του Ισλάμ θα επιστρέψει στην Ανδαλουσία , τη Σικελία, τα Βαλκάνια, τη Νότια Ιταλία και τα ελληνικά νησιά που όλα είναι ισλαμικές αποικίες και πρέπει να επιστρέψουν για να τα αγκαλιάσει το Ισλάμ. Η Μεσόγειος και η Ερυθρά Θάλασσα πρέπει να γίνει ξανά η εσωτερική θάλασσα του Ισλάμ , όπως συνήθιζε να είναι. " 


Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του γεναίου Ελβετού δημοσιογράφου Sylvain Besson , ο οποίος δημοσιοποίησε ένα έγγραφο με τίτλο το «Το Έργο », που ανευρέθηκε ,  (όπως διαπιστώθηκε) , σε μια επιδρομή από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, σε μια πολυτελή βίλα στο Campione, στην Ελβετία, στις 7 Νοεμβρίου 2001.

Ένα 14-σέλιδο σχέδιο γραμμένο στα αραβικά και με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 1982, στο όποιο παρουσιαζόταν μια στρατηγική 12-σημείων ώστε  να «δημιουργηθεί μια ισλαμική κυβέρνηση πάνω στη γη" και ιδού ορισμένες από τις συστάσεις που περιλαμβάνει:
-Χρήση εξαπάτησης για να συγκαλυφθούν οι επιδιωκόμενοι στόχοι των ισλαμιστών.
- Εκτεταμένα κοινωνικά δίκτυα ,  κτίρια σχολείων, νοσοκομεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις
- Συμμετοχή και ιδεολογική δέσμευση των μουσουλμάνων σε ιδρύματα όλων των επίπεδων στη Δύση , συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης, των ΜΚΟ, και ιδιωτικούς οργανισμούς
-Η αποφασιστική χρησιμοποίηση των υφιστάμενων δυτικών θεσμών ώστε να μπορέσουν να τεθούν στην υπηρεσία του Ισλάμ
 -Θέσπιση συμμαχιών με τις δυτικές « προοδευτικές » οργανώσεις που μοιράζονται παρόμοιους στόχους ,
Μεταξύ αυτής της ομάδας των μουσουλμάνων διανοουμένων της Αδελφότητας Περιλαμβάνονται Γιούσεφ αλ-Qaradhawi, ένας Αιγύπτιος- ισλαμιστής  κληρικός  
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Yusuf_al-Qaradawi&ei=Go9aTpCvIsjP4QSJqJisBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&ved=0CCsQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3DYoussef%2Bal-Qaradawi,%2Ban%2BEgyptian%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DQUl%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Ds%26biw%3D740%26bih%3D512%26prmd%3Divnso

" Όπως λέει Πάτρικ Πουλ : Είναι εκπληκτικό ότι , για περισσότερο από δύο δεκαετίες , το πόσο αποτελεσματικά  έχει υλοποιηθεί από μουσουλμάνους , " το σχέδιο των ισλαμιστών για την κατάκτηση της Δύσης , το οποίο περιγράφονταν ως «Το Έργο ».
Ο πρώην μουσουλμάνος Δρ Patrick Sookhdeo προειδοποιεί ότι η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ  Islamicization που συμβαίνει στις ευρωπαϊκές πόλεις δεν συμβαίνει τυχαία. αλλά "είναι το αποτέλεσμα μιας προσεκτικής και εσκεμμένης στρατηγικής από ορισμένους μουσουλμάνους ηγέτες η οποία είχε διατυπωθεί απο το 1980, όταν το Ισλαμικό Συμβούλιο της Ευρώπης δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο μουσουλμανικές κοινότητες σε Μη-μουσουλμανικά κράτη."

Οι οδηγίες που δίδονται στο βιβλίο προς τους μουσουλμάνους είναι να ενωθούν και να οργανωθούν σε βιώσιμες μουσουλμανικές κοινότητες.
Θα πρέπει να συσταθούν τζαμιά , κοινοτικά κέντρα και ισλαμικά σχολεία.
Οπωσδήποτε πρέπει να αποφύγουν την αφομοίωση τους από την πλειοψηφία, και για να αντισταθούν στην αφομοίωση , θα πρέπει να ομαδοποιηθούν γεωγραφικά, ώστε να  διαμορφωθούν σε τομείς υψηλής μουσουλμανικής πληθυσμιακής πυκνότητας  . 


Πριν από δύο χρόνια, μια βρετανική εφημερίδα η Daily Mail σε άρθρο της ανέφερε ότι τα δικαστήρια της Σαρία ήταν πολύ πιο διαδεδομένα από ό, τι τα Βρετανικά δικαστήρια, καθώς συνειδητοποίησε , ότι στην Βρετανία υπάρχουν εν λειτουργία 85 δικαστήρια της σαρία. 

Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας απάντησε  ήταν ότι η έκθεση αυτή ήταν μια "αναμόχλευση μίσους."
Τέτοιες ακριβώς όμως κουραστικές δικαιολογίες ακούγονται επίσης και στις ΗΠΑ από  την C.A.I.R. Council on American-Islamic Relations (CAIR)” το Συμβούλιο, στις Αμερικανο-Ισλαμικές Σχέσεις (CAIR) .

Τώρα δείτε στη συνέχεια , την τελευταία εκπληκτική έκθεση, από τη Γερμανία , που (τονίζει προσθέτοντας) , ότι: «. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα – οι πληροφορίες και το σχέδιο πολέμου ώστε να ανατρέψει τη Δύση και να επιβάλει τον νόμο της Σαρία είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο σε χώρες όπως η Γερμανία και η Βρετανία που μπορεί να είναι πολύ αργά για να ανατραπεί πλέον . (...) (...)

Ο Douglas Farah γράφει για τις σε μεγάλο βαθμό επιτυχείς προσπάθειες από τις ισλαμικές ομάδες στη Δύση , ώστε  να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες της ακίνητης περιουσίας , δηλαδή έδαφος που πραγματικά θα γίνεται «μουσουλμανική γη», εφόσον θα ευρίσκεται στα χέρια των ισλαμιστών ..
Ορισμένες ισλαμικές ομάδες  υπογραφούν συμφωνίες εγγυώμενες ότι θα πωλούν τη γη μόνο σε άλλους μουσουλμάνους.


Τώρα φυσικά δεν χρειάζεται να σας εξηγήσει ο HEIL GAP το πώς τα καταφέρνουν και ρίχνουν τις αξίες των ακινήτων ώστε να τις αγοράσουν εν συνεχεία « κοψοχρονιά»
Χα, χα, χα … διαβάστε HEIL GAP εις την mind the GAP .



Η Αδελφότητα ,  δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των επενδύσεων σε ακίνητα και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη, θέτοντας τα θεμέλια για το για ένα μελλοντικό δίκτυο που θα είναι σε θέση να αντιδράσει γρήγορα και με τη μεγαλύτερη ευελιξία σε περίπτωση μιας απόπειρας καταστολή της χρηματοοικονομικής διάρθρωσης του ομίλου .
Τα περισσότερα από τα χρήματα προέρχονται από τη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ.

Κλείνοντας ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ θα σας ευχαριστήσω για το κουράγιο σας να διαβάσετε τόσες σελίδες.
HEIL GAP  ( or mind the GAP )

3 σχόλια:

  1. τι αποχαιρετάς δλδ? τι 22 λεπτά λες φίλε...φεύγεις εκτός Ελλάδας??? τι συμβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου φίλε μας HELL GAP θα μας λείψεις! Στο καλό, και καλό ταξίδι. Όπου πας να είσαι πάντα καλά,καινα μας θυμάσαιφίλε.
    Εμείς θα σε θυμόμαστε με αγάπη.
    Ο Θεός μαζί σου.

    www.oxafies.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας το άρθρο σου θυμήθηκα ενα παλαιότερο που είχες γράψει

    EURABIA η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;
    http://heilgapormindthegap.blogspot.com/2012/05/eurabia_02.html

    και διαπιστώνω οτι πριν 2 χρονια που το είχες γράψει η πολιτική απέναντι στην πολυπολιτισμικότητα - ισλαμοποίηση της Ευρωπης τρεχει με γοργούς ρυθμούς που με κάνει να σκέφτομαι εαν περιμένουν ( φοβούνται )κάτι και βιάζονται να το τελειώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή