Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠα ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ

ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠα ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Νοεμβρίου 1, 2011

Rate This

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Ακούσαμε με έκπληξη την προαναγγελία ενός δημοψηφίσματος σχετικό με την τελευταία ευρω-διάσωση μας , το οποίο και θα διεξαχθεί μετά από 3 μήνες .

Που ; στην χώρα όπου οι τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχαν προκηρυχτεί 25 ήμερες η και λιγότερο πριν από την ημέρα διεξαγωγής τους ;

Φυσικά τόση δημοκρατία δεν την είχαμε συνηθίσει από τον ΓΑΠα , ούτε στο λαθρονομοσχεδιο με την ψευδο-ελληνοποιηση 700.000 αλλοθρήσκων λαθρομεταναστών, ούτε φυσικά και κατά την ψήφιση του μνημονίου νούμερο ένα .           

Με μια « βολτίτσα » μας στο διαδίκτυο είδαμε ότι το δημοψήφισμα της Ελλάδος ήταν η πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο , Αμερική , Ρωσία ακόμα και σε μια σελίδα φίλων από κάποιο αφρικανικό κράτος .

Αυτό με έβαλε σε υποψίες , και , δεδομένου ότι ο ΓΑΠας είναι απρόβλεπτος , άρχισα να διερωτώμαι το: γιατί εξήγγειλε αυτό το δημοψήφισμα !

Ο άνθρωπος , αυτός μήπως και δεν είναι ηλίθιος ή κάτι τι άλλο;
Απλώς εκτελεί εντολές ;
Μήπως όμως πλέον , κατευθύνετε δια εξόφθαλμων εντολών ;
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ;
Διερωτώμαι λοιπόν ποιος του είπε του ΓΑΠα να εξαγγείλει αυτό το δημοψήφισμα (φυσικά μετά τις διαβεβαιώσεις του κ. Παπανδρέου κατά τη σύνοδο κορυφής την περασμένη Τετάρτη, ότι ήταν αποφασισμένος να διατηρήσει ένα σταθερό ρυθμό των μεταρρυθμίσεων ), την στιγμή που ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ είχε γίνει μια δημοσκόπηση όπως προ ολίγου έγραψαν οι financial times :

« Η κίνηση της πρωθυπουργού ενίσχυσε τις ανησυχίες ότι η εγχώρια πολιτική στην Ελλάδα είναι εκτός ελέγχου εν μέσω της αυξανόμενης λαϊκής οργής των περικοπών δημοσίων θέσεων εργασίας και τις πρόσφατες αυξήσεις των φόρων.
Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Κυριακή έδειξε περισσότερο από το 60 τοις εκατό των Ελλήνων είναι σε αντίθεση με τους όρους της νέας bail-out, η οποία θα περιλαμβάνει μια απώλεια επιπλέον 100.000 θέσεων εργασίας μέσα στα επόμενα τρία χρόνια και μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις. ».

Τελικά είναι δυνατόν να γνωρίζουν οι financial times τα αρνητικά αποτελέσματα του εν δυνάμει δημοψηφίσματος δια το νέο αυτό μνημόνιο ευρώ-διάσωσης και να μην τα γνωρίζει ο ΓΑΠας ;

Άρα γιατί το εξήγγειλε ;

Τι πιστεύει ότι με αυτό και δια της συγκυβερνήσεως με τα δεκανίκια του θα αποφύγει τις εκλογές ;
Πιστεύει ότι έτσι υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει στην εξουσία μέχρι τον Ιανουάριο ;

Όχι βέβαια , απλώς θα είχε άλλους λόγους και άλλες εντολές !
Αν ήμουν ένας επενδυτής και είχα αγοράσει “Ασφάλεια” CDS σε ομόλογο μου που το κούρευαν με την ψιλή, θα ήθελα να μου καταβληθεί η δέουσα Αποζημίωση .
Δεν γνωρίζω τους όρους του κάθε ασφαλιστηρίου , ποιοι θα ηρεμίσουν με το άκουσμα του δημοψηφίσματος και ποιοι θα αποκτήσουν επιχειρήματα ώστε να πληρωθούν , αλλά το σίγουρο είναι ότι από αύριο ματαιώνονται όλες οι θετικές προβλέψεις ( στην ουσία ανόητες και αφελείς ) και αρχίζει πάλι το ράλι των τιμών .

Αυτό που επίσης ξέρω είναι ότι μετά τους τιτανικούς , τα βουλιάζουμε κλπ , ο ΓΑΠας τα κατάφερε πάλι , και , ξανάφερε το χάος ! TOTAL CHAOS

Όσο για τους Έλληνες , μετά την 28 Οκτωβρίου γίνεται πλέον σαφές ότι μετά τόσους μήνες ταραχών και διαδηλώσεων , ο Ελληνικός πληθυσμός δεν επρόκειτο να πληρώσει το χρέος των κυβερνήσεων ! Είναι βλάκας ; Όχι βέβαια !
Απεργεί και να αρνείται να πάει στη δουλειά .
Όχι χαράτσια αλλά ούτε και φόρος εισοδήματος ΔΕΝ πρόκειται να συλλεχθούν από την κυβέρνηση , όταν οι Έλληνες συνειδητοποιούν ότι το συνταξιοδοτικό ταμείο τους ελαφρύνθηκε κατά 18 δισ. Ευρώ , ε , τότε λοιπόν , οι ταραχές θα περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Ευχόμαστε να μην υπάρχουν νεκροί στις 17 Νοεμβρίου .

Η οικονομική κρίση στην Ευρώπη μόλις ξεκίνησε. Το 2012 μοιάζει ότι πρόκειται να είναι μια εξαιρετικά επώδυνη χρονιά.
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο, αλλά ας προετοιμαστούμε για το χειρότερο.
HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ.
Όσο για το κούρεμα του χρέους : Ναι κάναμε ένα κούρεμα , αλλά η τρίχα θα φυτρώνει και πάλι με τους τόκους της , τα δε ευρώ από το CDS εναλλάσσονται με περισσότερο χρέος … .. η Ελλάδα ποτέ δεν έλαβε ένα πραγματικό ένα σχέδιο διάσωσης , αλλά απέφυγαν την προεπιλογή μας .

Όλοι γνωρίζουμε η φούσκα θα σκάσει, αλλά το ερώτημα είναι, πότε ; Όλα αυτά τα μέτρα λιτότητας και οι διασώσεις είναι μια προσπάθεια να έχουμε μια “ελεγχόμενη” έκρηξη , ή μήπως απλώς την μεγαλώνουν έως ότου η φούσκα γίνει τόσο μεγάλη ,
ώστε με το ΜΠΟΥΜ της να διαλύσει τα πάντα .

…….

6 Σχόλια to “ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠα ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ”

  1. HEIL GAP είπε

    From HEIL GAP (or mind the GAP) Καλημέρα
    1greek.wordpress .
    Τελικά έχουμε κατοχή ! και όπως τότε ο ΜΕΓΑΛΟΣ Θανάσης Βέγγος στην ταινία του « Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση » , είχε το παλαιό ραδιόφωνο με τις λυχνίες , δια να ακούει τις ειδήσεις του BBC , έτσι και εμείς σήμερα , έχουμε τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ,και τους financial times, οι οποίοι μας πληροφόρησαν χθες ότι « η νέα bail-out, θα περιλαμβάνει μια απώλεια επιπλέον 100.000 θέσεων εργασίας μέσα στα επόμενα τρία χρόνια και μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις», δεν ξέρω εσείς παιδιά εάν και τι είχατε πληροφορηθεί από τα Ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα , αλλά ο HEIL GAP (or mind the GAP) δεν είχε ακούσει σε κάποιο Ελληνικό ΜΜΕ , ότι στην ΕΥΡΩ-διάσωση η οποία ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΠΡΟΧΘΕΣ στις Βρυξέλλες συμπεριλαμβανόταν και αυτός ο όρος , δηλαδή οι 100.000 προς απόλυση Έλληνες.
  2. 1greek είπε

    Η Ιστορία το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα η οργη του κοσμου, ο θυμος, για τον εξευτελισμο μας, για το Ξεπούλημα και την Προδοσία,θα βρει Βίαιη διέξοδο, :(
  3. enavlidi είπε

    Πολύ φοβάμαι οτι έχουμε αναπτύξει τρελή ταχύτητα και θα εκτροχιαστούμε …………………. ;) )
  4. [...] ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠα ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ (1greek.wordpress.com) 37.979180 23.716647 Μοιραστείτε το:FacebookTwitterEmailPrintLike this:LikeBe the first to like this post. [...]
  5. [...] ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠα ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ (1greek.wordpress.com) [...]
  6. HEIL GAP είπε

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ , ΚΑΙ , ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΜΑΣ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ !

Υποβολή σχολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου