Translate

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο λαός, με την ψήφο του, θα επιβραβεύσει τους μνημονικούς προδότες … ή θα ψηφήσει για την τιμωρία τους;


Ο λαός, με την ψήφο του, θα επιβραβεύσει τους μνημονικούς προδότες … ή θα ψηφήσει για την τιμωρία τους;



From HEIL GAP (or mind the GAP )
Μνημόνιο : … δηλαδή … τότε που οι banksters του ΔΝΤ έρχονται και προσφέρουν τεράστια δάνεια προς τη χώρα … στερώντας της ακολούθως όλα τα περιουσιακά της στοιχεία …. προσφέροντας τα στις δυτικές εταιρείες που ελέγχουν τις κυβερνήσεις μας HEIL GAP *

Και ενώ η Ρωσία ζητά να στείλει παρατηρητές στις εκλογές της 6ης Μαΐου …  ο πασοκος βουλευτής Πέτρος Ευθυμίου ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος πολιτικός που είχε αμφισβητήσει ανοιχτά τις ρωσικές εκλογέςτώρα έχουμε και τον υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ … τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή , ο οποίος  μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του AΝΤ1 … αναφέρθηκε « σε κάποιους» ….. οι όποιοι συνειδητά απέκρυψαν από τον ελληνικό λαό ότι το επιτόκιο των δανείων που έλαβε η χώρα μας στο 2ο Μνημόνιο είναι κυμαινόμενο και όχι σταθερό … ενημερώνοντας μας ότι αν συνυπολογιστούν όλες οι ρήτρες στη βάση των οποίων υπολογίζεται το επιτόκιο από το ΔΝΤ τότε αυτό δεν είναι 3,15% αλλά πολύ κοντά στο 4%.

Ως φαίνεται …. θεωρεί ότι …. είμαστε ηλίθιοι  … και πρέπει να δεχτούμε ότι …. αφότου ο κύριος Κουρουμπλής μπήκε στην κολυμπήθρα του τΣΥΡΙΖΑ  …. ξεπλύθηκαν όλες οι αμαρτίες τουκαι μαζί με αυτές ... το 
ότι προ διετίας ψήφισε και εκείνος το μνημόνιο ΕΝΑ ! …


Γιατί άλλο είναι το μεσοπρόθεσμο και άλλο το μνημόνιο ένα του Μάιου του 2010 , το όποιο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- κ.  Κουρουμπλής , το ψήφισε με χέρια και με πόδια …. αυτό δηλαδή που απέκρυψε να αναφέρει στην συνέντευξη του (!) … χα, χα, χα … θα ξέχασε ότι το ψήφισε  βρε HEIL GAP … πως κάνεις έτσι ;  
( και η χοντρή πλακά είναι ότι το 1ο Μνημόνιο του κ.Κουρουμπλή
είναι επίσης κυμαινόμενου επιτοκίου ….. τρελαίνομαι-ιιιιιιιιι )

Οι τραγικές συνέπειες που επακολούθησαν την προδοσία που άνοιξε την .... πόρτα στους banksters ….  μας σακάτεψαν !


Μονό που δεν άγγιξαν τον τυφλό βουλευτή , που ως φαίνεται έχει εθιστεί στα βουλευτιλίκια , αλλά σημάδεψαν μόνο τους αγνούς και τίμιους Έλληνες πατριώτες …. ανεξαρτήτως της πολίτικης των ιδεολογίας ….

Όλες αυτές η προδοτικές ψήφοι …  κάποιους από εμάς τους έσπρωξαν μέχρι και το απονενοημένο διάβημα …την αυτοκτονία. 


ΑΘΗΝΑ, 28 Απριλίου (Reuters) - Με Erik Kirschbaum . Τη Δευτέρα , ένας 38 χρόνος , καθηγητής γεωλογίας κρεμάστηκε από μια λάμπα στην Αθήνα , την ίδια μέρα που ένας 35-χρονος ιερέας αυτοκτονούσε πηδώντας από το από το μπαλκόνι του στη βόρεια Ελλάδα.
Την Τετάρτη , ένας 23-χρονος φοιτητής αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι .


Σε μια χώρα που είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο, μια αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών στον απόηχο της οικονομικής κρίσης έχει συγκλονίσει το Μεσογειακό αυτό έθνος – λίγες ήμερες πριν από τις εκλογές στις 6 Μαΐου.

Ο ιδιαίτερα φρικιαστικός θάνατος του φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα , ο οποίος αυτό-πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε μια κεντρική πλατεία Αθήνας … λόγω της αξιοπρεπείας του απέναντι στην φτώχεια …. ήταν η πιο δραματική αντίδραση που προήλθε από μια κρίση που έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπων να χάσουν τις δουλειές τους  .


Ορισμένοι ειδικοί γιατροί λένε ότι αυτές οι αυτοκτονίες έχουν τη  μορφή πολιτικής αυτοκτονίας … είναι μια αντανάκλαση της αυξανόμενης απελπισίας και αίσθηση της αδυναμίας..

"Η κρίση έχει προκαλέσει μια αυξανόμενη αίσθηση της ενοχής ,
ή … απώλεια της αυτοεκτίμησης και ταπείνωση για πολλούς Έλληνες," λέει στο Reuters ο Νίκος Σιδέρης, κορυφαίος συγγραφέας και ψυχαναλυτής στην Αθήνα.
               
«Οι Έλληνες είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να είναι ένα βάρος σε κανέναν και σήμερα υπάρχει αυτή η αυξανόμενη αίσθηση της αδυναμίας. Ορισμένοι αναπτύσσουν μια στάση η οποία οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Αυτό όμως που βρίσκεται πίσω από την αύξηση των αυτοκτονιών και αποπειρών  αυτοκτονίας είναι κάτι νέο για εμάς . Βλέπουμε μια εντελώς νέα κατηγορία:
" Την πολιτική αυτοκτονία "


Η αστυνομία είπε ότι ο καθηγητής γεωλογίας, Νίκος Πολυβός , ο οποίος κρεμάστηκε, ήταν πελαγωμένους διότι ακόμη και μία προσφορά εργασίας για να διδάξει , είχε μπλοκαριστεί λόγω του παγώματος των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα.

Πριν από την οικονομική κρίση που άρχισε να σπέρνει τον όλεθρο, η Ελλάδα , το 2009 ,  είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο - 2,8 ανά 100.000 κατοίκους. Υπήρξε μια αύξηση 40 τοις εκατό των αυτοκτονιών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Ο Νικηφόρος Αγγελόπουλος, καθηγητής της ψυχιατρικής, είπε :
«Είμαστε ένα έθνος σε κατάσταση σοκ»  η κρίση βρίσκεται πίσω από μια … αξιοσημείωτη αύξηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας στην Ελλάδα.
HEIL GAP (or mind the GAP )
Και ας ψηφήσουμε κόμματα διαμαρτυρίας 





2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αγαπητέ φίλε. Πολύ φοβάμαι ότι οι πολίτες είναι φοβερά ανώριμοι, και ατομιστές. Ηδη άρχισε να ξυπνά μέσα τους ο φανατισμός του κομματόσκυλου, και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο ξεκαθαρίζει το κομματικό τοπίο.. Οι πολιτικοί πρόδωσαν την Ελλάδα και τους έλληνες για τον πλουτισμό τους, και στις 6 Μαίου οι έλληνες θα προδώσουν την Πατρίδα τους για μια θέση στο Δημόσιο χωρίς να σκέφτονται το αύριο! Μακάρι να διαψευτώ, μακάρι...Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ…..ΤΙΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=pla_0763fc34-6cba-497a-bfdf-e8d141b6e8b0&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb, ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ…ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…Ο ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ….ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300, ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ….ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή