Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠα.

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠα.

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Νοεμβρίου 5, 2011

1 Vote

 

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Το ξημέρωμα του Σάββατου Ο ΓΑΠας τα κατάφερε και επέζησε σε μια κρίσιμη κοινοβουλευτική ψηφοφορία εμπιστοσύνης .
Η Κυβέρνηση του «μπατσοκ» , βρέθηκε στα πρόθυρα της κατάρρευσης μετά από μια εβδομάδα πολιτικής αναταραχής στην Αθήνα , που τρομοκράτησε τους ευρωπαίους εταίρους της υπερχρεωμένης χώρας μας και επισκίασε την Ομάδα της συνόδου κορυφής των 20 , στο γαλλικό θέρετρο των Καννών.
“Αλλά να , ….. όπως οι πόλεμοι , έτσι και οι οικονομικές κρίσεις υποκινούνται με σκοπό την κοινωνική και πολιτική αλλαγή …… οι δε συντηρητικοί έθνο-τέτοιοι κωλοτούμπες , βλέπουν μεν τους εαυτούς τους ως πατριώτες αλλά προχωρούν το πρόγραμμα της συνομωσίας των ( Illumist ) .”

Ήδη ακούσαμε τον λαγό του ΔΝΤ να δηλώνει με απύθμενο θράσος , ότι θα καταφέρει και εκδιώξει τον ΓΑΠα από την εξουσία , και δεν θα έχουμε πλέον τον κακό ΓΑΠα , αλλά θα μας φέρει κάποιον άλλο καλό πρωθυπουργό , που θα τον εγκρίνει μάλιστα και ο ίδιος !
Αααααααααααα !
Ναι ; θα πρέπει να τον συγχαρούμε δια αυτήν την ηρωική του πράξη , καθώς από αύριο-μεθαύριο θα έχουμε τον νέο πρωθυπουργό της κατοχικής κυβέρνησης ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ , όποτε και ΠΡΕΠΕΙ ( ; ) να ξεχνάμε τον ΓΑΠα , αφήνοντας τον φυσικά και ατιμώρητο !
Ααααααααααα ! Τι καλά !

Προφανώς δεν είναι μόνο το Κόμμα του ΓΑΠα , αλλά μια ευρεία συμμαχία του «δημοσιονομικού συντηρητισμού» που κρατούν το όπλο στραμμένο στο κεφάλι μας.

Οι τραπεζίτες Illuminist χρησιμοποιούν τον «δημοσιονομικό συντηρητισμό» για να κατακρημνίσουν τα εργατικά και πολιτικά δικαιώματα των λαών , και , πρωτίστως δια να προωθήσουν την τυραννία της παγκόσμιας κυβέρνησης , όπως περιγράφεται και στα
Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. ( ανεξαρτήτως εάν αυτά αληθεύουν ή όχι )

Οι τράπεζες δεν θέλουν να χάνουν χρήματα , έτσι λοιπόν μια χούφτα των κοινοβουλευτικών μεσιτών των , κατέληξε προχθές σε μια συμφωνία με τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης , ώστε να διαγράψουν ένα μέρος του χρέους της , με αντάλλαγμα την λιτότητα για τον ελληνικό πληθυσμό . Οι μισθοί, οι συντάξεις τα ημερομίσθια και η ιατρική περίθαλψη θα κοπούν , ενώ το ποσοστό ανεργίας θα ανέλθει σε δυσθεώρητα επίπεδα . (σύμφωνα δε με τους financial times , στο σύμφωνο ΕΥΡΩ-διάσωσης , προχθές 26 -10 2011 υπεγράφη το να απολυθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι , οι δε συντάξεις να κατέλθουν σε εξευτελιστικά επίπεδα , και αυτό ανεξαρτήτως του « κουρέματος » των ταμείων – και θα το επαναλαμβάνω συνεχώς , διότι δεν το άκουσα από ουδέν ΜΜΕ). (το επιβεβαίωσε επίσης μέχρι και ο GEORGE SOROS)

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ .

Η δημόσια περιουσίας πρόκειται να πουληθεί σε ιδιώτες , για λίγες πενταροδεκάρες και με λίγα λόγια , η Ελλάδα πρέπει να λεηλατηθεί .
Εξυπακούεται ότι τότε είναι που τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα , διότι το κράτος δεν θα έχει καθόλου έσοδα από τις προσοδοφόρες επιχειρήσεις του τύπου ΟΠΑΠ , ώστε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις , κάτι που ως φαίνεται « ΞΕΦΥΓΕ ΤΑΧΑ » από την Νουδουλα , καλά όσο για τους κωλοτουμπες ; μα τι να λέμε τώρα για δαύτους ;
Αυτό λοιπόν αποκαλούν πατριωτισμό και σωτηρία οι έθνο-τέτοιοι ;

Μόνο που οι υπόλοιποι Έλληνες , που επί τόσους μήνες ήμασταν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι δια την πολιτική λιτότητας , εναντία στην λαθρομετανάστευση καθώς και το φασιστικό κράτος της νέας εποχής του ΓΑΠα , αντιλαμβανόμαστε ότι η πατρίδα μας η Ελλάδα αποσυντίθεται , και μάθαμε πλέον πολύ καλά ότι η ΕΥΡΩ- «διάσωση» δεν είναι διάσωση της Ελλάδας . Είναι διάσωση των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών σε βάρος του ελληνικού λαού.

Οι Ηγεμόνες της Ευρώπης κατέστησαν σαφές ότι η δημοκρατία δεν έχει να διαδραματίσει κανένα ρόλο στην απόφαση τους αυτή
Η Ελλάδα έχει την υποχρέωση να ψηφίσει τη συμφωνία που παραδόθηκε σε αυτήν , διαφορετικά ή Ελλάδα τίθεται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το ζήτημα είναι ότι τα ειδικά προβλήματα της Ελλάδας δεν ενδιαφέρουν καθόλου την ΕΕ , η οποία προσπαθεί τώρα πλέον , να αποφύγει την μετάδοση της κατάρρευσης των τραπεζών και την αμηχανία μιας ημι-κρατικής χρεοκοπίας.

Ο ρόλος των εκλεγμένων αξιωματούχων σε μια δημοκρατία ή μια Δημοκρατία , ( με Δ κεφαλαίο ) έγκειται εις την κατανόηση των πολύπλοκων ζητημάτων ώστε να διασφαλίζουν το συμφέρον του κυριάρχου λαού , σε αυτές τις ώρες που η χώρα έχει ανάγκη από μια αποφασιστική ηγεσία .
Αντιθέτως ο Παπανδρέου και τα έθνο-αυτά δεκανίκια του ( όλοι οι « πατριώτες της τσέπης » σαν να λέμε ) , επέτρεψαν στα βόρεια έθνη να επιβάλουν την λιτότητα εις την χώρα μας .
Αυτό και μόνο μας αρκεί , δια να αντιληφτούμε επιτέλους που θα μας οδηγήσει όλη αυτή η παρανόηση της ΟΝΕ και η ελαττωματική κατασκευή του Euro .

Αυτό που επίσης με ανησυχεί είναι ότι οι ίδιοι πολιτικοί και επενδυτικοί παράγοντες του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού ( εδώ διακρίνουμε τον τύπο του καπιταλισμού ) που δημιούργησαν αυτό το παιχνίδι , τώρα προσπαθούν να μας διαβεβαιώσουν ότι μπορούν και να το διορθώσουν . Το χρέος με περισσότερο χρέος , με τη μείωση των ταμειακών ροών , και , κανένα περιθώριο για επενδύσεις , αλλά και με μια ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ των περιουσιακών μας στοιχείων. Αυτός είναι ο φαύλος κύκλος του θανάτου του αποπληθωρισμού. Διότι το ακόμη περισσότερο μερίδιο του χρέους , καταστρέφει την παραγωγικότητα, την εμπιστοσύνη , τις ταμειακές ροές και τελικά εκποιεί τα περιουσιακά στοιχεία της πλούσιας εταιρίας των Ελλήνων !

Διάβασα αυτό κάπου : το 72% του πληθυσμού μας θέλει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, αλλά το 65% από αυτούς δεν θέλουν τα μέτρα λιτότητας για να περάσει η συμφωνία . Με άλλα λόγια, δεν έχουν ιδέα τι γίνεται μέσα στην ΟΝΕ .

Πλάκα μου κάνετε ; Ποιος φταίει για αυτό ;
Το σύστημα που κάνει πλύση εγκεφάλου σε όλους μας , έτσι κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα , γιατί τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι .
Κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα του συστήματος « χρήματα » , κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα γιατί έριξαν τον συνταγματάρχη Καντάφι …
, γιατί ; επειδή δεν διδάσκονται τέτοια σοβαρά πράγματα στα σχολειά , γιατί το πολιτικό σύστημα μας προορίζει μόνο ώστε να γίνουμε “πρόβατα επί σφαγή”.
Και τώρα ερχόμαστε και κατηγορούμε τα « πρόβατα » επειδή τυγχάνει
να έχουν παράλογες επιθυμίες ( ; )
Θα πρέπει να αστειευόμαστε , αν το βλέπουμε έτσι !

Ο Henry Ford είπε κάποτε, «Είναι αρκετά καλό , το ότι οι άνθρωποι του έθνους μας δεν αντιλαμβάνονται το τραπεζικό και νομισματικό μας σύστημα , γιατί αν το κάνουν, πιστεύω ότι “πριν από αύριο το πρωί”, θα γίνει επανάσταση».

Έτσι λοιπόν , ας ονομάσουμε αυτό ακριβώς που συμβαίνει σήμερα :
Μια προεπιλογή από την πλευρά της Ελλάδας.
Επιπλέον είναι μια προεπιλογή που δεν είναι αρκετά μεγάλη όπως παρουσιάζεται ,
διότι το 50% κούρεμα αφορά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ και τους κατόχους του χρέους , ενώ μειώνει ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 22% ( περίπου ) το συνολικό επίπεδο ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ( ο δε τετράπαχος υπουργός των οικονομικών , μιλώντας χθες για ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ 50% , απλώς συνεχίζει να ψεύδεται εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό .

Δεύτερον, ακόμη και μετά το κούρεμα, η Ελλάδα θα έχει ακόμα λόγο του χρέους ως προς το ΑΕΠ επίπεδα άνω του 130%.
Και το ΔΝΤ δίνει στην Ελλάδα 137 δισεκατομμύρια δολάρια σε δάνεια. Χα , χα , χα
( δηλαδή θέλουν να μας τα πάρουν όλα για 137 δις δολάρια )
Έτσι … Ελλάδα ….προεπιλογές … αλλά παίρνει 137 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα δάνεια ; ( ποια περίπου είναι η προεπιλογή θα εξαλείψει ; ) , αναμένεται δε να είναι ακόμα υπό το κράτος του φόβου μιας πτώχευσης ΚΑΙ το 2020 ( ; )

Ο δε Max Keiser δήλωνει :
« Θα υπάρξει ένα άλλο σχέδιο απαιτούμενης διάσωσης μέσα σε έξι μήνες – το εγγυώμαι » .
Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ κύριε Max Keiser , ομως .... το γνωρίζουμε αυτό , καθώς το έχουμε δει το έργο , από την ψήφιση του μνημονίου νούμερο ένα , και ... τώρα .. να .... που οι εθνοπροδοτες ετοιμάζονται να ψηφίσουν και το νούμερο τρία .

Μια τεράστια κρίση θα ακολουθήσει σύντομα !
Καθώς τα πολιτικά κόμματα σε ολόκληρη την ευρωζώνη υπόσχονται μια ευρώ-έξοδο ή μια σκληρή αποποίηση της εθνικής μας κυριαρχίας , η οποία φυσικά δεν θα διαρκέσει μόνο δέκα χρόνια , σύμφωνα με το δόλωμα που μας ρίχνουν στον λαό τα παπαγαλάκια τους , αλλά από κυρίαρχο έθνος , δια μέσω της επαγγελλόμενης πλήρους φορολογικής ενοποίησης , θα μεταβληθούμε σε ένα φτωχό νομό του ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ των Βρυξελλών !
( και εδώ ο HEIL GAP ξέρει πολύ καλά τι λέει , άλλωστε θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό , με ένα επόμενο άρθρο μας ).

Η ιδέα ότι χρειαζόμαστε μια ελεύθερη αγορά που θα κυριευτεί από το τραπεζικό σύστημα είναι καθαρά ξεκαρδιστική !
Το εξάνθημα των μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται από την Ευρώπη – σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανεργία και την οικονομία η οποία προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 5,5 τοις εκατό αυτό το έτος – έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί μια στρατηγική σχεδόν αποικιακή .

«Για την Ελλάδα, μια προεπιλογή θα ήταν ακατάστατη, αλλά τουλάχιστον θα επέτρεπε μια τεράστια διαγραφή του χρέους της και κάποια ελπίδα για μια επιστροφή στην οικονομική ανάπτυξη * HEIL GAP (or mind the GAP) »

Νομίζω ότι ο ΓΑΠας είναι τελικά ρεαλιστής , (όχι απαραίτητα όμως και μη δειλός) . 

Βλέπει την πλειοψηφία του στο Κοινοβούλιο να διαβρώνεται , την λαϊκή οργή να ξεχειλίζει , την 17 Νοεμβρίου να καταφθάνει , και , έτσι , μαζί με το εξαπτέρυγο του , τον έθνο-τέτοιο , εναγωνίως αναζητούν « το σημείο φυγής ».
Μάλλον θα προτιμούσα ένα δημοψήφισμα από έναν εμφύλιο πόλεμο , ο οποίος είναι ακριβώς αυτό που πιθανό να συμβεί , εάν αυτό το πράγμα που «αυτόπροσδιορίζεται» ως κυβέρνηση , επιμείνει εις την επιβολή των εντολών λιτότητας της ΕΕ , για το λαό μας , χωρίς τη παραμικρή συγκατάθεσή μας .
HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ.
Η Ελλάδα είναι αφερέγγυα !
Δεδομένου ότι αφερέγγυες είναι επίσης και οι περισσότερες από τις χώρες της ευρωζώνης.
Όπως, ξεκάθαρα, είναι οι περισσότερες από τις βιομηχανικές χώρες ( εάν εκδίδουν χρέος σε ένα νόμισμα που αναπόφευκτα θα υποτιμήσει αντί να επιστραφεί !).
Η δημοσιονομική ένωση δεν «λύνει» το πρόβλημα .
Ενθαρρύνει απλώς την ανειλικρίνεια σχετικά με το πρόβλημα, έτσι ώστε , όσοι δεν είναι φερέγγυοι τελικά να σέρνονται κάτω από αυτούς που είναι «ακόμη» φερέγγυοι.

Μετά από όλα αυτά , θα πρέπει να αντιληφτούμε πως είναι κατηγορηματικά ψευδείς οι ισχυρισμοί , ότι η χώρα μας είναι σε πτώχευση , διότι δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σε ένα κυρίαρχο κράτος που εκδίδει το νόμισμα του , επειδή σε ένα τέτοιο κράτος , όταν “εξαντλούνται ” τα χρήματα του , τότε αυτά μπορούν ελεύθερα να εκτυπωθούν με μηδαμινό κόστος ( χαρτί-μελάνια) , και , με τον ίδιο τρόπο που η Ελλάδα ή κάθε νοικοκυριό είναι σήμερα αφερέγγυοι , τότε μπορούν να γίνουν φερέγγυοι . –
( αυτό το τελευταίο . – σημαίνει « τελεία και παύλα »


2 Σχόλια to “Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠα.”

  1. [...] Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠα. (1greek.wordpress.com) [...]
  2. HEIL GAP είπε

    Εδώ ομιλούμαι δια το 22% (περίπου) κουρέματος του δημοσίου χρέους ,
    διότι αφαιρούμε τα 35 δις. Ευρώ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ* κουρέματος των ταμείων ,
    από τα 100 δις. Ευρώ του ολικού κουρέματος ,
    το όποιο και ισούται με 65 χονδρική 70 δις. Ευρώ .
    Δηλαδή είναι το 1/5 του ολικού ποσού του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρέους των 350 δις. Ευρώ , άρα 20% ή 22% (περίπου ) κουρέματος του δημοσίου χρέους της χώρας μας .
    ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ κουρέματος των ταμείων *
    ( λες και αν θέλαμε δεν κάναμε μόνοι μας και μάλιστα με καλλίτερους όρους το κούρεμα ομολόγων ασφ. ταμείων , δηλαδή συνεννοούμενοι με τα ασφαλιστικά ταμεία ώστε να περικοψουμε μόνο τα ποσά δια τα οποία τα ταμεία είχαν εξασφαλιστεί με ασφάλιστρα κινδύνου «κατά την λαϊκή γλώσσα με cds » ( ; ) ( λαϊκή γλώσσα ; ),
    ( όπως και είχαμε γράψει παλαιότερε στο ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ και αλλού )
    HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υποβολή σχολίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου