Translate

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

THIS IS . . . . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . . . . ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ!

THIS IS . . . . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . . . . ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ!

12 Φεβρουαρίου


From HEIL GAP ( or mind the GAP )


Γιατί ρε PALIOKERATADES ξεπουλάτε την πατρίδα ; 

THIS IS . . . . ε εεεεεεε ;

THIS IS . . . . το μόνο σωστό που πρέπει να γίνει , είναι να υπογράψουμε . . .
και η ΕΛΛΑΔΑ . . . μετατρέπεται σε μια γερμανική αποικία . . . . 


THIS IS . . . Θα υποκύψουμε σε όλες τις εντολές και τους κανονισμούς της Γερμανίας . 

THIS IS . . . Καταπληκτικό . . . Η ικανότητα να αναλάβει μια χώρα την επικυριαρχία μας . . . χωρίς ουδεμία βολή . . . . Καταπληκτικό . . . . 
( Peace my brother )

THIS IS . . . . Ο νέος τρόπος για την εξαγορά και υποδούλωση των εθνών . . . 

THIS IS . . . Ακριβώς ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΜΑΣ . . . . μια υπογραφή φτάνει ώστε να σας υποδουλώσουμε στο χρέος . 

THIS IS . . . . Η προδοσία του Εφιάλτη . . . . και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

THIS IS . . . . Να γιατί οι δουλοπρεπείς Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης , μας έβαλαν να μιλάμε για πατριωτισμό , για '' υπεύθυνη στάση'' , για καταστροφολογίες και άλλα κωμικά, ενώ όλοι μαζί συμφωνούσαμε στο ξεπούλημα της χώρας , στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού , χωρίς ν' αντισταθούμε καν στις οιοδήποτε απαιτήσεις των δανειστών μας . . . . ωραίοι ε ; 


THIS IS . . . . ως γνήσιοι λακέδες των Banksters , ως ''αρχηγοί'' των κομμάτων της συγκυβέρνησης των τραπεζιτών , καταφέραμε με μια υπογραφή μόνο να υποδουλώσουμε την Ελλάδα οικονομικά , ΕΝΩ η πτώχευσή της είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ


THIS IS . . . . . ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ προφασιζόμενοι ότι την διασώζουμε , ενώ όλοι μας γνωρίζουμε ότι : 
Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει , έτσι και αλλιώς μέσα στο 2012 ! 


THIS IS . . . . . Τα γεγονότα είναι προφανή. 
Η « παγκοσμιοποιητική » κεντρική τράπεζα και τα καρτέλ προτιμούν να κάψουν Ελλάδα , αντί να παραδεχτούν ότι το πείραμα τους ευρώ / ΕΕ είναι λάθος , ανεφάρμοστο . 
 

THIS IS . . . . . Η επόμενη κίνηση των Banksters .
Οι Πεφωτισμένοι banksters : Θα «ζωγραφίσουν» μια παγκόσμια τηλεοπτική εικόνα , σύμφωνα με την οποία όλα θα οφείλονται σε σφάλματα της Ελλάδας. 


THIS IS . . . . Στην πραγματικότητα, όλα αυτά οφείλονται στις οδηγίες λιτότητας και καταβαράθρωσης της χωράς , αλλά και στην προδοσία και των πέντε κόμματων, που υπηρετήσαν πιστά τις οδηγίες της Ε.Ε. δια την αλλοίωση της εθνικής συνείδησης και της πληθυσμιακής συνοχής της χώρας μας ,
( γεια σου ρε μπαγάσα πακη φαυλοπουλε , δεν σε ξεχνώ ποτέ ρε : 
AVE PAKIUS PAVLOPOULOUS ) , ώστε σήμερα να βλέπουμε τελικά αυτή την πρωτόγνωρη για το ελληνικό ταμπεραμέντο , απάθεια των ελλήνων-( ή λαθρο-ελλήνων) ( έτσι και αλλιώς ρε « tsiprashow » μονό οι λαθρο-ελληνες σου δουλεύουν σήμερα , ενώ οι Έλληνες αρχίζουν να κοιμούνται στα παγκάκια . . . . . 

THIS IS . . . . ΟΔΗΓΙΕΣ διάλυσης της πατρίδας μας , μέσω των τροκανών υπαλλήλων των Πεφωτισμένων banksters , ώστε οι τελευταίοι να μας «προσφέρουν» περισσότερα χρέη , προσθέτοντας τα επάνω στα ήδη υπάρχοντα χρέη της χώρας . . . . . . 
(οι διασώσεις όπως έχουμε ξαναγράψει είναι ψευδεπίγραφος λέξη ). 
(διαβάστε HEIL GAP . . . Οι Banksters αρπάζουν την Ελλάδα) 
http://netnewsgr.wordpress.com/


THIS IS . . . . Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει . Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. 

THIS IS . . . . και ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ενώ ο Καρατζαφέρης απειλεί τους Έλληνες τολμώντας να ξεστομίσει την αθλιότητα , ότι θα στρέψει ενάντια μας τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ……. Μη αντιλαμβανόμενος φυσικά , ως καρατζαφερης που είναι . . . . ότι αυτή την ώρα που μας διαβάζετε , όλα τα Ελληνικά στρατόπεδα ΒΡΑΖΟΥΝ , καθώς ενημερώνονται μέσω του ελευθέρου διαδικτύου δια τις 10.000 απολύσεις στελεχών των Ε.Δ. που θα ζητήσουν οι γερμανοί τον Ιούνιο , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ .

THIS IS . . . . Είναι το τέλος του δρόμου για την Ελλάδα. Το παιχνίδι τελείωσε. 





THIS IS . . . . Δεν υπάρχει κανένας τρόπος η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί να πληρώσει τους τόκους του δημόσιου χρέους της πια, πολύ περισσότερο δεν θα μπορέσει επιστρέψει ποτέ τα ΗΔΗ δανεικά ! 
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ;


THIS IS . . . . Όλοι εμείς οι συγκυβερνώντας ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! 


THIS IS . . . . ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !
 

THIS IS . . . . Εν συνέχεια της χθεσινής μας αναφοράς, για τον πρώην υπουργό άμυνας , τον «αρχι-προαγωγό» των γερμανικών υποβρύχιων τον "Xanax" Benny , μαθαίνουμε ότι ο από μηχανής θεός του , είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την Ελλάδα , μετά από ανακοίνωση από τον μαγικό μονόκερο των ξεμυαλισμένων γραφειοκρατών , τον επικεφαλή της Ευρωομάδας Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ , ο οποίος κατέστησε σαφές ότι η Ελλάδα είναι τελειωμένη . 


THIS IS . . . . Οπότε ναι , . . . . . η Ελλάδα σύντομα θα χρεοκοπήσει . . . 
Είναι καλύτερα για την Γερμανία να θυσιάσει την Ελλάδα από ό, τι να παρακολουθήσει την συντριβή ολόκληρου του συστήματος της πυραμίδας των διασώσεων Ponzi , χάνοντας έτσι και τα μελλοντικά θύματα της . . . . Πορτογαλία Ισπανία . . . .
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ,1
THIS IS . . . . Η προδοσία του Εφιάλτη . . . . ενώ η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Υ.Γ.2
Οι Έλληνες δεν θα πρέπει να υποχρεωθούν να πληρώσουν απεχθή και δόλια χρέη που δημιουργήθηκαν από τους Πεφωτισμένους banksters σε συμπαιγνία με τους πολιτικούς μας . . . αυτά τα μαύρα πιόνια Πεφωτισμένων .


Πάμε τώρα να ακούσουμε ενα bankster-ικο τραγούδι . . . φυσικά από τον Ry Cooder και μετά να αρχίσουμε τα τηλέφωνα στους φίλους και φίλες για να βρεθούμε όλοι μαζί παρεουλα στο σύνταγμα ! 


Ry Cooder No Banker Left Behind 

Posted by Τρικλοποδιά on 1:31 μ.μ.. Filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου