Translate

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

“ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ”


Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

“ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ”

From HEIL GAP ( or mind the GAP )

 
 
Διαβάζω επί μια ολόκληρη εβδομάδα τώρα , για την επικείμενη έξοδο της χωράς μας από το ευρώ και την Ευρωζώνη , τις συνήθεις νύξεις των ΜΜΕ κατά των Ευρωπαίων , εν συνεχεία τις διαψεύσεις περί χρεοκοπίας μας και εξόδου από το Ευρώ που επακολουθούν από την καγκελάριο Μερκελ και τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Ζαν - Κλοντ Τρισσε . κλπ


Μόνο που μέχρι στιγμής δεν άκουσα από κανένα το απλούστατο : ότι όλα αυτά τα σενάρια πρωτίστως είχαν ως σκοπό την άνοδο των ασφάλιστρων κίνδυνου των Ελληνικών κρατικών ομολόγων κατά 5.000 μονάδες μέσα σε δυο -τρεις ημέρες , ( ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ) .

Φυσικά προέρχονται από ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ εις βάρος της χώρας μας . Μια συμπαιγνία ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό , ο οποίος μετά τα «βουλιάζουμε» και τους «τιτανικούς» του , χτύπησε και πάλι , στην Διεθνή Έκθεση Θες/νικης , “ανακοινώνοντας” το «φαιδρότατο» ότι η χώρα μας ΔΕΝ θα εξέλθει από το ΕΥΡΩ . ( ; ) . Δηλαδή ;
Δηλαδή ότι ο μέγας ΓΑΠας, ανακοινώνοντας ότι... «δεν θα εξέλθει από το Ευρώ», έβαζε φανερά σε ΥΠΟΨΙΑ πλέον όλους τους επενδυτές των ομολόγων μας :
Δηλαδή ήταν σαν να τους έλεγε , ότι υπάρχει και τέτοιος ενδεχόμενος κίνδυνος.
  
Όπως καταλαβαίνετε πάντα οι υπόνοιες θα είναι δεδομένες μετά από τέτοιου είδους δηλώσεις .
Ως επομένη πράξη του έργου , έρχονται « ως επισφράγισμα πλέον » οι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΕΣ « προβλέψεις περί εξόδου της χώρας μας από το ευρώ» , από το αφεντικό του ΓΑΠα , τον συνεργάτη των ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης , τον περιβόητο « Mr. George Soros » .

Για αυτό σας λέω : Πρόκειται για συμπαιγνία όλων τους , εναντίων όλων μας.

 
 
Διότι ως γνωστόν δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά . Μόνο που την φωτιά , την άναψε για μια ακόμη φορά ο ΓΑΠας , αμέσως δε ακολούθησαν τα παπαγαλάκια των ειδήσεων των ΜΜΕ και κάποιων εκ των μπλογκ ( αν και πολλοί από τους τελευταίους , δίχως να το καταλαβαίνουν , ίσως από κάποιους λόγους προσωπικής προβολής και μόνο , χειραγωγούνται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , αφού εκτελούν απερίσκεπτα τα κελεύσματα της , και , δίχως να το αντιλαμβάνονται , υπακούοντας και εξυπηρετώντας την έτσι, στην επίτευξη των υπόγειων στόχων της ) .
Συγγνώμη , αλλά αυτή είναι η περίφημη αλήθεια .

 
 
Αλλά επειδή το σημερινό μας άρθρο « μια κυβέρνηση για κλωτσιές » θα είναι και το προτελευταίο μου άρθρο (πριν από το « Αποχαιρετισμός στην Ευρώπη »), σκέπτομαι αν δεν σας πειράζει να επεκταθώ λίγο .
Εντάξει όλοι συμφωνούμε ότι όλη αυτή η αστάθεια στην παγκόσμια οικονομία δημιουργεί ένα τεράστιο κύμα φόβου στον κόσμο των χρηματοπιστωτικών αγορών και κανείς δεν είναι σίγουρος αν η Ελλάδα πρόκειται να προεπιλεγεί ή όχι.
Εάν όμως η Ελλάδα περάσει στην προεπιλογή , κάποιος μέσα από αυτή την ανίκανη « κυβέρνηση για κλωτσιές » , θα έπρεπε τουλάχιστον να σκεφτεί την μαζική αλυσιδωτή αντίδραση μαζί με το «ντόμινο» προεπιλογών που θα επακολουθούσε , αλήθειες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα βασικά διαπραγματευτικά επιχειρήματα υπέρ της πατρίδος μας .
Διότι σήμερα , το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα , συνεχίζει να λειτουργεί με το χρέος , έτσι όταν υπάρξει μια πιστωτική κρίση στην Ελλάδα , ο κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφτεί το τι καταστροφικές συνέπειες μπορεί να έχει αυτό και στις υπόλοιπες οικονομίες που λειτουργούν επίσης σύμφωνα με το χρέος . ( ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΧΡΕΟΣ : Υπάρχουν στο YouTube εξαιρετικά επεξηγηματικά φιλμάκια επάνω σε αυτό το θέμα “MONEY AS DEPT” )

Αλλά αυτό το χαρτί για διαπραγμάτευση , είναι ΔΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΧΙ « κυβέρνηση για τις κλωτσιές » , που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάνε στο εστιατόριο πολυτελείας και να φάνε τον περίδρομο . (φυσικά τον λογαριασμό χρεώνουν στους Έλληνες φορολογούμενους)

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

 
 
Τώρα, όμως, όπως έχουμε ξαναγράψει , ένα κύμα αντί-διάσωσης σαρώνει τη Γερμανία κάνοντας το μέλλον των διασώσεων να τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση.

Αλλά ποιες φαίνεται να είναι οι ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ :

ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ : η Γερμανία και τα άλλα πλούσια κράτη της ευρωζώνης θα μπορούσαν να πιπιλίζουν ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ και να αποφασίζουν δια ατελείωτες διασώσεις σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία.

ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ : τα έθνη της ευρωζώνης θα μπορούσαν να επιλέξουν μια πολύ βαθύτερη οικονομική και πολιτική ολοκλήρωση. Αυτό θα σήμαινε μια τεράστια απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μας , αλλά θα έσωζε το ευρώ , τουλάχιστον για λίγο , μάλλον για πολύ λίγο .

ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ : η Γερμανία με τα Σκανδιναβικά κράτη και την νέα της οικονομική της αποικία την Πολωνία , σχηματίζουν το Βορειο-Ευρωνόμισμα , παίρνοντας ως "Καβάτζα" τους και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ΚΑΙ ΤΟΤΕ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ , διαλύουν την ευρωζώνη , ξαποστέλλοντας μαζί και την χώρα μας .

Αυτή τη στιγμή, απουσιάζει η πολιτική βούληση για μια από αυτές τις τρεις επιλογές . Αυτό δεν σημαίνει ότι η πολιτική ελίτ της Ευρώπης δεν θα προσπαθήσει να χτυπήσει βίαια, μέσω κάποιου είδους , « νέου σχεδίου » .

ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ : και όμως υπάρχει και αυτή η λύση του HEIL GAP και της παλιοπαρέας του , που δεν είναι άλλη , από το να αναληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση μια Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την σύσταση ενός τμήματος εκ των «εξυπνούληδων» των Βρυξελλών , που θα μελετήσει και θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις , για την τίμια διαγραφή ενός μέρους του θανατηφόρου χρέους των κρατών της ευρωζώνης

Διότι η οικονομική κατάσταση δεν είναι κάτι που απλώς «συμβαίνει» , όπως μια θεομηνία , ένα χαλάζι και ένας σεισμός , όπως προσπαθεί να μας πείσει ο παχύς μας κύριος υπουργός “ο επί των οικονομικών της χώρας” . ( χα, χα, χα )
Η οικονομική καταστροφή της χώρας μας είναι το αποτέλεσμα των νόμων και των κανονισμών που προωθούνται από τους νεοφιλελεύθερους οικονομολόγους και τις μεγάλες επιχειρήσεις , οι οποίοι ακολούθως θεσπίζονται από τις κυβερνήσεις , αυτή όμως προέρχεται και από την προδοσία της αντιπολίτευσης , που έχει ξεχάσει την δημοκρατία και τον σοσιαλισμό και ασχολείται μόνο με τον διεθνισμό , τα τζαμιά και τους λαθρομετανάστες .

Αυτό που η πολυεθνική κρίση του χρέους αποδεικνύει , είναι ότι η νεοφιλελεύθερη οικονομία είναι μια αποτυχία και καταστροφή για την πλειοψηφία , αλλά και ένας επίγειος παράδεισος για τους πολύ πλούσιους. Η παγκοσμιοποίηση και η απορρύθμιση του κράτους , έχουν μεταβιβάσει πλέον την εξουσία από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις στις ιδιωτικές εταιρείες , που απειλούν να μετακινηθούν σε άλλη χώρα αν δεν μειωθούν οι φόροι και οι μισθοί , ώστε να αυξηθούν έτσι περισσότερο τα οφέλη τους , και , αν δεν καθοριστούν επίσης νέοι όροι λειτουργίας του συστήματος , ώστε να λαμβάνουν νέες επιδοτήσεις από τους φορολογούμενους .
Οι συνθήκες αυτές θέτουν και την Ελλάδα πλέον στο έλεος των εταιρειών.
(πχ,βλ. το πετρέλαιο , την τοξική ρύπανση, την άρνηση ετικέτας στα γενετικώς τροποποιημένα , στα συστατικά αμίαντου ... κλπ κλπ) . ( βλέπε ακόμη φυσικό αέριο αττικής που δεν το ελέγχει πλέον ούτε η πολεοδομία , η συμπαιγνία του με το υπουργείο περιβάλλοντος και τέλος τον συνήγορο του πολίτη καθώς κάνει την πάπια σε όλα αυτά τα θέματα .)

Η Ελλάδα μας έχει μετατραπεί σε ένα εταιρικό φασιστικό κράτος σύμφωνα με τα ιδεολογικά πρότυπα του " IL DUCE " Benito Mussolini . ( εδώ ΔΕΝ περιλαμβάνουμε τον Ιταλικό λαό )
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%BF_%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B9

Κατά τα άλλα : « η κυβέρνηση ΓΑΠα και ήταν και συνεχίζει να είναι τελείως ανίκανη για ορθές οικονομικές και αναπτυξιακές ενέργειες » , απέτυχε δε να διαπραγματευτεί με τους κάτοχους των ομόλογων , είτε αυτοί ήταν κάποια ασφαλιστικά ταμεία , είτε διεθνείς όμιλοι , είτε ανεξάρτητοι «μεγάλο-επενδυτές» ώστε να επιτύχει μια αξιοπρεπή αναδιάρθρωση του χρέους .

ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
 
 
Ο δε υπέρβαρος , ο νέος υπουργός «ο επί των οικονομικών» , τρομάρα του , αντί να στρωθεί στην δουλεία , να ρίξει λίγο τον υπερφίαλο εγωισμό του , μια που είναι παν-άσχετος στα οικονομικά , και να ζητήσει την συμβουλή δυο τριών ανθρώπων που γνωρίζουν το θέμα ( άλλωστε οι οικονομολόγοι δεν λείπουν σε αυτή την χωρά) , ώστε να αναδιαρθρώσει το χρέος , λύνοντας το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα τις χώρας μας , « κάθεται και χάφτει μύγες » , συνεχίζοντας όμως και να μας ζητεί εκβιαστικά φόρους , φόρους , φόρους και το χειρότερο όλων «χωρίς να έχει φάει ακόμα τις κλωτσιές του» .
( Τώρα για την ουσιώδη αυτή παράληψη των Ελλήνων , δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει )……
Αυτή « η κυβέρνηση για κλωτσιές » εσχάτως έφτασε στο σημείο να απειλεί τον κάθε φτωχό και συνταξιούχο , ότι θα του κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα άρα και την ζωή του , εάν δεν πληρώσει το νέο χαράτσι που του επέβαλε στην κατοικία , την στιγμή που έχει εκμηδενίσει τις αποδοχές των Ελλήνων , ενώ συγχρόνως χαρίζει τα χρέη στο ALTER CHANNEL και στους μεγαλοαπατεώνες «πασοκους» ασφαλιστές , τα διάφορα πρόστιμα και το σπουδαιότερο ανέχεται το φανερά πλέον το λαθρεμπόριο καυσίμων .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ –
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .

Αλλά το σπουδαιότερο όλων χαρίζει την Ελληνική ΑΟΖ του Καστελόριζου στους Τουρκαλάδες , μη αναγνωρίζοντας την , χάνοντας πλην των άλλων και τρισεκατομμύρια εσόδων για την χώρα .
ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
( Αν και θα έχει μεγάλη πλακά να εμφανιστεί κάποια ψυχή στο Γουδί , φορώντας τα εφαρμοστά κολάν της )
 
 
Αντί να επιτελέσει το καθήκον του όμως , ο παχύς υπουργός μας άρχισε και αυτός μαζί με τον «ΤΣΥΡΙΖΑ» πάλι τις «αρλούμπες» για τα ευρωομόλογα , λες και θα ήταν ποτέ δυνατόν η Γερμανία και η Γαλλία , να υποθηκεύσουν τον πλούτο και τις επιχειρήσεις των , εγγυώμενοι προς χάριν του χρέους των Ελλήνων πολιτικών και των οικονομικών (λαμογιών) μεγαλοαπατεώνων συνεργατών των , καθώς και του Ευρωπαϊκού συστήματος της ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ « PONZI ».
Διαβάστε ΕΔΩ (και όποιος επιθυμεί , μπορεί ελευθέρα να το αναδημοσιεύσει ) " ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ponzi": ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ;
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/ponzi.html

Αλλά ποιος άραγε θα « συνεφέρει » την έρημη οικονομία , όταν επί τρία χρόνια ακούμε ότι υπάρχουν 500 κρατικές επιχειρήσεις «στα χαρτιά », χωρίς να απασχολούν καθόλου προσωπικό , όμως με «εν ενεργεία» ( ; ) «ΚΛΕΙΣΤΑ κτίρια» ( ; ) , προφανώς τα περισσότερα νοικιασμένα ;
Όμως οι αθεόφοβοι αυτής «της κυβέρνησης για κλωτσιές» οι οποίοι από προχθές μας ζητούν φόρο και για την σωματική μας ανάγκη ( έτσι : εφόσον θα φορολογούμεθα και δια τα τετραγωνικά μέτρα της τουαλέτας του σπιτιού μας ) , επί τόσα χρόνια δεν ξενοίκιασαν ούτε ένα από αυτά τα κτίρια , ώστε να γίνει μια κάποια στοιχειώδης οικονομία .
Μα θα μου πείτε: Φίλε μου HEIL GAP ( or mind the GAP ) . μήπως και τα έχεις παίξει τελείως ; αφού τα έχουν νοικιάσει μέσα από τους δικούς τους ανθρώπους , τους χρηματοδότες των κομμάτων τους και ως είθισται τελευταίως , μάλλον με αστρονομικά νούμερα ενοικίων !
Αντιθέτως δια να κάνουν οικονομία σκοπεύουν να απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους , εν μέσω ανεργίας του 20% και βαλε (σε πραγματικά στοιχεία ) και στην θέση τους θα προσλάβουν άλλους μέσω « διαβλητών » Μ.Κ.Ο .
Για φαντάσου λέει να φτιάξει μια τέτοια και ο “σαπιοδοντης” εμπρηστής της marfin και να πηγαίνουν σε αυτόν οι απολυμένοι για να του ζητούν δουλειά ; (και δεν θα έχει καθόλου πλάκα )

Το πόσο απελπιστικά έχουν γίνει τα πράγματα στην Ελλάδα;
Απλά σκεφτείτε το εξής απόσπασμα από ένα πρόσφατο άρθρο του Puru Saxena:
“ Στην Ελλάδα, το δημόσιο χρέος αντιπροσωπεύει πλέον σχεδόν το 160% του ΑΕΠ και η μέση απόδοση του ελληνικού χρέους είναι γύρω στο 15%. Έτσι, αν το χρέος στην Ελλάδα μεταφερθεί χωρίς την αναδιάρθρωση, το κόστος των τόκων του και μόνο , θα ανέλθει σε περίπου 24% του ΑΕΠ. Με άλλα λόγια, αν δεν συμβεί ένα σβήσιμο μέρους του χρέους, σχεδόν το ένα τέταρτο της οικονομικής παραγωγής στην Ελλάδα θα αφομοιώνεται από την αποπληρωμή των τόκων! “


 
Ας μάθει λοιπόν τώρα αυτή η κυβέρνηση για κλωτσιές ότι :
Υπάρχουν αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης.
Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για το οικονομικό σύστημα της Ευρώπης, επειδή σχεδόν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες είναι μοχλευμένες μέχρι τον λαιμό και είναι μαζικά εκτεθειμένες με το δημόσιο χρέος.
Αν νομίζετε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα , απλώς θυμηθείτε τι συνέβη το 2008.
Τότε, στην « Lehman Brothers » η μόχλευση ήταν 31 - 1.
Σήμερα, στις μεγάλες γερμανικές τράπεζες μόχλευση είναι 32 - 1, και είναι οι τράπεζες που κατέχουν σήμερα ένα τεράστιο ποσό των ευρωπαϊκών κρατικών χρεωστικών τίτλων.

Συνολικά, το σύνολο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος έχει συνολικά δυο τρισεκατομμύρια δολάρια από την έκθεση του σε ελληνικά, ιρλανδικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ιταλικά χρεόγραφα . Ακόμα κι αν δεν έχει γίνει ακόμα , οποιαδήποτε προεπιλογή, έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε μια τεράστια οικονομική καταστροφή στην Ευρώπη.

Τώρα απλά δείτε μόνο μερικά από τα στοιχεία του ιδικού μας οικονομικού μακελειού .......
1) Η απόδοση των διετών ομολόγων του Ελληνικού φτάνει μέχρι 50,38%.
2) Η απόδοση των μονοετούς ομολόγου του Ελληνικού έφτασε μέχρι 82,14%,
πριν από ένα χρόνο ήταν κάτω από το 10%.
Ακριβώς , σήμερα έχουμε μια μεγάλη οικονομική κρίση ΑΛΛΑ δεν υπάρχει καμιά ορατή λύση,
ΔΙΟΤΙ αυτή « Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ » « ακόμη και σε τέτοιες συγκυρίες », ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να διαπραγματευτεί την αναδιάρθρωση (μείωση , ψαλίδισμα , κούρεμα) του χρέους της χώρας μας . .
Λοιπόν, τι θα επακολουθήσει;
Το σύστημα είναι σπασμένο και μη επιδεχόμενο διόρθωσης .
Όπως λέει η Βίβλος, "Ο οφειλέτης είναι ο δούλος του δανειστή."
Κρίμα που τόσοι πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να υποφέρουν λόγω της ολοκληρωτικής απληστίας Των τραπεζών ......... Αλλά αλήθεια, πρέπει να υποφέρουμε ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΩΝ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !

Τώρα ποιος θα είναι ο πραγματικός μπαλαντέρ:
Μα το πώς θα αντιδράσει ο λαός !  
HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ.
( Τώρα που ο HEIL GAP το σκέπτεται καλύτερα , πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση , πέρα από τις κλωτσιές είναι και για πολλά χαστούκια )


Πηγή

  σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςSep 19, 2011 12:12 PM
    Τα αποφθεγματα βενιζελου δημιουργουν υποψιες για την ψυχικη υγεια του. Εχει ελαφρυντικα ομως γιατι ειναι υπουργος οικονομικων ή οτι ναναι.Οι φωτογραφιες του ομως μαρτυρουν την κατασταση που βρισκεται.Μας κυβερνουν τρελλοι που θελουν το καλο μας πρωτος, ο πρωθυπουργος παρα το πρωθυπουργο,στους τρελλους ολα γινονται.Γεια σου μπενι υπουργε του ψυχιατρειου.
    Απάντηση
  2. Βενιζελος ΕλευθεριοςSep 19, 2011 12:24 PM
    Βοηθηστε με σας παρακαλω με χτυπουν οι ευρωπαιοι με τηλεφωνικους καταλογους στο κεφαλι και εχω χαζεψει.
    Απάντηση
    ΑνώνυμοςSep 30, 2011 02:22 AM

    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “EURECA” , Ο ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ .

    http://1greek.wordpress.com/2011/09/30/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%E2%80%9Ceureca%E2%80%9D-%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CE%BA/

    ..............................

    Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ "Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ" -

    http://1greek.wordpress.com/2011/09/30/%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80/
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου