Translate

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Ομπάμα υπέγραψε την διαταγή κήρυξης πολέμου κατά του Ιράν!

Ο Ομπάμα υπέγραψε την διαταγή κήρυξης πολέμου κατά του Ιράν!

11 Φεβ. 2012 





From HEIL GAP ( or mind the GAP ) 


Η αμερικανική κυβέρνηση των Πεφωτισμένων προδιατίθεται να κηρύξει τον πόλεμο στο Ιράν . 
Οι Ιρανοί δεν είναι οι επιτιθέμενοι ! Οι επιτιθέμενοι είναι η Αμερική και οι σύμμαχοί της , ιδίως το Ισραήλ . 


Στις 5 Φεβρουαρίου 2012, ο Πρόεδρος Ομπάμα επικαλέστηκε την NDAA 
(Εθνική Πράξη Εξουσιοδότησης Άμυνας) , η οποία επιτρέπει τη χρήση 
στρατιωτικής δύναμης, και εξέδωσε εκτελεστική εντολή που κηρύσσει τις «απειλές» του Ιράν να διακόψει τις προμήθειες πετρελαίου , ως Πράξη εθνικής έκτακτης ανάγκης .


Για μεταφρασμένες πληροφορίες από την εγκυκλοπαίδεια wikipedia ΕΔΩ 
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/National
_Emergencies_Act&ei=TDY2T_fEG4WgiQLtufWXCg&sa=X&oi=translate&ct=
result&resnum=1&ved=0CCwQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Da%2BNational%2
BEmergency%26hl%3Del%26prmd%3Dimvns


Το παρακάτω βίντεο δείχνει την έκδοση του εκτελεστικού διατάγματος του προέδρου Ομπάμα 

Η εκτελεστική εντολή αυτή καθοδηγεί όλες τις κυβερνητικές υπηρεσίες να ανταποκριθούν άμεσα στην απειλή . Συνεπώς, επικαλείται περαιτέρω την αρχή 2012 NDAA (Εθνικής Πράξης Εξουσιοδότησης Άμυνας), « που δίνει στον πρόεδρο τη δυνατότητα να ξεκινήσει στρατιωτική δράση εναντίον οποιουδήποτε έθνους , χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου.» 
Κατά ειρωνικό τρόπο , αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης , χρησιμοποιείται επίσης , προκειμένου να κατηγορηθεί η ιρανική κεντρική τράπεζα για δόλιες τραπεζικές πρακτικές .
Ως γνωστόν η ιρανική τράπεζα , ανήκει στο ιρανικό κράτος και δεν έχει πέσει ακόμα στα χέρια της νέας τάξης πραγμάτων .

Τώρα . . . . το πόσο πιθανό είναι το να ξεκινήσει ο Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα , 
ένα πόλεμο με το Ιράν . . . . εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του εν όψει των επερχομένων εκλογών ;
Αδύνατον . . . . . 
Όσο για αυτούς που διαδίδουν ότι ένας πόλεμος θα έκανε καλό στην εικόνα του αμερικανού προέδρου και θα τον βοηθούσε στην επανεκλογή του ……. 
Μην τους ακούτε . . . . δεν είμαστε στην αρχή της δεκαετίας του 90 και τον πόλεμο του κόλπου επί πατρός Μπους .

Τα πράγματα έχουν αλλάξει . . . . 
Η Αμερική έχει ήδη χάσει πολλά στον πόλεμο του Ιράκ ,
Αμερική του 2012 . . . . η Αμερική που άλλαξε . . . . ο κόσμος που κοιμάται 
μέσα σε αντίσκηνα . . . σε κατασκηνώσεις-παραγκουπόλεις . . . γύρω από τα ποτάμια της . . . . η ανεργία που έχει εκτοξεύει . . . . καθώς όλα τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και εδώ και ένα μήνα μιλούν για την άπατη της κυβέρνησης Ομπάμα η οποία αλλοίωσε τα ποσοστά της ανεργίας μειώνοντας τα έτσι ώστε να κρύψει την πλήρη αποτυχία της . . . . η αποβιομηχάνιση της χώρας αυτής . . . . 
η διάλυση των συνταξιοδοτικών ταμείων . . . . η καταστροφή της μεσαίας τάξης των Αμερικανών . . . . . είναι αλήθειες που δεν αποσιωπούνται με έναν πόλεμο .

Αλλά το κυριότερο είναι ότι :

« Οι ηνωμένες πολιτείες δεν διαθέτουν τα χρήματα για έναν τέτοιο πόλεμο »

Απλά εδώ και δυο μήνες τα περισσότερα από τα εβραϊκά λόμπυ πιέζουν ασφυκτικά τις ηνωμένες πολιτείες ώστε να δώσουν το πράσινο φως για μια πυρηνική επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν .
Η φαιδρότητα της όλης υπόθεσης έγκειται στο ότι ενώ η διεθνής κοινότητα ελέγχει συνεχώς το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν , από την άλλη , δεν βγάζει άχνα . . . . . . για τις 400 πυρηνικές κεφαλές που διαθέτει το Ισραήλ .
Τίποτα . . . . . σαν να μην υπάρχουν καν !

Και έτσι ο Ομπάμα , αφού δεν κατόρθωσε να προστατευτεί από την φθορά που δέχεται από τις εβραϊκές πιέσεις , ακόμη και όταν με την βοήθεια των μουσουλμάνων της CAIR , έκλεισε τον Δεκέμβριο εβραϊκές ιστοσελίδες της Αμερικής , τάχα λόγω της « ισλαμοφοβίας » , και φυσικά μη μπορώντας να συναινέσει ή και να συμμετάσχει σε μια άμεση επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν , ( μια και οι πιθανές προβοκατόρικες επιθέσεις false flag με την . . . τυχόν εμπλοκή του Ιράν . . . . ακυρωθήκαν λόγω της δημοσιότητας που πήραν αυτές στα εναλλακτικά μέσα της Αμερικής ) . . . . τώρα λοιπόν προχωρεί σε αυτή την κίνηση , εκδίδοντας μια εντολή ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ , ώστε να ισορροπήσει τις καταστάσεις , ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στις πιέσεις και κυρίως να τρίξει τα δόντια στο Ιράν .

( Εάν όμως μας αρέσει η αλήθεια και θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά , τότε το Ιράν σίγουρα ΠΡΟΚΑΛΕΙ με τις απειλές του για το κλείσιμο των στενών του Ορμούζ , τα οποία , όπως και να το κάνουμε , δεν είναι και αποκλειστική ιδιοκτησία του , όπως άλλωστε φαίνεται και στον παρακάτω χάρτη ) ( όπου διακρίνεται ακόμη και το μικρούλι Ομάν )
Τώρα σχετικά με το εμπάργκο της ΕΕ εναντίον του Ιράν , . . . . . . 
Ε . . . είπαμε . . . η ΕΕ ένωση είναι μια λέσχη απατεώνων , είναι μια συμμορία πλουσίων που εξυπηρετείται από υποταγμένους πολιτικούς , που ενεργεί εναντία στα συμφέροντα των λαών και για αυτό , το μόνο που θα αποφέρει αυτό το εμπάργκο της εναντίον του Ιράν , είναι ότι κάποιοι Banksters θα αποκομίσουν υπερκέρδη λόγω της προφανούς έλλειψης του αργού πετρελαίου καθώς και των παραγώγων του , αλλά επίσης θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ύφεση των υπερχρεωμένων χώρων δορυφόρων , της ευρωπαϊκής συμμαχίας . . . . . 
( κάτι μου θυμίζει αυτό από την ιστορία αλλά δεν το λέω . . . . . ) 
- τέλος - 

HEIL GAP ( or mind the GAP ) 

Posted by Τρικλοποδιά on 2:12 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου