Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η μεγάλη triklopodia Μπλα μπλα CDS Μπλα μπλα Θράκη Μπλα μπλα Illuminists μπλα μπλα ευρώ

Η μεγάλη triklopodia Μπλα μπλα CDS Μπλα μπλα Θράκη Μπλα μπλα Illuminists μπλα μπλα ευρώ

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Φεβρουαρίου 4, 2012

3 Votes
 

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Η καρδιά της εξουσίας των Illuminists είναι η παγκόσμια νομισματική ηγεμονία τους. Κύριο νόμισμα τους το δολάριο των ΗΠΑ , το αποθεματικό νόμισμα όλου του κόσμου , ( και αυτό πολύ κατηγορηματικά διότι με το euro δεν τα κατέφερε να πουληθεί ούτε μισό βαρέλι πετρέλαιο ) .
Το USD είναι το πρότυπο με το οποίο καθορίζονται οι μετρήσεις / τιμές σε όλα τα άλλα Fiat νομίσματα.
Με τον κατάλληλο δε χειρισμό ( διάβαζε χειραγώγηση ) του ευρώ , κατορθώνουν και δημιουργούν τεράστια ποσά από . . . . λεπτό αέρα . . . και . . . . . έτσι σήμερα μπορούν να αγοράσουν σχεδόν όλο τον κόσμο . . . . ειδικά τις προς πτώχευση χώρες , να καταστρέψουν τις οικονομίες , να επιβάλουν τη φτώχεια . . . . κλπ.
Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας .
Φυσικά, δεν θα εγκαταλείψουν αυτή την παγκόσμια ηγεμονία του fiat νομίσματος . . . του δολαρίου ΗΠΑ για ένα άλλο .
Όσοι το πιστεύουν . . . . απλά χάνουν . . . .

Η ιδέα και η τελική λύση τους , είναι η επιβολή στον κόσμο ενός διεθνούς νομίσματος που θα υποστηρίζεται αποκλειστικά από την Παγκόσμια υπερεθνική Κεντρική Τράπεζα του (ΔΝΤ 2,0). Όλοι οι αμφισβητούντες την ηγεμονία τους θα συναντηθούν με τον πόλεμο και τον θάνατο !
Ενώ εδώ ευχαριστούμε την παρεουλα τρικλοποδιάς και netnewsgr 1greekπου φέρθηκε άψογα στον HEIL GAP και δεν αρνήθηκε να σουλουπώσουμε το χθεσινό μας άρθρο .

Η πυρκαγιά της Ευρωζώνης !



Όλη αυτή η διάσωση της Ευρωζώνης είναι μια κωμωδία, ένα πολιτικό θέατρο. Γίνεται για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης . Αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ο οικονομικός βιασμός της χώρας μας , καθώς συσσωρεύονται περισσότερα χρέη από τα ήδη υπάρχοντα , καταστρέφοντας έτσι την εθνική κυριαρχία μας , σε αντάλλαγμα με τη εδραίωση της εξουσίας των . . . . « μαζί τα φάγαμε ελλήνων πολίτικων μας » . . . θέτοντας τις βάσεις για μια καταστροφική κατάρρευση της Ελλάδας και αργότερα και της . . . Ευρωζώνης .

Είναι όλα κατασκευασμένα έτσι ώστε να επέλθει μια μαζική κατάρρευση ,
να επιφέρουν το χάος , να θέσουν έτσι τις βάσεις για την εωσφορική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Οι άνθρωποι πίσω από αυτά είναι οι Illuminists, τα μέλη του CFR (Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων ) , Trilaterists , Λέσχη ….. 13 σατανικές φαμίλιες Bloodlines ! Μην ξεγελιέστε.

Όσο για τον 13 και 14 μισθό , που « τυχαία » έπεσε τώρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αυτό είναι το προπέτασμα καπνού για να θολώσουν τα νερά , και να μη σας φαίνεται καθόλου τυχαίο ότι η τρεμουλιάρα-μποτοξ , μαζί με τον πανυβλ@κ@ γιο του υπουργού του π@σοκ ( ξέρεται αυτό το *^$##’΄+^* που είχε το θράσος να ανεβαίνει στα στενάκια κάτω από την ακρόπολη με την mercendes C500 , για να θαυμάσει : την αρχαία αγορά , δηλαδή ο γ@ιδ@ρος παρέα με το κάρο του , . . . . Φυσικά τα φρικιά που έπαιζαν κιθάρα , από απέναντι. . . . του έκοψαν αυτή την συνήθεια . . . . . ) . . λοιπόν και τώρα δυο οι δημοσιο-κάφροι υποφέρουν τάχα για τον 13-14 μισθό των εργαζομένων , διότι κάτω από το τραπέζι , ο δοτός πρωθυπουργός με την « φωνιτσα που ακούγεται σαν να βγαίνει μέσα από τενεκεδάκι κονσέρβας » , αλλάζει σε Bρετανικό το δίκαιο για 200 ολόκληρα δις ευρώ χρέους , . . . . σημειωτέον η Ιταλία με μεγαλύτερο χρέος από εμάς , δανείστηκε σε ηπειρωτικό ευρωπαϊκό δίκαιο , . . . εννοείται το ίδιο έπραξε και η Γερμανία και όλοι οι υπόλοιποι της ζώνης του ευρώ . . . .
 
Καλύπτοντας συγχρόνως και το δεύτερο τους κόλπο . . . . . είναι αυτό ξέρετε
με τις οικονομικές ζώνες , είναι δηλαδή ο τρόπος ώστε να φέρουν τούρκους εποίκους στην Θράκη , και να δουλεύουν με τριακόσια ευρώ , έτσι και αλλιώς για αυτό φρόντισε ο άλλος προδότης , το παχουλό ανιψάκι , ( κατά τον μεγάλο Τζιμάκο μας ) , το οποίο άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της Ευρώπης προς στην Τουρκιά συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας , ώστε έτσι , με αυτόν τον ύπουλο τρόπο , να αναγκαστούν οι υπόλοιποι Θρακιώτες να εγκαταλείψουν την περιοχή τους για ένα καλύτερο μέλλον σε κάποιο άλλο νομό . . . σε μια άλλη πόλη της χώρας . . . . σε κάποιο άλλο κράτος . . . . .

Όλα προμελετημένα : ΕΕ– παπαδημ(ι)ος , παίζουν καλά το παιχνίδι του πογκρόμ κατά του ελληνικού στοιχείου , εν αγαστή συνεργασία φυσικά μαζί και με τα πέντε κόμματα .

Το ίδιο θα γίνει και στην Πελοπόννησο , μόνο που δεν γνωρίζω σε ποιους θα την παραδώσουμε αυτή , και γράφω «παραδώσουμε» γιατί όλοι μας είμαστε τελείως ηλίθιοι και καθόμαστε και τους ανεχόμαστε . . . . και sorry . . . . αλλά . . . .
Όσο για το ότι τα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 32 δις ευρώ που έταζε εκείνος ο αρχιψευταρος ο ΓΑΠας , και , ΘΑ τα χορηγούσε ως αντιστάθμισμα των απωλειών των , προς τα συνταξιοδοτικά ταμεία , . . ΑΠΛΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ . . . και δεν αναφέρονται πλέον από κανένα . . .
Τώρα ένα τραγούδι για τους φίλους από ένα γέρο-φρικιό τον Catfish Stephenson:

Εν τω μεταξύ τα κεφάλαια της ευρωζώνης για bail-out δεν επαρκούν , όπως προειδοποιεί ο ΟΟΣΑ .
Οι Διεθνείς επιθεωρητές πιστεύουν ότι έχουν βρει χρέος άλλων 15 δισ. EURO
(12,5 δισεκατομ. GB Pound.) , σε μια μαύρη τρύπα στα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας , που προκαλείται από την εμβάθυνση της ύφεσης , την παράδοση του έθνους στο σχέδιο PONZI που την ακρωτηρίασε κυριολεκτικά , επιφέροντας της . . . . το ένα άλλο καταστροφικό πλήγμα επάνω στο άλλο !

Εδώ ο ΓΑΠας πρέπει αισθάνεται υπερήφανος , έτσι . . . . σαν τους 200.000 καταναλωτές ( γύρω στους 500 χιλιάδες ενήλικες εν δυνάμει ψηφοφόρους του, 500.000 εάν υπολογίσουμε σε κάθε παροχή ηλεκτρικού δεν ζει μόνο ένας ενήλικας ) που εμπιστεύτηκαν τις εταιρίες ηλεκτρικού-μαϊμού , και , τους τα έσταζαν κάθε μήνα , μαζί με το χαράτσι , άτομα δηλαδή που τα θάμπωσε το υποσχόμενο κέρδος και δεν ρώτησαν καν , εάν οι εταιρίες αυτές είχαν μια κάποια διεύθυνση , κάπου ώστε να ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν,
(φυσικά δεν είχαν ουδεμία διεύθυνση).
Εύγε τους !

Μόνο που αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν και καθορίζουν την τύχη μας !
( πάντως εμείς που δεν πληρώσαμε τίποτα σε κανέναν ούτε ακόμη και την ΔΕΗ ούτε αλλού ΑΠΛΩΣ αναγκαστήκαμε και βάλαμε και λουκέτα στα ρολόγια μας , ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ )

Τα κεφάλαια bail-out δεν επαρκούν, προειδοποιεί ο ΟΟΣΑ .
Μια σύνοδος των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα , για να συζητήσουν την εκταμίευση του δεύτερου bail-out
( κάποιοι το αποκαλούν διάσωση , . . . αλλά μάλλον αυτοί πρέπει να είναι οι τραπεζίτες ) των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ της Ελλάδας .



Reuters
Με την Louise Armitstead
Με την πίεση να αυξάνεται στις συνομιλίες με τους ιδιώτες επενδυτές , σχετικά με τους όρους διαγραφή του χρέους 100 δις ευρώ , οι υπάλληλοι υπολογίζουν ότι για να κατέλθουν τα χρέη της χώρας προς ένα βιώσιμο επίπεδο 120% του ΑΕΠ , η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να βρει επιπλέον 15 δισ. Ευρώ –
- ΔΗΛΑΔΗ αυξάνεται η προοπτική μιας ελληνικής χρεοκοπίας. -
Αυτά για τις τρύπες του χρέους , κατά τα αλλά τα φιλαράκια του HEIL GAP ( or mind the GAP ) θα πρέπει να γνωρίζουν κάτι που δεν γράφεται πουθενά εκτός από τα φιλικά μας μπλογκ , που πάντα θα τα ευχαριστούμε που ανεβάζουν τα άρθρα μας .
Το PSI (επενδυτές του ιδιωτικού τομέα) : οι διαπραγματεύσεις για το χρέος του ελληνικού χρέους , σίγουρα δεν πάνε καλά.
Αν το PSI δεχτεί το κούρεμα 70% και την εθελοντική αναδιάρθρωση του χρέους, η ISDA (International Swaps and Derivatives Association )

θα δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν έχει αθετήσει .

Έτσι, όλες οι 5 μεγάλες τράπεζες που πούλησαν τα CDS τους (δηλαδή την ασφάλιση έναντι αθέτησης) δεν χρειάζεται να πληρώσουν κανένα ασφαλιστικό συμβόλαιο απαιτήσεων έναντι αθετήσεως . Αυτές είναι οι τράπεζες, στις οποίες ουσιαστικά ανήκει / έχουν δηλαδή τον έλεγχο της ISDA.
Μάλιστα !
Μα γιατί θα συμφωνήσουν οι τύποι του PSI σε μια οποιαδήποτε τέτοια συμφωνία; Μπορούν να χάσουν πάρα πολλά !
Η λογική / καλή στρατηγική είναι να απορρίψουν οποιονδήποτε συμβιβασμό, κουρέματος …. και να αναγκάσουν την Ελλάδα σε μια σκληρή προεπιλογή .
Στη συνέχεια, η ISDA δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να δεχθεί πως έχει συμβεί ένα πιστωτικό γεγονός αθέτησης και οι banksters θα πρέπει να πληρωθούν για όλες τις αξιώσεις των CDS!
Έτσι, το PSI θα αποζημιωθεί εξ ολόκληρου ( και με το παραπάνω ) για τα «οφειλόμενα» εις αυτούς ( μαϊμού ) χρέη τους και για πολλά περισσότερα !
Γιατί θα δεχτεί οποιεσδήποτε απώλειες το PSI (δηλαδή οι επενδυτές του ιδιωτικού τομέα), όταν η ΕΚΤ και το ΔΝΤ απαλλάσσονται από αυτό το
κούρεμα ;
ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ;
Μην αγοράσετε τοις μετρητοίς ότι η συμφωνία με το PSI είναι προ των πυλών !
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι !
Αλλά θα δούμε περισσότερα στο επόμενο άρθρο !
HEIL GAP ( or mind the GAP )


Υποβολή σχολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου