Translate

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ – 24 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΠΤΕΣ ΝΕΚΡΟ


ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ – 24 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΠΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ




From Ο HEIL GAP (or mind the GAP)
Αυτή ήταν τελικά η λεγομένη «αραβική Άνοιξη» ; Τους ευχαριστούμε πολύ ! Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν στις βιαιότητες θρησκευτικές συγκρούσεις που ξέσπασαν μετά την εξέγερση που ανέτρεψε τον Χόσνι Μουμπάρακ , τον περασμένο Φεβρουάριο.Σε αυτό το φιλμάκι , ένα θωρακισμένο επιταχύνει ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ επάνω στο πλήθος …

YouTube
Maspiro.3GP
ΕΔΩ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ YouTube
Deadly Attack on Coptic Church Sparks Cairo Riots



ΚΑΙ ΑΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟ YouTube
Bloody Protests Erupt in Cairo – Islamists & Military Attack Christians – 25 Copts Killed


Μετά τα μεσάνυχτα , ο όχλος , ο οποίος περιπλανιόταν στους δρόμους του κέντρου της πόλης , επιτίθεται σε αυτοκίνητα που υπήρχαν υποψίες ότι μετέφεραν χριστιανούς επιβάτες.
Καθώς η Αίγυπτος περνά μέσα από μια χαοτική μετάβαση εξουσίας , με ένα τεράστιο κενό ασφάλειας , στον απόηχο της εξέγερσης δια την ανατροπή του Μουμπάρακ ,
η Κοπτική Χριστιανική μειονότητα , ανησυχεί ιδιαίτερα δια την συνεχή επίδειξη δύναμης εκ μέρους των υπερσυντηρητικών ισλαμιστών .
Οι Χριστιανοί αποτελούν περίπου το 10 τοις εκατό εκ των 80 εκατομμυρίων του πληθυσμού της Αιγύπτου.
«Η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική ως συνήθως », όπως είπε ο Essam Khalili, ένας διαδηλωτής ο οποίος φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο με ένα σταυρό πάνω σε αυτό, ” μας επιτέθηκαν κτηνωδώς και ένα στρατιωτικό όχημα ανέβηκε επάνω στο πεζοδρόμιο και χτύπησε πάνω από 10 άτομα. Τους είδα. ”

Ο Wael Roufail, ένας άλλος διαδηλωτής, επιβεβαιώνει. «Είδα το όχημα να πέφτει πάνω στους διαδηλωτές. Στη συνέχεια άνοιξαν πυρ εναντίον μας ».

Ο Ahmed Yahia, ένας μουσουλμάνος κάτοικος που ζει κοντά στο κτίριο της τηλεοράσεως , είπε ότι είδε ένα στρατιωτικό όχημα να πέφτει επάνω στους διαδηλωτές. «Είδα το κεφάλι ενός ανθρώπου χωρίζεται στα δύο και το σώμα ενός άλλου να πολτοποιείται , όταν το θωρακισμένο όχημα πέρασε από επάνω του .
Πάντως όπως δήλωσε ο άνθρωπος , “ μερικοί μουσουλμάνοι όταν είδαν αυτή την φρίκη , καθώς και το αίμα που ανέβλυζε σαν σιντριβάνι , συνταράχτηκαν τόσο πολύ , ώστε άλλαξαν στρατόπεδο και προσχώρησαν στην πλευρά των Χριστιανών και εναντίον του στρατού ”.
Τις προηγούμενες εβδομάδες , είχαν ξεσπάσει ταραχές σε δύο εκκλησίες στη νότια Αίγυπτο, υποκινούμενες από φανατισμένα πλήθη μουσουλμάνων , καθώς αυτοί εξοργίστηκαν λόγω της κατασκευής μιας χριστιανικής εκκλησίας στην περιοχή τους .
Έτσι ξέσπασαν ταραχές κοντά στην πόλη του Ασουάν, ακόμα και μετά την συμφωνία των χριστιανών στο αίτημα των τοπικών μουσουλμάνων « Salafi » , να αφαιρεθεί ο σταυρός και η καμπάνα από το κτίριο .
Κάτι μου θυμίζει αυτό ……

Οι Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο μέλλον .
Και για άλλη μια φορά, οι ηγέτες του ελεύθερου κόσμου δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν τους διωκόμενους από αυτή την αηδιαστική και χυδαία ιδεολογία.
Διότι , όπως έχουμε ξαναγράψει , το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία , το Ισλάμ είναι κίνημα
Οι Κόπτες έχουν υποφέρει πολύ από τις θρησκευτικές διακρίσεις. Αλλά η αναβίωση των ισλαμιστών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών , έκανε την θέση των Κοπτών « πιο δύσκολη , καθώς οι προοπτικές τους πλέον είναι πιο αβέβαιες , από ό, τι ήταν για ολόκληρους αιώνες ».
Η βία ρίχνει μια ακόμη σκιά , επάνω στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές .
Η ψηφοφορία ξεκινά στις 28 Νοεμβρίου .

Πιστεύω ότι ο Ομπάμα είναι ευτυχής , με ότι έχει ήδη καταφέρει στην Αίγυπτο.
Την ανάθεση της εξουσίας στους φονταμενταλιστές της Μουσουλμανική Αδελφότητας- Αλ Κάιντα .
Το νέο Αιγυπτιακό καθεστώς του Ομπάμα , που υποστηρίζεται από την Μουσουλμανική Αδελφότητα , έχει ορκιστεί να : ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ .
Από μια την κάθε φορά !
Κάποιοι άλλοι *^”#!+-»¨ κτίζουν τεμένη στην Αθηνά !
Παρόλο που ως Έλληνες έχουμε αρκετά εναντίον του Τσόρτσιλ , θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε , ότι , κάποτε είχε πει κάτι πολύ σωστό :
“Οι Αμερικανοί κάνουν πάντα το σωστό …… αφού έχουν δοκιμάσει όλα τα άλλα.”
Υ.Γ.(1)
Οι Μουσουλμάνοι έχουν πολύ δρόμο ακόμη , μέχρι να μάθουν πώς να λειτουργούν αρμόνικα σε κοινότητες με τους άλλους ανθρώπους , αντί να τους σκοτώνουν και να τους βιάζουν.
Υ.Γ.(2)
Εν τω μεταξύ, η εξαφάνιση και η εθνοκάθαρση των χριστιανών στη Μέση Ανατολή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.
Στις αρχές του 20ου αιώνα οι Χριστιανοί αντιπροσώπευαν το 20% του πληθυσμού της Μέσης Ανατολής και τώρα αντιπροσωπεύουν μόνο το 2%.
Ποιο τραγούδι είναι αυτό που ακούμε ;
Είναι άραγε ο ήχος από τα τρελά τριζόνια που τραγουδούν ;
ή μήπως είναι οι ηγέτες του δυτικού κόσμου και οι πόρνες Μ.Κ.Ο. τους , που αρνούνται να καταδικάσουν αυτή τη βία , ή, το πιο σημαντικό , να ενεργήσουν επιτέλους για την υπεράσπιση των καταπιεσμένων χριστιανών ,
( Θυμηθείτε το πόσο γρήγορα έδρασαν στην περίπτωση της υπεράσπισης των μουσουλμάνων της Σερβίας).
Υ.Γ.(3)
Οι Δυτικοί είναι άθεοι , χαίρω πολύ HEIL GAP , αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα τους σώσει από την υποταγή και το τελικό προσκύνημα τους στο Ισλάμ !
Υ.Γ.(4)
Ο Θεός ας ευλογεί τους Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής και ας τους συντρέξει σε αυτήν την ώρα της ανάγκης τους.
Υ.Γ.(5)
Ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) θα περιμένει ΑΚΟΜΗ , μέχρι να πληροφορηθεί , τα ονόματα των Ελλήνων (;) βουλευτών , που ψήφισαν υπέρ ενός «Αθηναϊκού Τεμένους Της Αλ Κάιντα ».
HEIL GAP ( or mind the GAP ).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΟΠΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΦΩΤΟ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΕΔΩ
http://blog.panorama.it/foto/2011/10/10/egitto-la-strage-dei-cristiani-copti/
By netnewsgr Posted in HEIL GAP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου