Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η ΕΕ είναι ένα μεταβατικό στάδιο για την Παγκόσμια Κυβέρνηση ;

Η ΕΕ είναι ένα μεταβατικό στάδιο για την Παγκόσμια Κυβέρνηση ;

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Νοεμβρίου 29, 2011

5 Votes

 

From HEIL GAP (or mind the GAP) .

Οι Ιδρυτές της ευρωζώνης (όπως ο Ζακ Delours) γνώριζαν πολύ καλά , ότι θα απαιτείτο μια «ευεργετική κρίση» για να ολοκληρωθεί ως Ένωση , και αυτό ήταν κάτι , που οι Illuminist το προγραμμάτιζαν από την αρχή.

Απλά δεν υπολόγιζαν …. σε κάποια σαν την Άνγκελα Μέρκελ , η οποία δεν ήταν η …. κατάλληλη να εκπληρώσει αυτό το ρόλο . Διότι , το νέο Ευρω-κράτος , δεν θα έπρεπε να σχηματιστεί με την ανοιχτή αντιπαράθεση της Γερμανίας απέναντι στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης …… Πιστέψτε με φίλοι μου .             

Το εξασέλιδο υπόμνημα που διέρρευσε από το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών , καθορίζει τα σχέδια για τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου, το οποίο θα έχει την εξουσία να αναλάβει και να τρέξει τις οικονομίες των ευρωπαϊκών εθνών , τα οποία αποκτούν πάρα πολύ χρέος .
(διαβάστε σχετικά σε : Η ΑΓΝΟΙΑ μας ΕΙΝΑΙ η ΔΥΝΑΜΗ των illuminist ) .

Ένα ακόμη παράδειγμα , είναι το παρακάτω από ένα άρθρο που « πρόσφατα » βγήκε και στην Telegraph …. Η Γαλλία και η Γερμανία , είναι κατανοητό να θέλουν να ενισχύσουν την ένωση μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης , με νέους φόρους και νομικά μέτρα , ώστε μελλοντικά , τα έθνη , να σταματήσουν τον δανεισμό και τις δαπάνες ….. Τελικά αυτό που γίνεται σαφές είναι ότι το υπάρχον « status quo » δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ περισσότερο . Κάτι πρέπει να αλλάξει . Δυστυχώς , η Γερμανία και η Γαλλία φαίνονται αποφασισμένες να προωθήσουν την υπόλοιπη Ευρώπη …… προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους.

 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ : Η Γερμανία και η Γαλλία , εξερευνούν ριζοσπαστικές μεθόδους εξασφάλισης μιας βαθύτερη και ταχύτερης δημοσιονομικής ενοποίησης μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης ; Η Σύνοδο Κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου είναι η τελευταία “ημερομηνία λύσης” ( ; ) Όπως κι αν κάποιος δει το έργο στο σημείο αυτό , γίνεται σαφές ότι οι ευρωκράτες δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να κάνουν ! Δεδομένου ότι αυτό το « έπος » ( χα, χα, χα ) συνεχίζεται …. είναι δε σημαντικό να σημειωθεί , ότι , η τροποποίηση των συνθηκών , η θέσπιση παράλογων σχεδίων λιτότητας , και , η διαρροή φημών περί κινεζικής βοήθειας … αγοράζουν μόνο λίγο χρόνο .

( χα, χα , χα , … άκου εκεί κινεζική βοήθεια ! )

Ο χρόνος όμως , για την ψηφοφορία επί της εθνικής κυριαρχίας μας , έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Αυτό που χρειάζεται να αποφασίσουμε τώρα στην Ελλάδα , δεν είναι εάν θα επιτρέψουμε ή όχι , την επιβολή λιτότητας και στα άλλα κράτη μέλη της ευρωζώνης , αλλά : το αν θα παραμείνουμε ή όχι , εντός αυτής της υπέρ εθνικής οντότητας : της Ευρωπαϊκής Υπερ-Ένωσης . Εμείς θα πρέπει να αποφασίσουμε ό, τι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας , και , να πούμε στα υπόλοιπα μέλη , ότι , αυτά μπορούν να πράξουν ότι επιθυμούν , ακόμη και να σαπίσουν στην κόλαση . Διότι έτσι που βαίνουν τα πράγματα , σε λίγο , η εθνική κυριαρχία θα είναι μια ακόμη λέξη κάποιας αρχαίας διαλέκτου .

Αυτή είναι η ουσία της όλης κρίσης ; Το σχέδιο της ΕΕ είναι κατά βάση αντιδημοκρατικό ! Γι ‘αυτό και τώρα που ήρθε η κρίση , το Ευρωπαϊκό κοινό δεν είναι καθόλου πρόθυμο να υποστηρίξει την πλήρη δημοσιονομική και νομισματική ένωση . Υπάρχει μια τεράστια αναντιστοιχία ανάμεσα στο τι θέλουν στην Ευρωπαϊκή ελίτ και προσπαθούν να εφαρμόσουν : «Ένα υπερεθνικό κράτος », και σε αυτό που θέλουν οι λαοί της Ευρώπης : που είναι « τα ανεξάρτητα ελληνικά, γερμανικά, , γαλλικά, ιταλικά και λοιπά Έθνη !».


Οι Έλληνες , έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για δεκαετίες ως προς τη σημασία του « να είναι κάποιος μέλος της Ευρώπης ! » .
Εδώ και πολλές δεκαετίες , μπροστά στα μάτια μας , λαμβάνει χώρα μια πραγματική αναδιοργάνωση του συνόλου του πλανήτη , ήδη …. τελειώνει ….. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι σταδιακή , οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ή δεν παρατηρούν , ….. τι ακριβώς συμβαίνει !

Ακριβώς όπως ο βάτραχος , που … εάν ρίχνονταν σε βραστό νερό , από την οδύνη του, θα πηδούσε έξω και θα επιβίωνε , αλλά αν ρίχνονταν σε χλιαρό νερό, όπου η θερμότητα αυξάνεται κατά ένα βαθμό κάθε 5 λεπτά …. θα μαγειρευόταν …..

Το 1948, ο Jean Monnet, ένας Γάλλος σοσιαλιστής οικονομολόγος και ιδρυτής της ΕΟΚ, θα πρέπει να είχε κατά νου , ένα ευρωπαϊκό υπέρ-κράτος όταν είπε:
«Η Πολιτική ένωση ακολουθεί κατ ‘ανάγκη την οικονομική ένωση» και “Η δημιουργία της Ενωμένης Ευρώπης πρέπει να θεωρηθεί ως ένα ουσιαστικό βήμα προς τη δημιουργία μιας Παγκοσμίου Ενώσεως .”

Αυτό πηγαίνει « ασορτί » με το όνομα «Νέα Τάξη Πραγμάτων», ( Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) αναφέρεται σε μια ομάδα γενετικά σχετιζομένων ατόμων, με μια συνολική ατζέντα για τη δημιουργία μιας φασιστικής κυβέρνησης παγκοσμίως, που αντικαθιστά όλα τα ανεξάρτητα έθνη ) , ή , «Παγκοσμιοποίηση» ή (το αγαπημένο του τζεφρυ ) “Παγκόσμια διακυβέρνηση” , που περιγράφει τους μακροπρόθεσμους στόχους δια μια πολύ ισχυρή παγκοσμία ελίτ εξουσίας , ενσωματωμένη στο εσωτερικό της κάθε χώρας, στην οποία ανήκει , κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη , και , η οποία λειτουργεί και απομυζεί όλους τους πόρους της κάθε χώρας – το πετρέλαιο, τη χρηματοδότηση, την οικονομική ισχύ, την στρατιωτική , τους φυσικούς πόρους – από το εσωτερικό της , « υπέρ της προώθησης της υπερεθνικής τους ατζέντας ».

Αυτή η ιδιαιτέρα πολύπλοκη , “ολιστική” και , εκτενώς προγραμματισμένη διαδικασία , εξηγεί πολλά , αν όχι όλα , … από τη συνεχιζόμενη βία, το χάος και την αδικία που βλέπουμε στην σφαίρα των οικονομικών, της πολιτικής και της οικονομίας .
(* “ολιστική” : δηλαδή ότι , δια να αντιληφτούμε αυτήν την παγκόσμια αλλαγή , χρειάζεται να ξεθεμελιώσουμε τον παλιό τρόπο σκέψης μας , να γκρεμίσουμε τις παλιές αξίες , και , να τα δούμε όλα με καινούργιο μάτι. « Με το μάτι του ολισμού » ) ,

Όμως, ο καλός στρατηγικός σχεδιασμός , απαιτεί επίσης τον πειραματισμό, την δοκιμή και το λάθος, την ανάπτυξη σεναρίων , και , τα παιχνίδια πολέμου.

Δημιουργία του πρώτου Super-κράτους : η Ευρωπαϊκή Ένωση
Η δημιουργία του ευρωπαϊκού υπέρ-κράτους , της Ευρωπαϊκής Ένωσης , ξεκίνησε από τα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής . Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το πρότυπο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα ασκήσει σύντομα την επιρροή της για να ανασχηματίσει όλες τις παγκόσμιες σχέσεις .

“ Η Τριμερής Επιτροπή αντιπροσωπεύει μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια , ώστε να πάρει τον έλεγχο , και , να ενοποιήσει τα τέσσερα κέντρα της εξουσίας : πολιτική, νομισματική, πνευματική και εκκλησιαστική. Η Τριμερής Επιτροπή έχει την πρόθεση να δημιουργηθεί μια παγκόσμια οικονομική δύναμη , ανώτερη από την πολιτική , όπου οι κυβερνήσεις θα συμμετέχουν ως διαχειριστές του συστήματος που θα κυβερνήσει στο μέλλον. ”

Το 1993, υπεγράφη στο Μάαστριχτ, στην Ολλανδία, η Ενιαία Ευρωπαϊκή Πράξη (Συνθήκη του Μάαστριχτ), που απαιτεί από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας την εξάλειψη των φραγμών του εμπορίου τους , και το να μεταβιβάσουν τις φορολογικές και νομισματικές πολιτικές τους , εις τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες , στο Βέλγιο.
Το 2002, το ευρώ δημιουργήθηκε το κοινό νόμισμα για πολλά ευρωπαϊκά κράτη

Τον Ιανουάριο του 2002, σχεδόν όλα τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) θα αντικαταστήσουν το εθνικό τους νόμισμα με το κοινό νόμισμα , το “Euro”. Επιπλέον, η Συνθήκη της Νίκαιας θα αφαιρέσει ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες από τα έθνη και θα τις δώσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. ( υπογεγραμμένη και αυτή από τον γιωργάκη ) , (Συνθήκη η οποία μας λύνει και τις απορίες σχετικά με το τι εννοούσε η τσουδερου όταν έλεγε « τα κάλαντα » στον παπουλια , στο περίφημο φιλμάκι του YouTube ) . ( π.χ. ….ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να θεσπίσουν μια κοινή ιθαγένεια για τους υπηκόους των χωρών τους …. κλπ,κλπ)( π.χ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να προχωρήσουν σε ένα νέο στάδιο της διαδικασίας προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ….. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ την ιστορική σημασία του τερματισμού της διαίρεσης της ευρωπαϊκής ηπείρου κλπ π.χ. ) …….
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ pdf .
http://eur-lex.europa.eu/en/treaties/dat/12001C/pdf/12001C_EN.pdf

“Από την άλλη , όλα αυτά τα έθνη της ευρωζώνης , παραχώρησαν την νομισματική κυριαρχία τους, όταν εισήλθαν στην ΟΝΕ. Δεν είμαι σίγουρος δια το ποσοστό των ηγετών ή των πολιτών τους , που αυτή τη στιγμή το έχει κατανοήσει πλήρως , …. αλλά όταν το έκαναν αυτό , έγιναν πλέον όλοι μέρος μιας υπέρ εθνικής οντότητας …” Όχι , δεν σας τρελαίνει καθόλου ο HEIL GAP (or mind the GAP) , διότι αυτό ακριβώς έγινε τότε . ”

Αλλά κανείς βέβαια δεν ζήτησε από τους λαούς της Ευρώπης , αν ήθελαν να ενταχθούν στην ΟΝΕ. Στις λίγες χώρες όπου είχαν ζητήσει από τους πολίτες τους να ψηφίσουν για αυτό το θέμα , ο λαός επέλεξε να μην συμμετάσχουν . Εδώ ο αρχιφασίστας , ο Ααρών Αβουρης , μαζί με τον εθνοσωτήρα τον Παπαδημ(ι)ο … απλώς τότε …. το αποφάσισαν …. , χωρίς να ρωτήσουν κανένα μας …και ακόμα δεν έχουν πληρώσει δια την πράξη τους ! … ( ; )


Αυτό που ξεκίνησε ως μια οικονομική συνεργασία , το 1952 , με την ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα , μια συνεργασία μεταξύ μερικών ευρωπαϊκών εθνών για τη ρύθμιση της βιομηχανίας άνθρακα και χάλυβα), τελικά έχει μετατραπεί σε ένα ευρωπαϊκό υπέρ-κράτος.
Ένα είδος μιας εθελοντικής υποβολής στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, να δεχτούν μία νομική γραφειοκρατία , ένα κοινοβούλιο, ένα μη εκλεγμένο πρόεδρο, μια στρατιωτική δύναμη, μια σημαία, και ένα νόμισμα …. Και δεν συμμαζεύεται ….
Σαφώς , δεν ήταν μόνο οι οικονομικές απάτες , και , η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος , που έγιναν από συγκεκριμένες κυβερνήσεις , αλλά ένα μοντέλο , πραγματικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιβάλλουν άσκοπα και δόλια δημόσια χρέη , με απώτερο σκοπό ….. τον περαιτέρω έλεγχο ολόκληρων εθνών , όπως σήμερα πλέον γίνεται αντιληπτό. ( το δε παχύ ανιψάκι του έθνο-τέτοιου , φυσικά εξακολουθεί να μην μιλά ! …. Και , τι να μας πει άλλωστε ! )

Διότι δεν είναι καθόλου τυχαίο , ότι , όπου και να στρέψουμε σήμερα τη ματιά μας , … θέλετε μέσα στην Ελλάδα ; … θέλετε προς την Ιρλανδία ; …. την Ιταλία ; … την Ισπανία ; τις ΗΠΑ ; το Ηνωμένο Βασίλειο ; την Πορτογαλία και την Ισλανδία ; βλέπουμε την ίδια σκηνή , ξανά και ξανά . ( αν και χθες ακούστηκαν και «τα πρώτα νέα» από απόψεως κινδύνου , και , δια την Ιαπωνία, αλλά δεν είναι του παρόντος άρθρου ) .
Μια πλήρης δημοσιονομική ένωση , με την περαιτέρω διάβρωση της κυριαρχίας , ίσως ….. και εντελώς ! … δεν ξέρω ακριβώς …. πόσο δυνατά πρέπει κάποιος να γελάσει !

« Μιλάμε δια την ΕΥΡΩΠΗ , δεκάδες γλώσσες και πολιτισμούς , όλα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , όλα ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ , όλα ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ! »

Στην Ευρώπη … που οι περισσότερες χώρες της , έχουν αγωνιστεί εδώ και αιώνες δια να αποκτήσουν και να διατηρήσουν την κυριαρχία των , από την εχθρική επιβολή άλλων κρατών . Τι ακριβώς σας κάνει κύριοι illuminist , να πιστεύετε , ότι θα παραιτηθούμε ξαφνικά από όλα αυτά , για χάρη των ολίγων ευρώ της Γερμανίας και την ευχρηστία του κοινού νομίσματος , όταν θα πηγαίνουμε για διακοπές στις άλλες χώρες ; Τι ρε ηλίθιοι ;


Ποια είναι τα διδάγματα της παγκοσμιοποίησης από τα προβλήματα της ΕΕ;

Ποια ακριβώς είναι η αντανάκλαση του γεγονότος , ότι , σήμερα βλέπουμε την ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ της ΕΕ , μήπως αυτή συντελείται προκειμένου να (επαν)- να -χτίσει σε κάτι νέο ; όπως ακριβώς πριν 130 χρόνια δίδασκε και το βρετανικό κίνημα Fabian Society , δια τον μετασχηματισμό της κοινωνίας ; που προέτρεπε εις την Fabian στρατηγική , η οποία υποστηρίζει την τακτική της παρενόχλησης και της φθοράς , και , όχι κατά μέτωπο μάχες ;

 Ο ιππέας , του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των Illuminati .

Θα εκπλαγώ πολύ , εάν το ευρώ υπάρχει , στην τρέχουσα μορφή του σε πέντε χρόνια ! ….. «Δοκιμάστε ξανά σε έναν αιώνα … » . Θα έχουμε όμως σύντομα την ευκαιρία να δούμε την ελεγχόμενη κατάρρευση του ευρώ ( μέσω της διάσπασης της ευρωζώνης ) ( άρα και την διάλυση του ευρώ ) , όχι ως ένα «ατύχημα» , αλλά ως μια προγραμματισμένη υπέρ-διαδικασία , η οποία ( μαζί με το υπέρ-φουσκωμένο δολάριο των ΗΠΑ) , σε συνδυασμό με μια κατάλληλη κατασκευασμένη εκδοχή της “Αραβικής άνοιξης ” για την Ευρώπη , τις ΗΠΑ και άλλους …. , που θα διαβρώσει περαιτέρω την εθνική κυριαρχία σε πλανητική κλίμακα , και , που θα τροφοδοτείται …. από …. ελεγχόμενους διαδοχικούς πολέμους και θα υποστηρίζεται ΦΥΣΙΚΑ από την αύξηση του ψυχολογικού πολέμου PsyWar http://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_warfare που προέρχεται από τα μονοπώλια των Δυτικών μέσων ενημέρωσης … και θα ,,,,, επιτρέψουν μια ελεγχόμενη κατάρρευση , μόνο που όμως …. αυτή η κατάρρευση των νομισμάτων , θα γίνει για να αντικατασταθούν τελικά … από ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα που θα εκδίδεται και θα διευθύνεται από την παγκόσμια δύναμη της Elite , τα ιδιωτικά συμφέροντα , και , από μια , κάποιου είδους νέα κεντρική τράπεζα τους ;
Η απόκτηση ολοένα και περισσότερο πλούτου , η παγκόσμια κυριαρχία, και ο συνολικός έλεγχος του πληθυσμού είναι η κινητήρια δύναμη των ηγετών της NWO. Τα βάσανα του πληθυσμού και ο θάνατος αθώων ανθρώπων , δεν είναι καν ζητήματα για τα άτομα αυτά.

Η ελληνική δημοκρατία εν δράσει !
Οι Έλληνες δεν είναι ανόητοι. Κατ ‘αρχάς, θα κάνουμε τα μαθηματικά μας , και , θα αποφασίσουμε … κατά πόσον το βιοτικό μας επίπεδο θα είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο , αν θα υπάρξει προεπιλογή , και , αν θα επανέλθουμε στην δραχμή , αντί να προσπαθούμε να πληρώσουμε ένα βουνό από χρέη του Ευρώ .
Δεύτερον, θα σκεφτούμε για τη θέση μας στον κόσμο και την εθνική μας ασφάλεια !
Τρίτον, θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε και το τελευταίο ευρώ των Γερμανών !
Χα , χα , χα !
Η ελληνική …….. εν δράσει !
HEIL GAP (or mind the GAP) .

Υ.Γ. φύγαμε για YouTube , όπου ο τότε νεαρός ” Ry Cooder ” , & The Moula Banda Rhythm Aces , μας αφιερώνουν ένα παλιό τραγούδι , που μιλάει για την οικονομική κρίση “How Can a Poor Man Stand Such Times and Live?” «Πες μου πώς μπορεί τέτοιες στιγμές ένας φτωχός άνθρωπος να σταθεί στα πόδια του και να ζήσει ; » ,
Το τραγούδι αυτό γράφτηκε και ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά στην Νέα Υόρκη , κατά την μεγάλη κρίση του 1929 , από τον τυφλό βιολιστή : Blind Alfred Reed .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου