Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο φασισμός καταφθάνει στην Δύση , Πρόσκληση στην ΕΕ να ελέγξει τον Προϋπολογισμό της Ελλάδας !

Ο φασισμός καταφθάνει στην Δύση , Πρόσκληση στην ΕΕ να ελέγξει τον Προϋπολογισμό της Ελλάδας !

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Ιανουαρίου 28, 2012


3 Votes
 
From HEIL GAP (or mind the GAP )
Daniel 7:07 – « … Μετά από αυτό είδα τα οράματα της νύχτας , και ιδού ένα τέταρτο θηρίο, τρομερό και φοβερό, και υπερβολικά ισχυρό ! Και είχε μεγάλα σιδερένια δόντια : το καταβρόχθισε σπάζοντας το σε κομμάτια, και ποδοκρότησε το υπόλειμμα του με τα πόδια του : και αυτό (ήταν) διαφορετικό από όλα τα κτήνη που (ήταν) πριν ! και είχε δέκα κέρατα. »
Ο φασισμός επικρατεί στη Δύση.
Αυτό που έχουμε εδω είναι μια απροκάλυπτη εξαγορά από τους Πεφωτισμένους μασόνους banksters!
Ποιο είναι το Θηρίο με τα 10 Κέρατα της Βιβλικής προφητείας ;
Είναι η Goldman Sachs που ετοιμάζεται να εξαγοράσει την Ευρώπη !
Οι τραπεζίτες άδραξαν την Ευρώπη .
Ακριβώς άλλος ένας θρίαμβος , άλλη μια κατάληψη της Goldman Sachs!

Με τον Peter Spiegel στις Βρυξέλλες και Kerin Hope στην Αθήνα
Η γερμανική κυβέρνηση θέλει να παραχωρήσει η Ελλάδα την κυριαρχία της φορολογίας και των δαπανών της σε έναν ” Επίτροπο προϋπολογισμού ” της ευρωζώνης , για να εξασφαλίσει μια δεύτερη « διάσωση » . . . . ( χα, χα, χα άκου εκεί διάσωση ) (bail-out) , 130 δισεκατομμυρίων ευρώ , σύμφωνα με αντίγραφο πρότασης που « αποσπάσθηκε » από τους Financial Times.
Σχετικά με το τι θα αφορούσε αυτή η εξαιρετική επέκταση ελέγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί ενός κράτους μέλους ;
Ο νέος Επίτροπος θα έχει την εξουσία να ασκήσει βέτο σε δημοσιονομικές αποφάσεις που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση , « αν δεν συμφωνούν με τους στόχους που καθορίζονται από τους διεθνείς δανειστές » . Ο νέος διαχειριστής , που θα διορίζεται από τους «άλλους» υπουργούς οικονομικών της ευρωζώνης , θα αναλάβει την ευθύνη για την επίβλεψη « όλων των κονδυλίων των μεγάλων δαπανών» από την ελληνική κυβέρνηση.
“Η δημοσιονομική εξυγίανση πρέπει να τεθεί κάτω από ένα αυστηρό σύστημα διεύθυνσης και ελέγχου,” η πρόταση έχει ως εξής.
“Λαμβάνοντας υπόψη την απογοητευτική συμμόρφωση μέχρι τώρα, η Ελλάδα πρέπει να δεχτεί τη μετατόπιση της δημοσιονομικής κυριαρχίας στο ευρωπαϊκό επίπεδο για μια ορισμένη χρονική περίοδο.”
Η Αθήνα θα μπορούσε επίσης να αναγκαστεί να εγκρίνει έναν νόμο δεσμεύοντας μόνιμα τα κρατικά εισοδήματα στην υπηρεσία χρέους “πρώτα απ’ όλα”.
Το γερμανικό σχέδιο, κυκλοφόρησε την Παρασκευή το απόγευμα , και υπογραμμίζει το βάθος της δυσπιστίας ανάμεσα στην Ελλάδα , την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους δανειστές της.
“Αν μια μελλοντική (διάσωση) δόση δεν εκταμιεύεται , « η Ελλάδα δεν μπορεί να απειλήσει τους δανειστές της με προεπιλογή » , αλλά « θα πρέπει να δεχτούμε περαιτέρω περικοπές των πρωτογενών δαπανών » ως τη μόνη πιθανή συνέπεια της τυχόν μη εκταμίευσης,” ανέφερε το έγγραφο .


- τέλος -
Ενώ λοιπόν ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ αυτά φιλαράκια μου , απτόητη η Fitch υποβαθμίζει πέντε χώρες της Ευρωζώνης!
Το πολιτικό – οικονομικό θέατρο συνεχίζεται ! Μην πιστεύετε την προπαγάνδα για την ανάκαμψη της οικονομίας των ΗΠΑ . Οι Illuminists προετοιμάζουν τον κόσμο για μια παγκόσμια οικονομική , δημοσιονομική και νομισματική κατάρρευση που θα οδηγήσει αργότερα και σε 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο .
Η Fitch προβαίνει σε περικοπές βαθμολογίων πέντε χωρών της ευρωζώνης!
Από το –Reuters-
Η Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του Βελγίου, της Κύπρου, της Ιταλίας, η Σλοβενίας και η Ισπανίας , κίνηση που δείχνει ότι υπάρχει περισσότερο από 50% πιθανότητα , για περαιτέρω περικοπές διαβαθμίσεων στα επόμενα δύο χρόνια.
Ωστόσο η Fitch διατήρησε αμετάβλητη την αξιολόγηση ΑΑΑ της Γαλλίας, παρά την υποβάθμιση της χώρας , νωρίτερα αυτό το μήνα , από την αντίπαλο της Standard & Poors .
ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΣΑΡΚΟΖΥ  ( . . . ΕΝΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ,
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΑΞΙΑΣ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ . . . . . )
Α . . . . . ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ILLUMINIST ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΡΜΠΑ ;
Η Fitch περιέκοψε την βαθμολογία:
Ιταλίας σε Α-μείον από το Α-συν .
Ισπανίας σε Α από το ΑΑ-μείον.
Βελγίου σε ΑΑ από ΑΑ-συν .
Σλοβενίας σε Α από ΑΑ-μείον
και της Κύπρου σε BBB-μείον από BBB , αφήνοντας το νησί των Κυπριών ,
μόνο μία θέση πάνω από το καθεστώς αξιολογήσεως «άχρηστο-σκουπίδι » .
Επιβεβαιώθηκε δε η Αξιολόγηση της Ιρλανδίας σε BBB-συν.
HEIL GAP (or mind the GAP )

Υποβολή σχολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου