Translate

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

BRICS … Το εμπάργκο κατά του Ιράν …. Obamacare … ενώ το δολάριο εκτοπίζεται από αποθεματικό νόμισμα … και πολλά άλλα…. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ


BRICS … Το εμπάργκο κατά του Ιράν …. Obamacare … ενώ το δολάριο εκτοπίζεται από αποθεματικό νόμισμα … και πολλά άλλα…. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ

                                                  Fat man


From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Ένα κοινό σημείο όλων των φασισμών είναι η μυθοποίηση του πολέμου, ως μέσου επαναδιαμόρφωσης της κοινωνίας.

«Σύμφωνα όμως με τον «ορθόδοξο» φασισμό πρέπει διαρκώς να καλλιεργείται μια ατμόσφαιρα κρίσης … ώστε μέσα από αυτή να προσπερνιούνται οι κάθε λογής συμβατικοί κανόνες .

« Οι υπολογισμοί ΗΠΑ και Ισραήλ σχετικά με την πολεμική ικανότητα του Ιράν : by Prof. James Petras, http://www.globalresearch.ca/ »
….. Αμερικανικοί και ισραηλινοί παράγοντες χάραξης στρατηγικής πολιτικής δεν συμφωνούν σχετικά με τις συνέπειες των αντίποινων που θα επακολουθήσουν μια ενδεχομένη επίθεση εναντίον του Ιράν.
Οι ηγέτες του Ισραήλ από την πλευρά τους , ελαχιστοποιούν την ικανότητα του Ιράν να επιτεθεί και να καταστρέψει το εβραϊκό κράτος . Μετρούν την απόσταση μεταξύ τους , την αντιπυραυλική ασπίδα για την κάλυψη μιας επίθεσης εναντίον των και την προστασία τους από αέρα και από τις ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στον Κόλπο …..
Από την άλλη πλευρά , στις ΗΠΑ , οι στρατιωτικοί γνωρίζουν πολύ καλά , ότι οι Ιρανοί είναι ικανοί να προκαλέσουν σημαντικές απώλειες στα αμερικανικά πολεμικά πλοία, τα οποία θα πρέπει να επιτεθούν στις παραλιακές εγκαταστάσεις του Ιράν, προκειμένου να υποστηρίξουν ή να προστατεύσουν τους Ισραηλινούς.



Η Ha-Mossad le-Modi'in ule-Tafkidim Meyuhadim , "Ινστιτούτο Πληροφοριών και Ειδικών Αποστολών"), γνωστή ως Μοσάντ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%BF%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84  (η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ) , είναι περισσότερο γνωστή  εξ αιτίας της ικανότητάς της να οργανώνει δολοφονίες ατόμων σε όλο τον κόσμο …. από την άλλη πλευρά η ισραηλινή αντικατασκοπία έχει ένα πολύ κακό ιστορικό … όσον αφορά τις εκτιμήσεις της για μεγάλες στρατιωτικές και πολιτικές επιχειρήσεις.

Είχε υποτιμήσει σοβαρά τη λαϊκή υποστήριξη όπως και την οργανωτική ικανότητα και στρατιωτική δύναμη της Χεζμπολάχ … κατά τη διάρκεια του πολέμου του 2006 στο Λίβανο.
Ομοίως η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ , «παρανόησε» , και με την δυναμική της αραβικής άνοιξης …. χάνοντας έτσι τον στρατηγικό τους σύμμαχο , τον Μουμπάρακ της Αιγύπτου …..

Σημείωση HEIL GAP : Αγνόησε επίσης τις εδώ και τρία χρόνια προσκλήσεις και τις επαφές του λευκού οίκου με αυτά τα αραβικά κινήματα ….. με αποτέλεσμα … το Ισραήλ να βρεθεί ξαφνικά περικυκλωμένο από τα νέα … εν δυνάμει … ισλαμικά θεοκρατικά καθεστώτα ! ( κάποτε είχαμε δημοσιεύσει ένα ανάλογο άρθρο στο tolimeri.blogspot.com)


Έτσι φτάνουμε στο σήμερα ….. όπου οι ισραηλινοί ηγέτες «προσποιούνται τους παρανοϊκούς» ….   πετώντας  …  διάφορα  κλισέ για «υπαρξιακούς φόβους » … ενώ  είναι τυφλωμένοι από την αλαζονεία και τον ναρκισσισμό τους , υποτιμώντας κατ 'επανάληψη την πολιτική πολυπλοκότητα του αραβικού και ισλαμικού κόσμου …. δηλαδή των περιφερειακών εχθρών τους.

Σημείωση HEIL GAP : Αντί να νοιαστούν για το εάν η Συρία θα πέσει στα νύχια της … Al-CIA-Qaeda ….. συνεχίζουν να υποτιμούν την αναμφισβήτητη ικανότητα του  Ιράν να τους επιβάλλει …. αντίποινα … μετά … από μια προγραμματισμένη αεροπορική επίθεση εναντίον του .

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πλέον δεσμευθεί … να υποστηρίξει ανοιχτά την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν, όταν αυτή θα κυοφορηθεί . Πιο συγκεκριμένα, η Ουάσιγκτον ισχυρίζεται ότι θα συνδράμει "άνευ όρων" το Ισραήλ … αν αυτό δεχτεί "επίθεση".
Αλήθεια … πώς θα μπορούσε ποτέ το Ισραήλ να αποφύγει μια «επίθεση» εναντίον του ….  όταν τα αεροπλάνα του θα ρίχνουν βόμβες και πυραύλους στις ιρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις  και στα αμυντικά συστήματα υποστήριξης για να μην αναφέρουμε τις ιρανικές πόλεις, τα λιμάνια τα εργοστάσια και τις υπόλοιπες στρατηγικές υποδομές της χώρας ;  

Επιπλέον, δεδομένης της συνεργασίας του Πενταγώνου και του Ισραήλ στον προσδιορισμό των στόχων και διαδρομών των εισερχόμενων πυραύλων… μόλις  ξεκινήσει η επίθεση … του εβραϊκού κράτους ενάντια στην Ισλαμική δημοκρατία του Ιράν  …. δεν θα υπάρχει πλέον …. κανένας τρόπος ώστε οι ΗΠΑ ….
να αποχωρήσουν από τον πόλεμο.
Τέλος από globalresearch


Τώρα … επειδή τα άρθρα αυτά δεν απευθύνονται μόνο στους  καλούς μας φίλους που μας διαβάζουν από τις φιλικές μας δημοκρατικές /πατριωτικές σελίδες του διαδικτύου … θα θέλαμε να επαναλάβουμε κάτι που σίγουρα οι ήδη αναγνώστες μας το γνωρίζουν και …. συμφωνούν μαζί μας .

« Το … ότι ο φασισμός είναι νοοτροπία … και όχι αναγκαστικά μια ιδεολογία … »
« Μπορείς να τον συναντήσεις σε όλες τις πολιτικές αποχρώσεις,  μπορείς να δεις το πρόσωπο του … από την άκρα αριστερά – μέχρι την άκρα δεξιά» .
« Όπως και τη βλακεία άλλωστε …. »
« Όπως και το ότι θεωρείται “in” από αρκετούς το να κατηγορούνται συλλήβδην οι εβραίοι  …..  »
Όποιος νομίζει ότι οι Illluminists - σατανιστές  της  παγκοσμιοποίησης θέλουν ένα ακμάζων Ισραήλ …. δεν χρειάζεται παρά να κοιτάξει …. τα επτά εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων με τα πρόσθετα …. που αγοράσθηκαν από το ισραηλινό υπουργείο υγείας τους το 2009 ……
( όλους τους λαούς …. για το ίδιο ξεπάστρεμα … μας έχουν! )

Διαδήλωση στο Tel Aviv εναντίον μιας ενδεχομένης επίθεσης κατά του Ιράν .













Είναι τόσο φανερό …. ότι το Ισραήλ , που είναι οπλισμένο μέχρι τα δόντια με πυρηνικά όπλα , είναι η επιθετική δύναμη που απειλεί το Ιράν με ένα πρώτο πλήγμα …..  εξίσου φανερό με το ότι η νέα γενιά των Ισραηλινών και Ιρανών … είναι εκείνοι οι οποίοι θα γίνουν πρώτοι …. η τροφή της νέας πυρκαγιάς Μέσης Ανατολής. 


Η κυβέρνηση του Ισραήλ στηρίζεται στη βοήθεια από τις μαριονέτες της παγκοσμιοποίησης … τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασίλειου και της Ευρώπης … για να πυροδοτήσει έναν μαζικό … Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Η ΕΕ έχει αναλάβει τον έλεγχο της εξωτερικής πολιτικής της Ευρώπης ….  και ετοιμάζεται να συρθεί πίσω από το Ισραήλ σε περίπτωση επίθεσης του κατά του Ιράν.

«Η Συνθήκη της Λισαβόνας η οποία τέθηκε σε ισχύ το 2010 προβλέπει την αναγκαστική στρατολόγηση των Ευρωπαίων πολιτών  στην περίπτωση που η ΕΕ να κηρύξει έναν πόλεμο. »

Η Ιρλανδία είναι η μόνη χώρα … που εξαιρείται …. επειδή δεν τους έκανε την χάρη ….  μιας δεύτερης ψηφοφορίας για τη Συνθήκη της Λισαβόνας. 


Αυτό σημαίνει ότι …. η νέα γενιά των Ευρωπαίων(καθώς και των Αμερικανών και Βρετανών) - θα μπορούσαν να αποσταλούν σε μια εμπόλεμη ζώνη στη Μέση Ανατολή …. αν το Ισραήλ επιτεθεί κατά του Ιράν καιη ΕΕ …..  δηλώσει αλληλεγγύη




http://www.au.af.mil/au/awc/awcgate/cpc-pubs/farr.htm
The Third Temple's Holy Of Holies:
Israel's Nuclear Weapons
Warner D. Farr, LTC, U.S. Army
September 1999
The Counterproliferation Papers Series was established by the USAF Counterproliferation Center to provide information and analysis to U.S. national security policy-makers and USAF officers to assist them in countering the threat posed by adversaries equipped with weapons of mass destruction.  Copies of papers in this series are available from the USAF Counterproliferation Center, 325 Chennault Circle, Maxwell AFB AL 36112-6427.  The fax number is (334) 953-7538; phone (334) 953-7538.
Appendix A
Estimates of the Israeli Nuclear Arsenal


Οι μύθοι της «Περιορισμένης πολεμικής σύρραξης » http://www.globalresearch.ca/
Η Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ … ισχυρίζονται και … φαίνεται να πιστεύουν ότι η σχεδιαζόμενη επίθεση τους κατά του Ιράν , στοχεύοντας σε περιορισμένους στόχους … θα είναι και ένας «περιορισμένος πόλεμος» … και θα διαρκέσει λίγες ημέρες ή εβδομάδες - χωρίς σοβαρές συνέπειες.
Μας λένε ότι …. οι λαμπροί Ισραηλινοί στρατηγοί έχουν εντοπίσει όλες τις κρίσιμες πυρηνικές εγκαταστάσεις έρευνας, τις οποίες με τις χειρουργικές αεροπορικές επιθέσεις τους θα εξαλείψουν , χωρίς τρομακτικές παράπλευρες απώλειες του πληθυσμού στον περιβάλλοντα χώρο .
Μόλις το υποτιθέμενο πρόγραμμα «πυρηνικά όπλα» καταστραφεί , όλοι οι Ισραηλινοί θα συνεχίσουν  τις ζωές τους με πλήρη ασφάλεια γνωρίζοντας ότι μια άλλη «υπαρξιακή» απειλή έχει εξαλειφθεί. 


Η ισραηλινή έννοια του πολέμου, « περιορίζοντας το χώρο και το χρόνο », είναι παράλογη και επικίνδυνη - και υπογραμμίζει την αλαζονεία, και την ηλιθιότητα των σχεδιαστών του.

Ο Ανώτατος ηγέτης του Ιράν , ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δήλωσε ότι το Ιράν θα ανταποδώσει τα ΙΣΑ με ένα ισοδύναμο πόλεμο .
Το Ιράν  θα συνταιριάξει το εύρος και το πεδίο οποιασδήποτε επίθεσης με μια αντίστοιχη αντεπίθεση: 
« Θα τους επιτεθούμε “σε αυτό ακριβώς επίπεδο” που θα επιτεθούν και σε εμάς  ».
Αυτό σημαίνει ότι το Ιράν δεν θα περιοριστεί απλώς σε αντίποινα προσπαθώντας μόνο να καταρρίψει βομβαρδιστικά των ΗΠΑ και του Ισραήλ … βλήματά εναέριου χώρου ή υπεράκτια αμερικανικά πολεμικά πλοία στα νερά του , αλλά θα μεταφέρει τον πόλεμο σε ισοδύναμους στόχους στο Ισραήλ και στις ελεγχόμενες από τις ΗΠΑ-χώρες μέσα και γύρω από τον Κόλπο .  


«Ο Περιορισμένος πόλεμος του Ισραήλ » , « θα γίνει ένας γενικευμένος πόλεμος που θα επεκταθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής. »
Αυτές θα περιλαμβάνουν …. τις αξιόλογες στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ και τις οδούς εφοδιασμού σε παρακείμενα εδάφη (Ιράκ, Κουβέιτ και το Αφγανιστάν) και ισραηλινούς στόχους με πυραύλους που θα εκτοξεύονται από τρεις κατευθύνσεις, το Ιράν, το Νότιο Λίβανο και τη Συρία, και, ενδεχομένως ….. από τα ιρανικά υποβρύχια.




Αν μερικοί ιρανικοί πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς ξεφύγουν από την πολυσυζητημένη «αντιπυραυλικής ομπρέλα » του εβραϊκού κράτους, ο ισραηλινός πληθυσμός στα κέντρα μπορεί να πληρώσει ένα βαρύ τίμημα για την απερισκεψία και την αλαζονεία των ηγετών του .

Το Ιράν, που αντιμετωπίζει την επικείμενη καταστροφή ολόκληρης της οικονομίας και των υποδομών του (η οποία συνέβη και στο γειτονικό Ιράκ με την απρόκλητη εισβολή των ΗΠΑ το 2003) , θα ανταποδώσει με πυραύλους προς την κατεύθυνση των διυλιστηρίων πετρελαίου των κρατών του Κόλπου , συμπεριλαμβανομένων του Κουβέιτ και της Σαουδικής Αραβίας , (μόλις 10 λεπτά απόσταση) , ώστε να παραλύσει η ροή του πετρελαίου προς την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και να βυθίσει την παγκόσμια οικονομία σε βαθιά κατάθλιψη.


Ο πόλεμος θα συνεχιστεί και συν τω χρόνω θα επεκτείνεται  γεωγραφικά.
Με πολλαπλά σημεία σύγκρουσης.
Μια τέτοια σύγκρουση θα μπορούσε να πυροδοτήσει την πλειοψηφία των « σιιτών » στο Μπαχρέιν και των στρατηγικών
- πλούσιων σε πετρέλαιο - επαρχιών της Σαουδικής Αραβίας.
Ο γενικευμένος πόλεμος θα έχει καταστροφικές επιπτώσεις στην τιμή του πετρελαίου και την παγκόσμια οικονομία.
Θα προκαλέσει την οργή των καταναλωτών και των εργαζομένων .. οργή παντού και ισχυρό σοκ σε όλο το εύθραυστο σύστημα …. με αποτέλεσμα την παγκόσμια οικονομική ύφεση.

Το Ισραήλ με το παθολογικό «σύμπλεγμα ανωτερότητας» αγνοεί
την αποδεδειγμένη ικανότητα του Ιράν …. που θα έχει την άνευ όρων ενεργό υποστήριξη του μουσουλμανικού κόσμου , και ίσως την διπλωματική υποστήριξη της Ρωσίας και της Κίνας, οι οποίοι θα δουν προφανώς μια επίθεση προς το Ιράν ως μια άλλη πρόβα τζενεράλε για τον περιορισμό της αυξανομένης δύναμή τους.

Συμπέρασμα : Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε ότι οι Ιρανοί όπως και οι Ισραηλινοί είναι οι κοινωνίες πολιτών που μπορούν να αντλήσουν εκατομμύρια εφέδρων , λόγω της κοινής εθνοτικής καταγωγής (καθεμίας εξ αυτών) ….  και κατ επέκταση κοινωνιών με εθνικό κράτος που θα υποστηρίξουν το έθνος τους κάτω από κάθε είδους επίθεση.


Ενώ εδώ …. μετά τις τελευταίες ελληνοποιήσεις του ΛΑΘΡΟδιδύμου:  TSIPRASHOW-GAPα ;
Μάλλον πλησιάζουμε το 50-50 !
Μισοί Έλληνες …. Μισοί ελληνοποιημένοι λαθρομετανάστες !
(Μα τι σημασία έχει … εάν αυτοί είναι ουκρανοί που δήλωσαν ψευτοποντιοι … αλβανοί … τούρκοι….σύριοι ή «ασσυριοι» …..  Λαθρο να’ναι και ότι να’ναι ….
Φτάνει να ψηφίζουν πασόκ νέα/δημοκρατία σύριζα και αντραρCIA …..

Και εδώ ο συνήγορος του …..    που δίνει μαθήματα :

Αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί, έχουν μολυνθεί από το βλάσφημο μίσος για την ιδία τους τη χώρα … μια καθαρή κλινική περίπτωση … ψυχικά ασθενών !

Κατά τα αλλά …. βαίνουμε ….  προς τις εκλογές :
ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΑΠα και την συγκυβέρνηση : παπα-demon - @ντωνιτς@ς ComaneciGoldman sumo benitzelou – και της γνώστης ποδίτσας …. του HEIL carajafyrer-colotouber …..

« Κατά τα αλλά »Ενώ παλιότερα την λύση την έδινε ο λαός …. Φέτος θα την δώσουν οι πακιδες ….. και τα αλβανα …. 
   
                                             DaturaMetel-plant

Ερώτηση : ενώ ήταν υπό την επήρεια ντατουρας , ή καθαρός ;

Απάντηση : κανείς δεν ξέρει ...

Διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος LSD


Τελικά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ότι ενώ τους λαθρο τους εισήγαγε η δεξιά με το κατ’ εντολή των ΗΠΑ άνοιγμα των συνόρων … από την @ντωνι@ Comaneci στην κυβέρνηση του εξ από δω … ( είδες φίλε μου Σπύρο από mypanathinaikos …  που … δεν ξαναβάζω φωτογραφία του ΜητσοΔράκουλα )

Τώρα τι ( ; )
Δηλαδή μας λέει η « άκρα » δεξιά , ότι μόλις βγει στη βουλή θα τους διώξει (;) ….
Ή μήπως κάνω λάθος ;  
Μπορεί …. καινα κάνουμε όλοι μας λάθος !
Θα δούμε ….
Μπορεί όμως αντί να διώξει για τους λαθρο …. « τελικά … να βρει ως πιο βολικό … το να κυνηγήσει τους κομμουνιστές ».
Δες το και έτσι ! ….
Συνηθίζεται ξέρεις … εδώ και 70 χρόνια !

Πάντα …. έτσι γινόταν στην Ελλάδα ….
Στο τέλος την πλήρωσαν οι ΕΑΜιτες  ….. ενώ η σπορά των δοσίλογων και των λοιπών ταγματασφαλιτών και αρχηγών κατοχικής αστυνομίας ….. σουρλες παπαδογκωνες ραληδες εβερτ … που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς …… βολεύτηκαν …. ΜΙΑ ΧΑΡΑ στην ΝουΔουλα .  

Χάλια σου λέω Σπύρο ….  Η Αλίκη στην χώρα του LSD .
Πολεμικό Παιχνίδι: Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή -σοβαρό πλήγμα στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Στην προσομοίωση της εφημερίδας Makor Rishon, το Ισραήλ χτυπά στις 16 Οκτωβρίου, χάνει 10 αεροσκάφη.
Θυμωμένος ο Ομπάμα αρνείται να παρέμβει.
Σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης πολέμου, το Ισραήλ χάνει 10 μαχητικά αεροσκάφη μετά από χτύπημα κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεις του Ιράν … αλλά καταφέρνει …. να γυρίσει επτά χρόνια πίσω …. το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.
Ένας θυμωμένος ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν παίρνει μέτρα εναντίον του Ισραήλ , αλλά αρνείται και να παρέμβει προς την πλευρά του.

Στο παιχνίδι προσομοίωσης του πολέμου , το οποίο πραγματοποιήθηκε από την εφημερίδα Makor Rishon , η ΕΠΙΘΕΣΗ πραγματοποιείται στις 16 Οκτωβρίου 2012, τρεις μόνο εβδομάδες πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ.


Το λευκό λογότυπο του Illuminati ιππέα του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR). Είναι η προεργασία για να τεθούν τα θεμέλια για την έλευση του λευκού ιππέα , που θα είναι ο ψευδό-Μεσσίας ( … το άλογο του καλπάζει και δεν ίπταται όπως το ιπτάμενο άτι του Ιησού Χριστού …. ) … ο αντί-Χριστός , αυτός που φέρνει την ψευδή ειρήνη της Αποκάλυψης 6.
τέλος


Οι Rothschild … η ηγεσία του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ … έχουν μάθει εδώ και καιρό ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να κάνουν πλύση εγκεφάλου , από μακριά , στους ανθρώπους …. από να τους αντιμετωπίσουν σε μια ανοιχτή σύγκρουση μαζί τους.
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες αυτές οι τεχνικές, με επικεφαλής τον τηλεοπτικό "προγραμματισμό" έχουν γίνει αρκετά περίπλοκες.


Οι ΗΠΑ έχουν δοκιμάσει πολλά άκρως απόρρητα οπλικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας , στο θέατρο του πόλεμο του Κόλπου , ενώ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν και κάποια από τα παλιά …. τα αγαπημένα τους … αυτά της χαμηλής συχνότητας.
Όταν Ιρακινές δυνάμεις εδάφους παραδόθηκαν , πολλοί από στρατιώτες βρίσκονταν σε κατάσταση παραληρήματος και λήθαργο … που θα μπορούσε να έχει προκληθεί από ραδιοκύματα εξαιρετικής χαμηλής συχνότητας , τα οποία οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν ως όπλο και κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ.


Ένα αρχείο PDF εδώ:   http://www.mesolimbic.com/delgado/brainchips.pdf

Στο Πανεπιστήμιο Yale ο ψυχίατρος της CIA Δρ Jose Delgado είχε κάνει μελέτες ελέγχου του νου για την «Εταιρεία» (χα, χα) κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 ως μέρος του προγράμματος MK-ULTRA.
Ο Ντελγάδο , απέδειξε ακόμη ότι είναι δυνατό να δημιουργήσετε και να ακολουθήσετε τις προϋποθέσεις ... για τον "Φυσικό έλεγχο πολλών λειτουργιών του εγκεφάλου... Με ηλεκτρονική διέγερση συγκεκριμένων εγκεφαλικών δομών , πως μπορεί να προκληθούν κινήσεις …. με τηλεχειρισμό από μια εντολή μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής ...."

Σύμφωνα με στρατιωτικό έγγραφο από PSYOP που συντάχθηκε από το συνταγματάρχη Paul Valley και Μιχαήλ Ακίνο με τίτλο : Η Ψυχολογία της Νίκης , ο αμερικανικός στρατός χρησιμοποίησε το σύστημα ενός λειτουργικού όπλου "για να χαρτογραφήσουν τα μυαλά του εχθρού και ... ουδέτερων άτομων και στη συνέχεια να τα αλλάξουν …  σύμφωνα με τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ ".

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιήθηκε για να εξασφαλίσει την παράδοση των 29.276 ενόπλων Βιετκόνγκ και στρατιωτων του Στρατού του Βόρειου Βιετνάμ το 1967 και το 1968. Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ήταν εμπλεκόμενο επίσης , σε μεγάλο βαθμό , στην "Psychotronic" έρευνα.


ΟΠΛΑ Psychotronic

Είναι αλήθεια θα μπορούσε να υπάρχει μια τέτοια λέξη ;
 Psychotronic ;
Αν ναι, τι να σημαίνει;
http://www.pravda.ru/

Ο Υποστράτηγος του αποθεματικού της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας , Boris Ratnikov,  λέει ότι η Ρωσία και άλλες χώρες εργάζονται για την παραγωγή ειδικών συσκευών που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε ζόμπι.


Ήταν ήδη πριν από είκοσι χρόνια όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρθηκαν « στον παράξενο αυτό συνδυασμό λέξεων» …. το πρώτο όπλο Psychotronic.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα όπλα αυτά έφθασαν από στρατιωτικούς και από ερευνητές που δεν είχαν αναγνωριστεί επισήμως από την Ρωσική Ακαδημία Επιστημών.

Συνήθως έλεγαν για κάποιες γεννήτριες που θα μπορούσαν να κάνουν τους ανθρώπους να μπερδεύονται ακόμα και όταν είχαν απομακρυνθεί σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Ειπώθηκε ότι τέτοιες συσκευές ήταν σε θέση να ελέγξουν τη συμπεριφορά των ανθρώπων, να βλάψουν σοβαρά την ψυχή και οδηγήσουν  τους ανθρώπους … ακόμη και στο θάνατο .

Μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα αυτές οι πληροφορίες πολλοί υποστήριξαν ότι έπεσαν θύματα των επιπτώσεων τέτοιων όπλων Psychotronic. Εισέβαλαν στα γραφεία των εφημερίδων και των περιοδικών που αναφέρθηκαν στα όπλα Psychotronic και παραπονέθηκαν ότι κάποιες παράξενες φωνές τους υπαγόρευαν τις παραγγελίες τους ….

{…. ενώ μάλλον οι δημοσιογράφοι με τη σειρά τους …. θα συνέστησαν στα άτομα αυτά …(όπως και άρμοζε άλλωστε) ….
να επισκέπτονται (συχνότερα) τους ψυχιάτρους τους !}

Μέχρι το έτος του 2000 τα δημοσιεύματα για τα όπλα Psychotronic μειώνονται στο ελάχιστο και δεν αναφέρονται πλέον στις επιπτώσεις των όπλων Psychotronic.

Αυτές τις μέρες, το ζήτημα των όπλων Psychotronic φαίνεται να αναβιώνει.


Τα όπλα Psychotronic παραμένουν , τουλάχιστον μια εκλαϊκευμένη μυστική στρατιωτική έρευνα , στον τομέα της επιστημονικής φαντασίας , δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν παρουσιάστηκε κανένα από τα δημοσιευμένα επιστημονικά πειράματα με τρόπο που θα επιτρέψει την αναπαραγωγή τους.
Αυτά τα όπλα είναι εφικτό να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά με τη χρήση υποσυνείδητων μηνυμάτων  είτε ήχου ή εικόνας ….  πράγμα το οποίο … όμως ….  είναι γνωστό γενικά.  

Η Χειραγώγηση του εγκεφάλου από απόσταση !

« Μικροκύματα ….  ή σιωπηλό Ολοκαύτωμα ; »

Η Ρωσία κατέχει μυστικά κλιματολογικά όπλα που μπορούν να σκοτώσουν εκατομμύρια τις ΗΠΑ σε 15 λεπτά ισχυρίζεται ρώσος πολίτικος ! …. ( ο πολύς … Ζιρινοφσκυ …. αν και όπως διακρίνουμε καθαρά η βότκα … αρχίζει να τρέχει και από τα αυτιά του ) ….. ( ενώ το κοριτσάκι δίπλα … δαγκώνεται για μην σκάσει στα γέλια )

Russia has Secret Weather Weapons could Kill Millions Destroy, U.S. in 15 min. Russian Politician



Ο αντιπρόεδρος της Δούμας, Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι ο τρίτος πιο ισχυρός άνδρας στη ρωσική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η Ρωσία έχει μυστικά όπλα καιρού που θα μπορούσαν να σκοτώσουν εκατομμύρια …. και να καταστρέψουν τον κόσμο σε 15 λεπτά …. Ότι … δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν που έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη των όπλων Ηλεκτρομαγνητικού ταλαντωτή !
Τα πυρηνικά όπλα δεν είναι πλέον η νούμερο 1 υψηλή τεχνολογία στα όπλα μαζικής καταστροφής.
Θεωρούνται αρκετά αργές συσκευές.


Με δεδομένη την άμεση επιβεβαίωση του Ζιρινόφσκι από τον ίδιο τον Πούτιν …. συμπεραίνουμε ότι ο …. Ζιρινόφσκι έδρασε ως ο λαγός του Πούτιν …. υποστηρίζοντας με τον « χαρακτηριστικό τρόπο του » την  Ρωσία … επάνω στο εθνικό τους θέμα …. με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου ( WTO ) .

« Ουδεμία   σχέση  φυσικά …. με τον εθνο-προδότη λαγό του ΔΝΤ τον …. HEIL cara-colotouber  »

Η Ρωσία Αναπτύσσει τα Φουτουριστικά Όπλα!

Προτάσεις για την ανάπτυξη των οπλικών συστημάτων που βασίζονται στις φουτουριστικές έννοιες θα είναι έτοιμες μέχρι το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους ώστε να συμπεριληφθούν στο επόμενο πρόγραμμα κρατικών προμηθειών όπλων, δήλωσε την Πέμπτη ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Ανατόλι Σερντιούκοφ.

«Η ανάπτυξη των οπλικών συστημάτων με βάση τις νέες αρχές της φυσικής - όπλα άμεσης ενέργειας , γεωφυσικά όπλα , όπλα ενεργειακών κυμάτων , όπλα γενετικής,  Psychotronic, κλπ., αποτελούν μέρος του προγράμματος κρατικής προμήθειας όπλων για την περίοδο 2011-2020,» δήλωσε ο Σερντιούκοφ σε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν.


Το HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) μπορεί να λειτουργήσει ως ένα αντιπυραυλικό και αντιαεροπορικό αμυντικό σύστημα, επιτρέπει την υποκλοπή και την διακοπή των επικοινωνιών, μεταβάλει τις καιρικές συνθήκες και επηρεάζει , μεταξύ άλλων τις υποθαλάσσιες και υπόγειες επικοινωνίες . Τα έγγραφα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του HAARP δηλώνουν επίσης ότι η εφεύρεση θα μπορούσε να « μιμηθεί και να εκτελέσει την ίδια λειτουργία όπως αυτή  που εκτελείται από την έκρηξη μιας βαρέως τύπου πυρηνικής συσκευής».

Ο Πούτιν επιβεβαιώνει τις υπάρχουσες πληροφορίες ότι η Ρωσία ασχολείται ενεργά με τα όπλα Psychotronic!

Μια νέα γενιά των όπλων με βάση την τεχνολογία των κυμάτων Τέσλα είναι εδώ ….
Χρησιμοποιούνται για να χειραγωγήσουν τις καιρικές συνθήκες , και να προκαλούν, σεισμούς τυφώνες, κυκλώνες ...  σαν αντιπυραυλικό σύστημα , προσομοίωση πυρηνικών εκρήξεων ... συσκευές ελέγχου του νου σε μεγάλες περιοχές ή προς ένα μεμονωμένο άτομο .. κλπ.

                  Demonstrating against the so called psychotronic weapon


Ο Πούτιν επιβεβαιώνει τις υπάρχουσες πληροφορίες ότι η Ρωσία ασχολείται ενεργά με τα όπλα Psychotronic!
Με τον Μάντισον Ruppert  

Τα Psychotronic όπλα πιθανότατα είναι από τις λιγότερο κατανοητές στρατιωτικές έρευνες, όπως πραγματικά είναι κάτι που κάποιος θα παραδίδει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας αν δεν γνωρίζαμε τα γεγονότα που προηγήθηκαν πριν από αυτό.
Αυτά τα όπλα, τα οποία δεν επιβεβαιώθηκαν από κανέναν εκτός από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ….  σύμφωνα με την Herald Sun , φέρεται να επιτίθενται στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Τα όπλα  super high frequency (SHF) φέρεται να έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν φυσιολογικές αισθήσεις όπως η καύση (όπως το αμερικανικό σύστημα Active Denial , επίσης γνωστό ως « θερμική ακτίνα » ή «όπλο μικροκυμάτων », το οποίο χρησιμοποιεί υπέρ-υψηλές συχνότητες) που ενεργοποιούν τα μόρια νερού στο δέρμα, όπως ο φούρνος μικροκυμάτων, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση της θερμότητας. Ωστόσο, αν οι αναφορές είναι σωστές, τα χαμηλής συχνότητας κύματα που χρησιμοποιούνται από το ρωσικό όπλο Psychotronic στοχεύουν το κεντρικό νευρικό σύστημα …. το οποίο είναι ένας εντελώς διαφορετικός μηχανισμός.

Ενώ και οι δύο προφανώς χρησιμοποιούν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία , το ένα έχει στόχο το νερό σε κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ το άλλο φέρεται να πηγαίνει κατευθείαν στο κεντρικό νευρικό σύστημα του στόχου .


Η Herald Sun επισημαίνει γραπτώς :
"Η έρευνα σε ηλεκτρομαγνητικά όπλα έχει πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ και τη Ρωσία από τη δεκαετία του '50."
"Όταν χρησιμοποιήθηκαν για να διαλύσουν τον όχλο …. και το στόχαστρο τους επικεντρώθηκε σε έναν άνδρα …  η θερμοκρασία του σώματός του ανέβηκε αμέσως … τόσο πολύ …. σαν να τον πέταξαν σε ένα καυτό τηγάνι".

Ανώνυμες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν περιέγραψε τα όπλα ως «εντελώς νέα μέσα για την επίτευξη των πολιτικών και των στρατηγικών στόχων.»

Ωστόσο, υπάρχουν πράγματι πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί ήδη τον οπλισμό …. εκτός από τις πολλές πληροφορίες που επισημαίνουν τη ρωσική έρευνα … η τεκμηριωμένη περίπτωση δολοφονίας του Σεργκέι ή Serguei Serykh …  Ρώσου αιτούντα άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα και τον θετό γιος του … που σύμφωνα με ισχυρισμούς … αυτοκτόνησαν , στις 7 Μαρτίου 2010, όταν έπεσαν από τα διαμερίσματα Red Road στην Γλασκώβη της Σκωτίας …. ενώ παλαιοτερα ... ο ίδιος ο Σεργκέι ισχυριζόταν ότι ήταν θύμα αυτών των όπλων , που όπως είχε πει …. ήταν ... «πολλές φορές πιο ισχυρά από ό, τι στις ταινίες Matrix» ….  δείχνει ότι μπορεί ήδη να χρησιμοποιούνται  .  
HEIL GAP ( or mind the GAP )

                                         Ray Charles & Willie Nelson 
                                      Seven Spanish Angels ”

 

Όταν η μάχη σταμάτησε και ο καπνός καθάρισε έπεσε από τον θρόνο ένας κεραυνός και οι επτά Ισπανοί Άγγελοι … πήραν στο σπίτι άλλον ένα Άγγελο .




 
WILLIE NELSON: SEVEN SPANISH ANGELS 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
  
A         /A             
He looked/ down into her blue eyes, and said
E7
"Say a prayer for me".  She 
E7              
Threw her arms around him, whispered
E7
"God will keep us free".
A           
They could hear the riders comin', He said
                 D    
"This is my last fight...If they 
                A
Take me back to Texas, they won't
E7             A
Take me back a-live.
----------------------------------------
CHORUS A:
A
There were seven Spanish angels, at the
              E7
altar of the sun.
 
They were prayin' for the lovers, in the
               A
valley of the gun.
 
When the /battle stopped and the smoke cleared,
                           D
there was thunder from the throne,
                  A              E7
And seven spanish angels, took a-nother 
      A
angel home.
-----------------------------------------
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου