Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΡΑΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΡΑΤΑ,…..το ΜΠΑΤΣΟΚ

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Οκτωβρίου 29, 2011

3 Votes

 

From HEIL GAP (or mind the GAP )

Χθες χτύπησε επιτέλους το ξυπνητήρι της Ελλάδας , και , ο Ελληνικός λαός ενωμένος είπε το καινούργιο ΟΧΙ του , αυτή τη φορά όμως , απευθυνόμενος προς τις πολιτικές συμμορίες και τα παιχνίδια των , τα οποία επιμελώς σχεδιάζουν εδώ και χρόνια , δια το ξεπούλημα της πατρίδος .

Φυσικά οι χθεσινοί υβριστές του λαού πολιτικοί , και , o πρόεδρος της δημοκρατίας , είναι όλοι τους τόσο διεφθαρμένοι , ώστε , έκαναν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα , προφανώς για να διατηρήσουν τις καλοπληρωμένες θέσεις των .

Φτάνοντας δε οι ανθέλληνες στο έσχατο σημείο να κατηγορήσουν τον λαό πως διαμαρτυρόμενος καταλύει και την δημοκρατία .
Μα ποια @….@ μιλούν για δημοκρατία ;
Επιτέλους !
Πως απαιτεί σεβασμό η κοινοβουλευτική χούντα που ξεπούλησε την χώρα ;

Οι ανθέλληνες που για είκοσι χρόνια τώρα μάζεψαν στην χώρα μας , όλο το Μπαγκλαντές την μισή Αλβανία τους « πακιδες » και όλους τους λοιπούς αντικαταστατές του ελληνικού λαού .

Κάποιος δε θρασύτατος βουτυρομπεμπες χθες στην Θεσσαλονίκη , ξέρεται τώρα ο λαπάς ο τσιτζικο-αυτός , τόλμησε να αποκαλέσει μειοψηφία τις χιλιάδες των θεσσαλονικέων που διαμαρτυρόταν εναντίον της πολιτικής κλίκας , ( και όχι εναντίον των ενόπλων δυνάμεων ή και των μαθητών φυσικά ) δίχως ο κακομαθημένος αυτός «μπουλης» να σεβαστεί το ότι αρκετοί εξ αυτών των μειοψηφούντων Ελλήνων πολιτών , τον είχαν εκλέξει , χάριν του μπαμπά του , δια την θέση αυτή που τώρα κατέχει .

Ενώ , κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός , γνωστός και ως κολοτουμπας , θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνεται σε ηλιθίους υπηκόους του , έφτασε στο έσχατο σημείο να μέμφεται τον παπουτσή , πληροφορώντας μας ότι ο πασοκο-υπουργός δημοσίας τάξης , αμέλησε χθες , και έτσι τα ΜΑΤ δεν άνοιξαν καμιά διακοσαριά κεφάλια , δεν δολοφόνησαν ένα ακόμα Έλληνα «δια των χημικών αερίων» των , ως είθισται και ως πρέπει , κατά τον εθνο-τέτοιο κολοτουμπα!

Έτσι λοιπόν να χυθεί Ελληνικό αίμα γιατί το γουστάρει αυτός ο προπαγανδιστής του ΔΝΤ.
Ποιος όμως μιλεί ;
Ποιους καθυβρίζει ;
Τον Ελληνικό λαό ;
Ποιους αποκαλεί ως νέο ΕΑΜ ; την δημοκρατική λαϊκή διαμαρτυρία ;
Ποιος όμως κρίνει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ; εκείνος ο οποίος για λογαριασμό του γιωργάκη , είχε εισαγάγει πλαγίως την λύση του ΔΝΤ ; και ακολούθως μαζί με την παρέα του ψήφισε το μνημόνιο υπέρ πίστεως πατρίδος και φυσικά ΥΠΕΡ ΤΗΣ της Goldman Sachs ; δικαιολογούμενος δε κατόπιν ότι δεν ήξερε τι ψήφιζε ή ότι ψήφισε μόνο το άρθρο ένα .
Τότε γιατί το προπαγάνδιζες ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ «κύριος» ;

Από τις Νουδουλες δεν περίμενα και κάτι καλλίτερο . Έτσι κι αλλιώς αυτοί νοιάζονται μονό για την τιμή που θα πιάσει η χώρα , το δε ξεπούλημα της πατρίδας το θεωρούν ανειλημμένη εκδούλευση των εις τας αποφάσεις της bilderberg .

Αυτό όμως που φάνηκε ΧΘΕΣ είναι , ότι , καλώς ή κακώς , στις προσέχεις εκλογές , ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α αναδεικνύεται πλέον ως δεύτερο κόμμα , αποσπώντας την εκλογική δύναμη του ΜΠΑΤΣΟΚ και , ο δε κύριος Μιχαλολιακος θα πρέπει να πηγαίνει στον ράφτη και να παραγγέλλει πάνω από δέκα κουστουμάκια δια τους χρυσαυγητες βουλευτές του , ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ την εκλογική βάση του ΛΑΟΣ .

Εάν φυσικά γίνουν εκλογές , εάν λέω , ως υποψιασμένος HEIL GAP ( or mind the GAP ) , καθώς οι λαγοί των σκοτεινών κέντρων , κάθε εβδομάδα φέρνουν στις πόρνες της ενημέρωσης , τις καινούργιες προτάσεις των περί συγκυβέρνησης , ώστε με ένα πλάγιο τρόπο να καταργηθεί τελείως , και αυτή η εκλογική διαδικασία , η εσχάτη λαϊκή βούληση , όσο και αν αυτή μπορεί να νοθευτεί .

Όλα ήταν φτιαγμένα παιδιά , και , όποιος δεν το κατάλαβε , ας ξαναδεί τα βίντεο του προεκλογικού ΜΗ ΑΓΩΝΑ του 2009 , ώστε να αντιληφτεί πως τα κόμματα με τον τρόπο τους και τον προεκλογικό τους λόγο , μας πλάσαραν εντέχνως τον χουντο-γιωργάκη για πρωθυπουργό μας .
Το ξέρω ότι τώρα δυσαρεστώ πολλούς , και δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ εάν όπως και πάρα πολλοί άλλοι άλλωστε , έτσι και αυτοί θα με αποκλείσουν πλέον από τα μπλογκ τους .

HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ. 1
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο Γιώργος Καισάριος :

Το επόμενο κούρεμα πρέπει να γίνει στο πολιτικό σύστημα .

Υ.Γ. . 2
Εφόσον όλοι τα παίρνουν , γιατί άραγε να εμπιστευόμαστε τας δημοσκοπήσεις ;
Είναι και αυτό ένα ερώτημα !
Δεν υπονοούμε , δεν θίγουμε , έξαλλου δεν ρωτούμε το πόσο πάει ( τιμάται) η κάθε παραπάνω μονάδα !

Υποβολή σχολίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου