Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Επιθέσεις Λιβύων στο αεροπλάνο που μετέφερε τον συλληφθέντα γιο του Καντάφι

Επιθέσεις Λιβύων στο αεροπλάνο που μετέφερε τον συλληφθέντα γιο του Καντάφι

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Νοεμβρίου 19, 2011

2 Votes

 

From HEIL GAP (or mind the GAP)

Ο Σαΐφ αλ-Ισλάμ, γιος του ανατραπέντος ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, έχει συλληφθεί στα νότια της Λιβύης , όπως δήλωσε το Σάββατο , το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya , επικαλούμενο τον υπουργό Δικαιοσύνης της Λιβύης Μοχάμεντ Αλ-Alagi.
Ένα ανθρώπινο πλήθος , προσπάθησε να εισβάλει στο αεροπλάνο που έφερνε τον συνεληφθέντα Σαΐφ αλ-Ισλάμ , γιο του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι , στη βόρεια πόλη της Λιβύης Zintan , σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ .
Ο Σαΐφ αλ-Ισλάμ, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα το Σάββατο στην πόλη της Obari στη νότια Λιβύη, 400 μίλια από την Τρίπολη, πιστεύεται ότι βρισκόταν στη Νιγηρία ή το Μάλι. Ωστόσο, καμία από αυτές τις χώρες δεν έχει επιβεβαιώσει τα ίχνη του. 
Αρκετά Αραβικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων του Al-Arabiya και του Λιβυκού τηλεοπτικού καναλιού , έχουν ήδη δείξει τις φωτογραφίες του συλληφθέντος Σαΐφ αλ-Ισλάμ.
Απεικονίζεται ξαπλωμένος στον καναπέ με τα δάχτυλά του, τυλιγμένα σε επιδέσμους και τα πόδια του να καλύπτονται από μια κουβέρτα.
Τον Οκτώβριο, η Ιντερπόλ και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης του Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι
Η Ιντερπόλ, δήλωσε ότι τα θεσμικά όργανα θα παρέχουν προστασία δια την ασφαλή μετάβαση του στη Χάγη , όπου κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων δολοφονιών και βασανιστηρίων .
Το καθεστώς του Καντάφι ανετράπη τον Οκτώβριο από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης της AL QAEDA , με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ , και ύστερα από επτά μηνών εμφύλιο πόλεμο και την γενοκτονία των μαύρων από τους άραβες φονταμενταλιστές της AL QAEDA , αλλά και χιλιάδες ακόμη θύματα και πολλές ερειπωμένες πόλεις , από τον « ανθρωπιστικό » βομβαρδισμό και την εισβολή του ΝΑΤΟ –Ευρωπαϊκής Ένωσης , στην πλούσια αυτή βορειοαφρικανική χώρα .
Ο συνταγματάρχης Καντάφι, ο οποίος κυβέρνησε τη χώρα για σχεδόν 42 χρόνια, συνελήφθη και δολοφονήθηκε από αντάρτες κοντά στην πόλη καταγωγής του, την Σύρτη στις 20 Οκτωβρίου.
HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ.
Πρώην Σύρτη , διότι μετά τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ , η πόλη Σύρτη δεν υπάρχει πια .

Ένα Σχόλιο to “Επιθέσεις Λιβύων στο αεροπλάνο που μετέφερε τον συλληφθέντα γιο του Καντάφι”

  1. HEIL GAP είπε

    Δεν ξέρω εάν έκανα καλά και έδωσα και εδώ αυτή την είδηση, διότι το γεγονός αυτό αποτελούσε απλώς μια εξωτερική είδηση και όχι ένα άρθρο κοινωνικού-οικονομικού-εθνικού περιεχομένου , ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου