Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ενώ οι Έλληνες επαναστατούν , η Γερμανία και η Γάλλια προτείνουν ένα “μπλοκαρισμένο” λογαριασμό ώστε η Ελλάδα να πληρώσει το χρέος της.

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Φεβρουαρίου 8, 2012
 
 
 
 
 
 
7 Votes
From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Ενώ οι Έλληνες διαδηλωτές έκαψαν τη σημαία της Γερμανίας καθώς και μια σημαία με τη σβάστικα , κατά τη διάρκεια της 24-ωρης απεργίας ενάντια στην αρπαγή της εξουσίας από τον λαό μας μαζί με όλα τα φορολογικά έσοδα της χώρας μας , από τη Γερμανία και τους ξένους πιστωτές, η Γαλλία και η Γερμανία προτείνουν ένα “μπλοκαρισμένο” λογαριασμό ώστε η Ελλάδα « να πληρώσει το χρέος της ».
« Άλλο ένα δείγμα της Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς την πατρίδα μας ! »
« Προτείνουμε ότι οι πληρωμές των τόκων που προορίζονται για το Ελληνικό χρέος , να βρίσκονται σε δεσμευμένο λογαριασμό , που θα εγγυάται επίσης , ότι θα καταβληθούν τα χρέη των Ελλήνων φίλων μας, » δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Παρίσι .
Το γάλλο-γερμανικό σχέδιο έρχεται σε λιγότερο από δυο εβδομάδες μετά την διαρροή του από το Βερολίνο , σε έγγραφου , το οποίο πέρα από αυτό το σχέδιο , πρότεινε επίσης ότι η Ελλάδα θα πρέπει να τεθεί υπό την επίβλεψη ενός ειδικού επιτρόπου του προϋπολογισμού , που ορίζεται από τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης , προκαλώντας οργή στην Αθήνα και το οποίο δεν βρήκε ούτε την ελάχιστη υποστήριξη από τις άλλες πρωτεύουσες.

Ο φασισμός καταφθάνει στην Δύση , Πρόσκληση στην ΕΕ να ελέγξει τον Προϋπολογισμό της Ελλάδας !

Σήμερα, το απειλητικό δίδυμο της Γερμανίδας Καγκελάριου Angela Merkel και του Γάλλου πρόεδρου Νικολά Σαρκοζί , πρότεινε ότι τα φορολογικά έσοδα όλων των Ελλήνων , θα πρέπει « να καταβάλλονται σε ειδικό λογαριασμό , στον οποίο η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει πρόσβαση .»
ΕΠΙΣΗΣ :
- – – – – – – –
« Η γερμανική κυβέρνηση δήλωσε επίσης χθες , ότι οι εκλογές του Απριλίου θα πρέπει να αναβληθούν για να επιτραπεί στην τεχνοκρατική κυβέρνηση να διαχειριστεί τη χώρα – για λογαριασμό των τραπεζών. »
Μάλιστα !

Όπως σημειώνει η Telegraph , η Ελλάδα αναμένεται να καταβάλει 110 δισ. ευρώ για πληρωμές τόκων , μέσα στα επόμενα τρία χρόνια .
«Αυτό ισοδυναμεί με λιγότερο ή περισσότερο , του συνόλου των φορολογικών εσόδων κατά τη διάρκεια της τριετούς περιόδου , εκτός εάν υπάρχει μια σαρωτική αναδιάρθρωση του χρέους. »
Συμφωνά όμως με φήμη που μετέδωσαν τα Αμερικανικά μέσα , αναφέρεται ότι λόγω της μη υπάρξεως συμφωνίας με το PSI , κάποιοι προσπαθούν να δωροδοκήσουν τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου , για να ψηφίσουν ναι στην νέα δανειακή σύμβαση .
Εάν αληθεύει η φήμη , αυτή είναι “Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ”
Σχετικά με το PSI ο HEIL GAP θα σας φέρει πληροφορίες όπου θα αναφέρει :
Οι Illuminists έχουν επενδύσει μέχρι και στο ντόμινο για την κατάρρευση της Ευρωζώνης !
Η ιδέα ότι το PSI (δηλαδή οι επενδυτές του ιδιωτικού τομέα) θα δεχτούν «εθελοντικά» κούρεμα 70% και αναδιάρθρωση, ( ώστε να μην μπορεί να χαρακτηρισθεί ως προεπιλογή , το κούρεμα στο ελληνικό χρέος ) , ενώ η ΕΚΤ και το ΔΝΤ θα αναλάβουν τις απώλειες . . . . δεν είναι μόνο αμφισβητήσιμη αλλά κυρίως ύποπτη δραστηριότητα.
Γιατί κάποιοι να ανταλλάξουν τα υφιστάμενα δάνεια / ομολόγα τους για περισσότερα δάνεια με ακόμη μεγαλύτερη χρονική περίοδο αποπληρωμής των , όταν είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να τα πληρώσει;

Όμως οι Έλληνες σήμερα συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι είναι τα θύματα της απάτης ενός δανείου τοκογλύφων αγιογδυτών τραπεζιτών , που σε συνεργασία με τον επικεφαλής της (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέα Γεωργίου και την συμμορία του μπατσοκ , κατάφεραν να κλειδώσουν τη χώρα , σε μια τιμωρητέα ΠΟΙΝΙΚΩΣ διάσωση των bankster της ΕΕ , και , να απογειώσουν τους τόκων των ελληνικών ομολόγων .

Η Ελλάδα έχει δει το εθνικό χρέος της να διπλασιάζεται αφότου αναγκάστηκε να εισέλθει στο πρόγραμμα διάσωσης των ΔΝΤ/ ΕΕ το 2010 , ενώ οι περικοπές λιτότητας έχουν καταστρέψει την οικονομία, «αλλά εμπλούτισαν τις τράπεζες».
Τα σχέδια για την περικοπή συνολικά 150.000 θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα έως το 2015 δεν θα δώσουν νέα ώθηση στην οικονομία, επειδή τα χρήματα που εξοικονομούνται από τις περικοπές θα αποστραγγιστούν από την πραγματική οικονομία , ώστε να πληρωθούν οι ξένοι πιστωτές.
« Οι περικοπές που σχετίζονται με τον ελάχιστο μισθό θα έχουν αλυσιδωτές επιπτώσεις , επειδή θα οδηγήσουν σε 1,3-δις ευρώ πτώση των φορολογικών εσόδων και σε 2,4-δις ευρώ μείωση των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης.»
Η ελληνική κυβέρνηση αρχίζει να μοιράζει κουπόνια φαγητού στα σχολεία, επειδή πολλά παιδιά υποσιτίζονται. Το ποσοστό των αυτοκτονιών έχει αυξηθεί.
Βλέποντας αυτή την καταθλιπτική πραγματικότητα , ο πρώην διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Αργεντινής ο Mario Blejer , ζήτησε για μια ακόμη φορά , από την κυβέρνηση της Ελλάδας , να αθετήσει τις υποχρεώσεις της στο βουνό του εθνικού χρέους της .
Τώρα θα δούμε στο youtube μια συνέντευξη κόλαφο για την μαύρη νεοφιλελεύθερη συμμαχία :
Θανατηφόρο γιατρικό : Η Ελλάδα πεδίο δοκιμών για την Κόλαση λιτότητας της ΕΕ !
Lethal Medicine: ‘Greece testing ground for EU austerity hell’
Απλά, όταν η Γερμανία εξαγγείλει το επόμενο σχέδιο της , δηλαδή : να στείλει το στρατό της ΕΕ , για να συντρίψει τους Έλληνες . . . . και όταν η Πορτογαλία , Ισπανία και Ιταλία παγιδευτούν στον ίδιο φαύλο κύκλο του θανάτου του χρέους …. με την παράλληλη δήμευση ολόκληρων των φορολογικών εσόδων και αρπαγή των εθνικών πόρων και όλου του πλούτου « ΚΑΙ » αυτών των χωρών , για να πληρωθούν οι γερμανικές , γαλλικές και αμερικανικές τράπεζες . . . . . με την παράλληλη αναστολή της δημοκρατίας και σύνθλιψης των οικονομιών των,
. . . . . .
Ε τότε . . . . σίγουρα θα είναι πολύ αργά για εξεγέρσεις .
HEIL GAP ( or mind the GAP )

2 Σχόλια to “Ενώ οι Έλληνες επαναστατούν , η Γερμανία και η Γάλλια προτείνουν ένα “μπλοκαρισμένο” λογαριασμό ώστε η Ελλάδα να πληρώσει το χρέος της.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου