Translate

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ


 
From HEIL GAP (or mind the GAP )
Η κρίση της οικονομίας είναι εδώ και την βλέπουμε παντού πλέον .
Πολλοί άνθρωποι όμως μας προειδοποιούν για την επικείμενη πλέον παγκόσμια οικονομική κατάρρευση όπως : Peter Schiff, Gerald Celente, Mark Faber, Ron Paul και πολλοί άλλοι.
Οι κεντρικές τράπεζες έχουν ήδη αρχίσει την εκτύπωση χρήματος και ακολούθως το δίνουν και σε άλλες χώρες , οι οποίες χάριν των πολιτικών των ηγεσιών, έχουν …καταφέρει να καταρρεύσουν την οικονομίας τους .
( εννοείται ότι τα χρήματα παρέχονται έναντι ανταλλαγμάτων , όπως της κρατικής περιουσίας και της απεμπολήσεως των κυριαρχικών δικαιωμάτων των δανειζομένων)
“ Προσοχή! Προσοχή! Το επερχόμενο οικονομικό “τσουνάμι” θα χτυπήσει! ” 
 
Διότι σχεδόν όλες οι μεγάλες δυτικές τράπεζες είναι αφερέγγυες. Οι « Illuminists » θέλουν να καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και να παγιώσουν όλες τις τράπεζες σε μερικές τράπεζες Πεφωτισμένων. Θα επιχειρήσουν να « ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ » λοιπόν , μια «εθνικοποίηση» των τραπεζών αυτών.
Τότε που κάποιοι ανόητοι του περισσού και του « μπατσοκ » , θα νομίζουν ότι εφεραν επιτέλους τον σοσιαλισμό , αγνοώντας φυσικά ότι κανένας λογικός άνθρωπος δεν εθνικοποιεί μια αφερέγγυα τράπεζα , διότι έτσι επωμίζεται επίσης και τα χρέη της καταχρεωμένης αυτής τράπεζας , αλλά αντιθέτως πιέζει ώστε να ξεμπλέξουν την κατάσταση οι ίδιοι οι μέτοχοι της , αποζημιώνοντας φυσικά δια της εκποίησεως της προσωπικής των περιουσίας.
 
Αλλά στην πραγματικότητα θα επέλθει πλήρης εξαγορά των τραπεζών από τις κυβερνήσεις Πεφωτισμένων « banksters ».
Ας μην κοροϊδευόμαστε τώρα και μεταξύ μας φιλαράκια μου .
Η τράπεζα είναι η κυβέρνηση και η κυβέρνηση είναι :
« Η τράπεζα 666 των Πεφωτισμένων» !
Στις ΗΠΑ υπάρχουν τώρα μόνο 4 τράπεζες: Citigroup , JPMorgan Chase , Bank Of America και Wells Fargo!
(Ήδη, εδώ και ένα μήνα , οι μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ άρχισαν να χρεώνουν τις κάρτες με μηνιαία συνδρομή των 5 δολαρίων ΗΠΑ συν τέλη κατάθεσης-ανάληψης μέχρι 20 σεντς την κάθε φορά , ενώ αντιθέτως οι εναπομένουσες μικρές δεν προέβηκαν σε τέτοιου είδους εκβιασμούς , προς τους απλούς εργαζόμενους που έρχονται να κάνουν ανάληψη του μισθού τους )
Πολλά από τα παλιά ονόματα των τραπεζών έχουν ΣΧΕΔΟΝ απορροφηθεί από :
« το ΜΕΓΑΛΟ 4! »
Έτσι, σύντομα θα έχουμε μόνο ΜΙΑ τράπεζα για ολόκληρο τον πλανήτη;
ΣΥΝΤΟΜΑ , ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ , ΣΥΝΤΟΜΑ !


 
Οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες του κόσμου είναι των Πεφωτισμένων και ανήκουν στο καρτέλ τους . Εξυπηρετούν δηλαδή με τη χρήση του χρέους , την υποδούλωση μας από τα χρήματα τους .
Με τον έλεγχο των νομισμάτων , ελέγχουν και κυβερνούν τον κόσμο. Τα χρήματα είναι μια μορφή σκλαβιάς , αν και το καλύτερο είδος των δούλων είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν ότι είναι σκλάβοι ! χα, χα, χα .
Οι Illuminists θέλουν τον πλήρη έλεγχο όλων των κεντρικών τραπεζών ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν τα μικροτσίπ RFID δια τον περαιτέρω έλεγχο όλης της ανθρωπότητας . Αυτό τους ενδιαφέρει πλέον , καθότι τα χρήματα τα κατέχουν ήδη .


 
Ήδη εξεδόθη στην χώρα μας η πρώτη κάρτα παγκοσμίως , για την συλλογή αποδείξεων της εφορίας και δεν είδαμε ούτε ακούσαμε ουδεμία διαμαρτυρία .
Ελλάς λοιπόν , Ελλάς η χωρά πειραματισμών της παγκοσμιοποίησης και ΓΑΠΑΣ ο πρωθυπουργός που αρέσκεται να φορεί γυναίκεια καλσόν .
( Κολάν τα λένε τώρα , άξεστε και αμαθή HEIL GAP ) .


 
ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΑ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ,ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ Η ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ
Οι πηγές είναι αξιόπιστες ! Η Γερμανία και η Γαλλία γνωρίζουν ότι η συνέχιση διάσωσης της Ελλάδας και των υπόλοιπων χώρων των PIIGS είναι αυτοκτονική. Ποτέ δεν θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω!
Οπότε σκέφτηκαν , γιατί λοιπόν να μην παίρνουν πίσω τα χρήματα τους με αντάλλαγμα την κρατική περιουσία των κρατών , σε τιμές κοψοχρονιά , βοηθώντας άμεσα και τις τράπεζές τους ; Εφόσον στον κόσμο αυτό , οι προδότες δεν έλειψαν ποτέ !
 
Όσον αφορά δε την πατρίδα μας , ε λοιπόν , σε αυτή την εθνική προδοσία του ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ , βρίσκουν σύμφωνες , τόσο την κυβέρνηση, όσο και την αξιωματική αντιπολίτευση , « κοινώς όλα τα πιόνια της λέσχης “ Bilderberg “».
 
Η Ιταλία και η Ισπανία βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Αλλά και το Βέλγιο επίσης
Το χρέος του όπως είχαμε γράψει (τον Δεκέμβριο στην εγκληματικότητα) ήταν κοντά στο 100%. του Α.Ε.Π .
Με την κατάρρευση της Dexia, μπορεί και να εκτοξεύει στο 150% !
Το Βέλγιο από την περασμένη εβδομάδα , έχει πλέον τσαλακωθεί άσχημα ,.

 
« Το σύνολο του ενεργητικού της Dexia ( χρέος, ευθύνη ) , ξεπερνά το 140% του εν λόγω 352,900.000.000 € ΑΕΠ.
“Τι θα συμβεί άραγε εάν η βελγική κυβέρνηση φτάσει στην προεπιλογή ;” »
-
«Η βελγική κυβέρνηση δεν μπορεί να φτάσει έως την προεπιλογή! Εάν η κυβέρνηση του Βελγίου, η κάποια άλλη κυβέρνηση στη ζώνη του ευρώ φτάσει στην προεπιλογή, τότε θα δούμε και την άμεση κατάρρευση ολόκληρου του καπιταλιστικού συστήματος. ”
 
Το γεγονός ότι η λιτότητα έχει τέτοιες επιπτώσεις δείχνει πόσο εξαρτημένοι έχουμε γίνει από το χρέος με τις ολοένα και αυξανόμενες ποσότητες του.
Το χρέος δεν κοιμάται ποτέ. Δεν πάει διακοπές. Απαιτεί την προσοχή μας πάνω
απ ‘όλα. Είναι ο πίθηκος στην πλάτη μας , σαν τον πίθηκο που ξύνει την πλάτη του πρεζάκια , όπως κάποτε τραγουδούσε και ο Peter Gabriel.
Το χρέος είναι μια συνεχής φαγούρα .
«Peter Gabriel Shock The Monkey»



Πριν από χρόνια το χρέος ήταν φίλος μας, ή έτσι μας είχαν πει τότε οι τράπεζες.
Όσο περισσότερες χρεωστικές κάρτες κατείχαμε , τόσο περισσότερο θα ανεβάζαμε και το λεγόμενο STATUS μας , δηλαδή την ψευδαίσθηση της υπάρξεως μας έναντι της πραγματικότητας .
Κοροϊδάκια εις το έπακρον δηλαδή , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ συγχρόνως .
 
Ο μικρός ΓΑΠ μαζί με τον εξίσου ανόητο @λογοσκουφη μας έκαναν να γνωρίσουμε το τι σημαίνει μια τρύπα , η μάλλον μια γεώτρηση στο πορτοφόλι μας , μέσω των οποίων μας πιπιλίζουν την ζωή και τα όνειρά μας
 
Δεν αντιλαμβάνομαι εξ ολοκλήρου , το μηχανισμό του πληθωρισμού που θα εφαρμόσουν , αλλά ίσως αυτός να είναι μία διαδρομή που εξετάζουν πλέον οι φορείς χάραξης της πολιτικής , ώστε να σκάψουν και να βγουν έξω από την τρύπα του χρέους .
 
Μπορούν απλώς να εξοφλήσουν έτσι το μεγαλύτερο μέρος του χρέους με τη νέα φουσκωμένη προσφοράς χρήματος.
Τι άλλο πέρα από αυτό να είναι που πηγαίνουν να κάνουν , δεδομένου ότι το σύστημα είναι εδραιωμένο , όπως ακριβώς γνωρίζουμε ότι είναι ;
Είναι αυτή η επόμενη φούσκα μας ;
Η σούπερ φουσκωμένη οικονομία ;
ΤΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΟ EURO ;
Αυτά είναι τα « ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ; »
Μας διαλύουν δηλαδή με τα πληθωριστικά χαρτάκια τους ;
 
ΓΙΑΤΙ Το ΘΗΡΙΟ δεν κοιμάται ποτέ !
HEIL GAP (or mind the GAP )
 
Υ.Γ.( 1 ) ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιον επιθυμεί να αναμεταδώσει αυτό το άρθρο μου , να σεβαστεί τις φωτογραφίες , ανεβάζοντας τες όλες , έστω και σε σμίκρυνση , διότι δια τον HEIL GAP , αυτές αποτελούν ένα ιδιαίτερο άλλο κομμάτι αυτού του άρθρου .
Υ.Γ. ( 2 ) Όποιος παλιάνθρωπος σας ξαναπεί ότι λεφτά υπάρχουν ^*, # !*+}!»*
Υ.Γ. ( 3 ) Τα γιαούρτια τέλος , ΤΩΡΑ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου