Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Περί eurogendfor και κολοκύθια με την ρίγανη

Περί eurogendfor και κολοκύθια με την ρίγανη

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Οκτωβρίου 15, 2011

Rate This


From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Θα ήθελα να πληροφορήσω όλους τους ΦΙΛΟΥΣ του HEIL GAP ( or mind the GAP) , αλλά επί τη ευκαιρία ..... να επιστήσω και την προσοχή εις τον ευφάνταστο ... τον αφελή η ίσως τον εν διατεταγμένη υπηρεσία φιλαράκο του διαδικτύου .... συνεπώς και χειραγωγούμενο από την New World Order αρθρογράφο , ο οποίος εκφοβίζει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό , με πλαστές ειδήσεις : Περί αφίξεως της Eurogendfor , και να τον ενημερώσω , ότι πλην του ΚΚΕ , κανένας άλλος πολιτικός οργανισμός . δεν «ΕΧΑΨΕ» αυτήν την μπούρδα :


Δηλαδή την "ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ " περί αφίξεως της Eurogendfor στην χώρα μας.


Από καιρό σε καιρό υπήρξαν ακόμη και φήμες , ότι  τα ΜΑΤ δεν ευθυνόταν , για την υπερβολική χρήση βίας κατά των διαδηλωτών και το «ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΑ» μας , με τόνους δακρυγόνων ...... υποστηρίζοντας ότι αυτοί που ΒΑΡΟΥΣΑΝ δεν ήταν Έλληνες.


Υποθέτω δε , ότι, αυτές οι φήμες βασίζονται στην έκπληξη των συν-Ελλήνων μου:
« ΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΩΝ (ΜΑΤ) ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ; »

Ωστόσο, σημερα οι «αβάσιμες» φήμες στο διαδίκτυο ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι 6.000 αστυνομικοί έφτασαν στην Ελλάδα από την Ιταλία , όταν από τα λίγα στοιχειώδη που ξέρω :
«η EGF μπορεί να αναπτύξει έως και 800 άνδρες »
ΚΑΙ ΟΤΙ : Σύμφωνα με μια πολύ αξιόπιστη πηγή , του HEIL GAP ( or mind the GAP) η λεγόμενη “eurogendfor” στην Ελλάδα η οποία κατέφθασε δια την καταπολέμηση των ταραχών … στην πραγματικότητα …. ήταν Τσέχοι στρατιώτες από τη «Βαλκανική Ταξιαρχία» της SEEBRIG, την Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη της Νοτιοανατολικής Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας.
Οι στρατιώτες έφθασαν στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας , μεταφέρθηκαν στο Τύρναβο στην Κεντρική Ελλάδα και στη συνέχεια εφυγαν με λεωφορεία για τη Βοσνία!

«Αυτή ήταν λοιπόν η υποτιθέμενη «eurogendfor» που ήρθε στην Ελλάδα «με απόλυτη μυστικότητα», αλλά μέσω των δρόμων και των λιμένων, έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να τους δει …»
Χα, Χα , Χα


Η προσοχή μας θα πρέπει να επικεντρωθεί ως προς το γιατί όλες αυτές οι φήμες και οι ισχυρισμοί και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν … και γιατί τα λεγόμενα αριστερά στην ουσία « τα ΝΕΑ ΑΥΤΑ κόμματα της παραπλανητικής αριστερής σημαίας » να φοβίζουν τον φτωχό κοσμάκη ώστε να κάτσει να πεθάνει της πείνας , μη βγάζοντας άχνα ;


Αν και περί της υπάρξεως της δύναμης αυτής , δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια υπαρκτή « ευρωχωροφυλακη » , όπως μας είχε πληροφορήσει πριν ενάμιση χρόνο βουλευτής , ο οποίος είχε μεγαλώσει στην Γερμανία .


Λοιπόν , ας αφήσουμε τον εκφοβισμό του κόσμου , περί αφίξεως της ευρώ-τζενταρμεριας – « ευρω-χωροφυλακής ελληνιστή », διότι , όλοι μας , έχοντες και μη , πρέπει ενωμένοι, να ρίξουμε την χούντα του «τζεφρυ» , την ερχόμενη εβδομάδα .


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
« ΕΧΟΝΤΕΣ Η ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ »


Εξ άλλου η προσωπική μας οικονομική επιφάνεια δεν θα έχει μεγάλη σημασία πλέον, διότι εάν συνεχιστεί αυτή η ανοησία του ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ = ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , εντος συντόμου χρονικού διαστήματος , θα γίνουμε όλοι φτωχοί .


Ας ψάξουμε λοιπόν , την χθεσινή συνέντευξη του λαϊκού τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπανου , στην οποία , αναφερόμενος στον τζεφρυ , τον χαστουκίζει ηχηρά , χαρακτηρίζοντας τον ως « Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ»

ΕΔΩ ο HEIL GAP ( or mind the GAP) , αν και έχει γυρίσει όλο τον κόσμο , δεν έχει ακούσει σε καμία χώρα να καταφέρονται τοιουτοτρόπως , κατά του πρωθυπουργού των , όπως καταφέρονται οι Έλληνες ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠα.
π.χ. ανόητος προδότης , καθυστερημένος , δοτός πρωθυπουργός , ρουφιανος , ο τζεφρυ με τα γυναικεία καλσόν , ο αυτιστικός πρωθυπουργός και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα .
Προφανώς αυτά δείχνουν το μένος των Ελλήνων κατά του πρωθυπουργού της χώρας και των συνεργατών του , καθώς επίσης και κατά όλων των συνεργατών και των φερέφωνων ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ .
HEIL GAP ( or mind the GAP)

Υποβολή σχολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου