Translate

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

“ FEMA τα στρατόπεδα συγκέντρωσης εντός των ΗΠΑ , ενώ καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της εδραίωσης μιας εξουσίας που επιθυμεί η ελίτ ”

“ FEMA τα στρατόπεδα συγκέντρωσης εντός των ΗΠΑ , ενώ καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της εδραίωσης μιας εξουσίας που επιθυμεί η ελίτ ”

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Δεκεμβρίου 9, 2011

3 Votes

 

From HEIL GAP (or mind the GAP)

Όταν ένα νομοσχέδιο περνά από τη Γερουσία των ΗΠΑ , σύμφωνα με το οποίο κάθε Αμερικανός πολίτης , θα μπορούσε να γίνει στόχος και να θεωρηθεί ως τρομοκράτης , αλλά τα παπαγαλάκια των ελληνικών ΜΜΕ μας υποκρύπτουν την είδηση , ενώ προσπαθώντας να μας αποχαυνώσουν ακόμη περισσότερο , φτάνουν εις το έσχατο σημείο κολακείας να « αποκαλούν τον παπαδημ(ι)ο , ως τον καλό καπετάνιο που ξέρει που θα το πάει το καράβι » , το μόνο που θα τους απαντήσουμε είναι :

ΝΑΙ ΡΕ ΓΛΕΙΦΤΗ , ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ .

Η Γερουσία των ΗΠΑ , πέρασε ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει την επ ‘αόριστον κράτηση των αμερικανών πολιτών που ζουν εντός των ΗΠΑ .

Ένα νομοσχέδιο που ορίζει ότι ΚΑΙ οι Αμερικανοί πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες , θα μπορούν να υπόκεινται εις : επ ‘αόριστον στρατιωτική κράτηση στις φυλακές υψίστης ασφάλειας FEMA και Guantanamo , χωρίς δίκη , αλλά ακόμη και να δολοφονηθούν , λόγω των υποτιθέμενων συμμέτοχων των εις τρομοκρατικές ενέργειες .

Στα μάτια της κυβέρνησής των ΗΠΑ , είμαστε όλοι τρομοκράτες τώρα και πρέπει να υποβληθούμε σε διαρκή φυλάκιση ή και εξόντωση.

Ενώ αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ στην χώρα μας έχουμε το ΣΧΕΔΙΟ Β! , της ενορχηστρωμένης επίθεσης εναντίον των δημοκρατικών μας ελευθερίων , καθώς έρχεται προς ψήφιση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο , ενώ μέχρι του χρόνου το πολύ , θα έχουν ψηφίσει και το ΣΧΕΔΙΟ Γ! : δηλαδή το αντικομουνιστικό νομοσχέδιο .

Ένας , ένας λοιπόν , στην σειρά , ….. τον Ιούνιο είχαν σειρά οι αγανακτισμένοι και το ξύλο με την υπογραφή νδ μπατσοκ και σύριζα , σήμερα η χρυσή αυγή και αύριο ο τελικός στόχος τους , η θέση εκτός νομού του ΚΚΕ , όπως άλλωστε ισχύει για τα κομουνιστικά κόμματα σε σχεδόν την υπόλοιπη ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ Ε.Ε. .

Για αυτούς που αγνοούν το θέμα πρόκειται δια το περσινό ΕΥΡΩ- νομοσχέδιο (τα μόνα κόμματα που δεν το ψήφισαν ( προς τιμήν των ) , οι αντιπρόσωποι των εις την Ε.Ε. ήταν το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ ) και που περιγράφουμε στο « Δεν είναι ρατσιστικό να διακηρύσσουμε ότι δεν θέλουμε την μαζική μετανάστευση, είναι η επιβίωση μας »
ΕΔΩ ΚΑΙ σε κάποια άλλα φιλικά μπλογκ :
eleytheroi-ellines.

« FEMA 12 κέντρα κράτησης . Αυτό είναι εξωφρενικό.»
« Η. KGB στην Αμερική . Η CIA σε αμόκ. »

« FEMA : ο κ. HASTINGS της Φλόριντα εισήγαγε το ακόλουθες νομοσχέδιο:
HR 645 : Προς τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας για την άμεση δημιουργία εθνικών κέντρων έκτακτης ανάγκης σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. »
Φαίνεται ο μόνος τύπος που παίρνει σοβαρή θέση ενάντια σε όλα αυτά είναι Ron Paul και φυσικά, γι αυτό και τα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον αγνοούν
Τώρα όσον αφόρα τον Ron Paul η τον Alex Jones ή τον ΚΑΙ τον οιοδήποτε άλλον που προσπαθεί να πει κάτι , ίσως …. και αυτό το λίγο ή και το πολύ που μπορεί , τα παιδιά του κάθε αντί ΔΝΤ , εδώ στην Ελλάδα , που έχουν μείνει στην μετεμφυλιακή θεώρηση των πραγμάτων , συνεχίζουν να κρίνουν την αξιοπιστία του καθενός , από το κατά πόσον , αυτός ο τύπος , συμφωνεί ΚΑΙ ιδεολογικά μαζί τους .
Εάν δηλαδή είναι δεξιός η αριστερός … αναλόγως … εάν είναι από την πλευρά μας , ….. τότε ΝΑΙ , …. τον επιβραβεύουμε ! Αλλιώς δεν αξίζει . …
« Τόσο ανεξάρτητη γνώμη »

Ο πρώην κυβερνήτης Jesse Ventura , και , οι συντελεστές στο Θεωρία συνωμοσίας, έχουν ως θέμα τα στρατόπεδα FEMA , σε 3 πραγματικά πρωτοποριακά επεισόδια από την δεύτερη περίοδο του προγράμματος για την TruTV.
Το επεισόδιο : «κράτος της Αστυνομίας» αποδεικνύει μια για πάντα ότι οι ομοσπονδιακοί έχουν εκπαιδευθεί για να καταστείλουν τους Αμερικανούς πολίτες, και γίνονται προετοιμασίες για να διατηρήσουν την τάξη με οποιοδήποτε κόστος.

Αυτό το επεισόδιο είναι η μεγαλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη έρευνα μέχρι σήμερα από την τηλεόραση , για τα στρατόπεδα FEMA . Υποδέχονται τον δημοσιογράφο του ραδιόφωνου και σκηνοθέτη Alex Jones , καθώς η ομάδα της TruTV τον χρειάζεται για να επιβεβαιωθούν , επί τόπου οι εγκαταστάσεις , και να αντιμετωπίσει τους νομοθέτες που επέτρεψαν τα στρατόπεδα FEMA και το τεχνολογικά ολοκληρωμένο αστυνομικό κράτος , που θα περιλαμβάνει Κέντρα FEMA, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και άλλα…..

Σε ένα από τα πολλά πραγματικά και επαληθευμένα σημεία FEMA, ο Jesse Ventura και ο Alex Jones προσεγγίζουν ένα «οικιστικό κέντρο» που διευθύνεται από « κάποια » Εσωτερική Ασφάλεια στο κεντρικό Τέξας , όπου βρίσκουν κλειδωμένες πόρτες , διπλούς-φράκτες και προειδοποιήσεις γύρω από ολόκληρη την περίμετρο του .
Περαιτέρω , στο εσωτερικό της εγκατάστασης , θα γίνουν αυτόπτες μάρτυρες ότι στο συγκρότημα υπάρχουν : Παιδική χαρά, κούνιες και τσουλήθρες για τα παιδιά. Το συνεργείο της TruTV. προσπαθεί να πάρει κάποιες απαντήσεις. Όμως, οι υπάλληλοι αρνούνται είτε να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τον σκοπό της εγκατάστασης , συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσο ή όχι κρατούνται Αμερικανοί πολίτες στο εσωτερικό του.

HEIL GAP (or mind the GAP)








10 Σχόλια to ““ FEMA τα στρατόπεδα συγκέντρωσης εντός των ΗΠΑ , ενώ καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της εδραίωσης μιας εξουσίας που επιθυμεί η ελίτ ””

  1. HEIL GAP είπε

    Στο εξώφυλλο του δίσκου Endgame των Megadeth , , προς τα αριστερά και δεξιά επάνω, διακρίνουμε τα στοιβαγμένα φέρετρα των στρατοπέδων FEMA
    HEIL GAP (or mind the GAP)
  2. Διογένης είπε

    Φίλε μου, μπορούμε να απολαύσουμε τη μουσική των Megadeth ή θα κολλάμε σε διάφορα “μυστήρια”; Προσωπικά –χωρίς να επιδιώκω να πείσω κανέναν– είμαι σίγουρος ότι διάφορα “μυστήρια” ισχύουν. Γιατί νομίζω πως δεν είναι καθόλου μυστήρια. Μέσα σε αυτά είναι και τα “κόλπα” τής FEMA.
    Όμως, αν θέλεις, άκου λίγο και τους Megadeth. Ας πούμε αυτό:

    Καλόν αγώνα! Είμαι μαζί σου.
    • 1greek είπε

      Come drink now of this curse
      And now I fill your brain
      I spin you round again
      My poison fills your head
      As I tuck you into bed
      You feel my fingertips
      You won’t forget my lips
      You’ll feel my cold breath
      It’s the kiss of death
      • Διογένης είπε

        Γεια σας φίλοι μου. Πιάστηκα με τα άλλα κι εσάς σας ξέχασα. Με συγχωρείτε. Λοιπόν, κάποιος που γνωρίζει σχετικά, θα μπορούσε να υποθέσει ότι το τραγούδι αυτό μιλάει για την πρότερη εξάρτηση του συνθέτη-στιχουργού στην ηρωίνη. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο:
        “‘Tornado of Souls’ is about me getting out of a dysfunctional relationship. It has nothing to do with killing anybody.” (Dave Mustaine, 1993)
        Να είστε καλά και καλή συνέχεια.
    • HEIL GAP είπε

      From HEIL GAP (or mind the GAP)
      Γεια σου φίλε , ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο , αλλά να …. επειδή , και , απολαμβάνω , αλλά , και ΠΑΙΖΩ κάποια κομμάτια από την μουσική τους , μα , προπαντός επειδή σέβομαι ότι οι Megadeth με το album τους « endgame » προσπάθησαν να κάνουν κάτι …. υπέρ της ελευθερίας και υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων μας , σε παρακαλώ πήγαινε στην σελίδα που έχει μεταφρασμένους ( σε σπασμένα Ελληνικά αλλά τα καταλαβαίνει κάνεις – εάν θέλει φυσικά ) τους στίχους του endgame (θα πρέπει να έχεις δει την ομώνυμη ταινία αυτή του alex jones ) , και θα δεις τα διάφορα “μυστήρια” που προσπαθούν να μας πουν και να φέρουν επιτέλους στην δημοσιότητα οι Megadeth , όσο για τον νόμο patriot act ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ , η πρώτη πράξη του (επι Μπους) άνοιξε το Guantanamo και η τελευταία ψηφίστηκε μόλις προχθές !
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ :
      http://www.musicsonglyrics.com/endgame-lyrics-megadeth.html
      HEIL GAP (or mind the GAP)
  3. HEIL GAP είπε

    Megadeth – Endgame = με τους στιχους του τραγουδιου

    HEIL GAP (or mind the GAP
    • Διογένης είπε

      Γεια σου φίλε μου GAP και σ’ ευχαριστώ!
      Με συγχωρείς, δεν σε κατάλαβα. Νόμισα πως παρέθεσες το εξώφυλλο του δίσκου των Megadeth για να μας πεις “Νά, δείτε… Ακόμα και μέσα από τη μουσική προπαγανδίζουν το υλικό τους”. Όχι πως δεν γίνεται κι αυτό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Έπρεπε από το πρώτο σχόλιό σου να προσθέσεις και το βίντεο με το τραγούδι. Οι Megadeth εξακολουθούν να γράφουν σπουδαία μουσική. Όσο για τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού, τι να πω; Απλώς υποκλίνομαι.
      Ανέκαθεν η ροκ-μέταλ μουσική είχε αντιδραστικούς-επαναστατικούς-αφυπνιστικούς στίχους, ανάμεσα στ’ άλλα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει δαιμονοποιηθεί. Κάποιοι πονηροί υπερπροβάλλουν τα περί σατανισμού (τα οποία είναι μια άλλη ιστορία) για να μας αποτρέψουν από τέτοια ακούσματα. Δεν κάνει να “μολύνουμε” το μυαλό μας με τέτοια μηνύματα…
      GAP, κι εσύ σαν να μην πολυκαταλαβες τι λέω. Λοιπόν, δεν αμφισβητώ καθόλου αυτά τα “μυστήρια”. Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά έως πάρα πολύ με τις θεωρίες συνωμοσίας, και κρίνοντας από τα γεγονότα της ιστορίας και όλα όσα συμβαίνουν, έχω πειστεί πως τα περισσότερα από αυτά που γράφονται δεν είναι καθόλου θεωρίες. Δυστυχώς…
      Φίλε GAP, δες κάποιοι άλλοι “παππούδες” τι κάνουν:

      Η στούντιο ηχογράφηση: http://www.youtube.com/watch?v=HtqbXNUGPJ8
  4. Διογένης είπε

    GAP, δες κι αυτό:



Υποβολή σχολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου